Arama sonuçları: *

1. Tuğra Aktan

Ryzen 5 5600, RTX 4060 Ti sistem için Kasa ve PSU önerisi

Yaklaşık 1.5 sene önce Vatan'dan sistem aldım. Özellikleri: Ryzen 5 5600, RTX 4060 Ti, 16 GB RAM ve bir de 1TB SSD. Kasa olarak da hazır sistemden gelen Rampage platino kasa geldi. Kasa içinde Rampage'in kendi 600W 80 Plus Bronze PSU'su var. Forumlara baktığımda platino kasayı kimse önermiyor ve...
  2. Tuğra Aktan

İstanbul'da Star Wars figürleri satan yerler var mı varsa nerede var?

Koleksiyonum için vintage Collection ve Black series figür arıyorum. İstabulda böyle pasaj veya dükkanlar var mı bildiğiniz?
  3. Tuğra Aktan

Razer Blackshark v2x VS SteelSeries Nova 1 veya başka kulaklıklar

Merhabalar oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem 2300 benim için uzun sure kullandığımda başımı ağrıtmasın,oyunlarda iyi bir ses alabileyim,mikrofonum iyi olsun beni dinleyen adam beni rahatlıkla anlayabilsin ve 1 yıl sonra flan dökülmesin.Bu kriterlerde hangisi sizce daha iyi olabilir?
  4. Tuğra Aktan

2300tl civarı kulaklık önerisi,bu üçünden hangisini seçmeliyim?

Merhabalar başlıkta dediğim gibi bu fiyat bandında bir oyuncu kulaklığı arıyorum.Steelseries nova 1x,razer blackshark v2x ve logitech g335 arasinda kaldım.Bunlar dışında başka bir üründe olabilir.Uzun sure kullandığımda başımı ağrıtmasın,oyunlarda iyi bir ses alabileyim,mikrofonum iyi olsun beni...
  5. Tuğra Aktan

Kms nedir zararı var mıdır acil yardım

Merhabalar windowsumun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı https://www.smartprix.com/bytes/how-to-activate-windows-11-for-free/ burdan kms flan bağla diyormuş ben farketmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar...
  6. Tuğra Aktan

Eski bir bilgisayara windows7 kuracağım acil yardım lazım

benim şuan aktif olarak windows 11 kullanıyorum ama başka bir cihaza windows 7 kuracağım 32 bit ama hiç bir yerde iso dosyası bulamadım bulduklarımda rufus onay vermiyor nereden bulabilirim
  7. Tuğra Aktan

Elimde 100hz 1ms monitör var yeterli olur mu?

Merhabalar benim elimde msi'in mp251 pro bir monitör var.Özellikleri 100hz 1ms bunu gaming gende aralıkta iyi bir fiyata aldım ama şimdi daha yeni bir güzel bir pc aldım.Özellikleri r5 5600 rtx4060ti 1tb ssd 16gb ram.Ben biraz aceleye kaçmışım acele bir monitör aldım daha iyisini alabilirdim...
  8. Tuğra Aktan

Hazır sistem bakıyorum bunlar nasıldır? Yardım ederseniz çok sevinirim

1. Seçenek bana çok daha mantıklı geliyor ama r5 5500un pcie 4 desteklememesi flan nasıl olur darboğaz olur mu 2k eklenmesi şart mı 5600 yapmak için peki yaparsam sıvı soğutma şart mı yoksa stok götürür mü? 2k çok fark varsa eklenebilir ama bütçemide zorlar.
  9. Tuğra Aktan

Ryzen 5 5500 Ile Rtx 4060 Ti̇ Uyumlu Olur Mu

Pc hazır sistem alacağım r5 5500 ıle 4060ti gider mi.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. Tuğra Aktan

Pc alacağım işlemci tarafında tarafsız kaldım yardım lazım!

Ryzen 5 5500 vs i3 13100f ve Ryzen 5 5600 vs i5 12400f Çok arada kaldım iki farklı karşılaştırmadada 2 işlemcide aynı paraya geliyor ama arada 1.5-2klık bir fark bulunuyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  11. Tuğra Aktan

30000 TL Bilgisayar Toplama

Merhabalar bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 30 bin lira ama çok büyük bir fark olmadığı sürece 25-26 civarını geçmese benim icin daha iyi olur ekran kartlı olarak nvdia olursa iyi olur işlemci tarafında her hangi bir kriterim yok ama alınca beni 4 5 yıl çok rahat götürebilecek yeni çıkan...
  12. Tuğra Aktan

Yardım Harici ekran kartını nasıl ana kart yaparım?

Merhabalar benim elimde bir laptop var bu laptopda 2 tane ekran kartı bulunuyor biri harici biride işlemcide bulunan intel ekran kartı bu intel kartı oyunlarda güzel performans vermediği için nvdia ekran kartımı yanı harici ekran kartımı ana kart yapmak istiyorum nvdia denetim masasından flan...
Geri