Arama sonuçları: *

1. kilkansinan

PATENTLİ İSİM HAKKI NASIL SATARIM

ARKADAŞLAR MERHABALAR ÇOK ÜNLÜ BİR İSTANBUL MARKASININ PATENT VE İSİM HAKLARI BENDE ACABA BUNU SATMAK İSTESEM FİYATLARINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM SAHİBİNDEN.COM GİBİ BİR PAZAR ALANLARI VAR MIDIR ACABA BİLEN VARSA BİLGİLENDİREBİLİR Mİ
  2. kilkansinan

Spora yeni başladım öneri ve fikirleri olan?

Arkadaşlar spor çantası spor ekipmanı vs kullandığınız memnun kaldığınız ürünler supplament multivitamin gibi şeyler önerebileceğiniz veya önermeyeceğiniz şeyler nelerdir yardımlarınızı bekliyorum :)
  3. kilkansinan

Yardım Beymen The One Card Çıkartma

Arkadaşlar beymende uzun süredi takip ettiğim parfüm inidirme girdi ama inidirimi kullanmak için the one card lazımmış ve bunu internette nasıl çıkarabileceğime dair hiçbir bilgi bulamadım indirim de 1 gün sonra bitiyor bu indirim aranızda the one cardı olan veya kullanan birii bu karta nasıl...
  4. kilkansinan

İş arıyorum ama kararsızım

Arkadaşlar 24 yaşındayım askerden yeni geldim ve bundan sonra giireceğim iş sektöründe kalmak devam etmek istiylorum feçici işlerden sıkıldım ve artık hayatımı raya oturtmam lazım ama ne işi yapsam hangi sektöre atılsam kararsızım yardımcı olabilicek birileri var mı
  5. kilkansinan

Evde nasıl para kazanabilirim

Arkadaşlar merhaba askere gitmek üzere işten ayrıldım yaklaşık olarak 1,5/2 ayım var evde boş boş duruyorum internet üzerinden para kazanabilir miyim geçmişte tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
  6. kilkansinan

Laptop Isım Normal mi Fazla Mı

Rdr2 Oynarken Isı Değerleri Bu Seviyelere Çıkıyor Fan Kullanmama Rağmen. Bana Fazla Gibi Geldi Yoksa Normal Mi?
  7. kilkansinan

(Rdr 2) Bilgisayarıma Göre düşük fps alıyorum neden olabilir

Arkadaşlar Merhaba Kullandığım Bilgisayara Göre Düşük Fps Aldığımı Düşünüyorum 50/70 Arası Gidip Geliyor Çok Nadirde Olsa Kasmalar Droplar Oluyor. Açmam Yada Kapatmam Gereken Bir Ayar Olabilir Mi Yardımcı Olur Musunuz Çok Bilgim Yok Bu Konularda Bilgisayarımı Ve Mevcut Ayarlarımı Paylaşacağım...
  8. kilkansinan

Sıfır Bilgisayara Kurmam Gereken Driverlar

Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Aldım Sadece Windows Update Attım Onun Haricinde Hangi Driverları Kurmam Gerekli Yardımcı Olur Musunuz
  9. kilkansinan

Fifa 23 arkadaş ekleme !

Arkadaşlar ben steam üzerinden fifa 23 satın aldım arkadaşım da playstation 5 ten oynuyor bu sene gelen özellikle beraber oynayabiliyoruz ama birbirimizi nasıl arkadaş ekleyeceğiz bilmiyorum bilgisi olan var mı acab
  10. kilkansinan

Hata Tam Olarak Nedir Anlamadım Lütfen Yardım

Arkadaşlar 3 gün önce steamden fifa 23 aldım indirimlerden oyunu her açtığımda ilk defa çalıştırılıyor..... yazıyor oyunu her açtığımda bütün kamera ayarlarım konsol ayarlarım kullanıcı ayarlarım hepsi gidiyor ve her defasında ilk defa açılıoyrmuş gibi ufak bir patch attığı için oyunum geç...
  11. kilkansinan

STEAM 22-29 KASIM İNDİRİMLERİ!!!

