Arama sonuçları: *

• Users: topr0ck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Monitör Arayışındayım (27,31.5 ,32 ,34 ,49 ???)

Herkese Merhabalar Fazla uzatmamaya çalışacağım ama kafam çok dolu, çok karmaşık. Monitör arayışındayım ve bir mağazada 49 inchlik bir monitörü görünce çok çekici geldi ve almayı düşündüm sonra araştırma işine girince işler değişti. İşte hepinizin bildiği gibi kaç inch kaç hz kaç ms hangi...
  2. T

Verileri Harici Diskte Depolama Tavsiyesi

Selamlar forum halkı, Bir adet usb ile bağlantı yaptığım harici harddisk kutusuna yerleştirilmiş diskim vardı -standlı ağır olanlardan değil sanırım benimki 2.5 inch- fakat bir süre önce masadan düşmesiyle disk kutusu kırıldı, kutunun yüzey alanı büyük olan üst kısmın kapağı kırıldı. Takınca...
  3. T

Forza Horizon 4 Ve Ne Yapsam Kurtulamadığım Gri Hatası

Selamlar herkese, Xbox Pass satın aldım. Forza'yı indirdim fakat gri ekran introdaki mevsimlerde kış mevsimindeki yarışın final çizgisini geçer geçmez çıkıyordu. Sonrasında internette araştırdım. Forza Fix 2.0, nazmozmn.bat, bluetooth, olay görünteliyicisi, program ayarlarında ''onar''...
  4. T

Yeni aldığım laptop'u iade edip aynı fiyat bandında kasa toplamak?

Selamlar öncelikle, Bu forumdaki ilk konumu açıyorum. Sizlerle sohbet eder gibi konuşacağım biraz, bu konu çok aklımı kurcalıyor. Bayram arefesinde ASUS X415EA 11.NESİL CORE İ5 1135G7-8GB-512GB SSD+32GB laptop aldım. Asus'un eski model bir laptopunu kullanıyordum. i5 3. nesil 2GB Nvidia 610M...
Geri