Arkadaşlar beklediğim büyük indirimler geldi Fifa 23 - 419 TL **** Hunt - 43 TL Cyberpunk - 124 TL Days Gone - 130 TL Stray - 128 TL F1 Manager 22 - 213 TL Gibi gibi birçok oyunda devasa indirimler var birkaç oyun aldım bile indirimler bitmeden acele edinn
  12. kilkansinan

8 Kasım İndirimleri Başladı

Arkadaşlar 8 Kasım İndirimlerinden Önerdiklerinizi Düşük Fiyatlı Giyim Aksesuar Bilgisayar Ürünleri vs Paylaşırsanız Herkes Faydalansın... Zara Mont 800 TL https://www.zara.com/tr/tr/blok-renkli-su-gecirmez-ceket-p06985307.html?v1=196179917&v2=2113014
  13. kilkansinan

Laptopum Call of Duty Modern Warfare oyununda takılıyor neden?

Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz işlemci Nvdia rtx 3050 ekran kartı 16 gb ram Oyunun bazı ayarlarını düşürmeme rağmen oyunda takılmalar yer yer kasmalar mevcut sizce sebebi ve çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim Monster A5 V17.2 model
  14. kilkansinan

Razer Vaper Mini Kullanan Var mı?

Daha yeni razer viper mini aldım mouse den çok memnunum fakat şöyle bir şey fark ettim elim mousedeyken sürekli olarak yanlışlıkla sağ click atıyorum biraz sol clikten çok daha az güç uygulanarak basılıyor bu normal mi bir özelliği falan mı yoksa arıza mı anlayamadım sürekli sağ click atıyorum...
  15. kilkansinan

Sizce Hangi Mouseyi Almalıyım Kararsız Kaldım (Mouse Önerisi)

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Gaming-Truemove-Programlanabilir-Ayd%C4%B1nlatma/dp/B082XQHPCL/ref=sr_1_1?keywords=steelseries+rival+3&qid=1666540557&qu=eyJxc2MiOiIxLjQyIiwicXNhIjoiMC41MSIsInFzcCI6IjAuMjkifQ%3D%3D&sprefix=steelser%2Caps%2C158&sr=8-1...
  16. kilkansinan

Galatasaray Konyaspor Maç Bileti arıyorum

Arkadaşlar Galatasaray konya maç bileti olan bana ulaşırsa çok sevinirim
  17. kilkansinan

Battlefield 1 inirimde alınır mı?

Steam de indirime girmiş 70 lira gibi bir fiyatı var daha önce hiç oynamadım bu seriyi ama çok beğeniliyor sizce alınır mı oynanır mı sadece hikaye modu var online modu da var mı
  18. kilkansinan

İphone 11 / 12 Takas mantıklı mı

Elimde iphone 11 64gb modeli var alalı 13 ay falan oldu ama iphone 12 ler daha çok hoşuma gidiyor kasası ektanı olsun İphone 12 ile takas edip üste 1 2 bin lira para vermek sizce ne kadar mantıklı ne yapmalıyım
  19. kilkansinan

Sizin fifa 23 beklentiniz nedir?

Fifa 23 ü benim gibi bekleyen var mı sizce fiyatı ne kadar olur alınır mı?
  20. kilkansinan

Ötme Problemi Monster

Arkadaşlar ocak ayında Monster Abra serisi V17 modelini aldım fakat bilgisayar 2 ay sonra ötmeye kapandı biraz araştırdım bios hatasıymış sanırım her ötmenin hata karşılığı varmış Ben araştırdım fakat bulamadım 4 kere servise götürdüm çözemediler bilgisayarım 35 kere ötüp kendisini kapatıyor...
Geri