Arama sonuçları: *

• Users: Menifur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

10k tl ile 2060 lı sistem önerisi

Eğer beğenirsem 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum...
  2. M

İtemsatış güvenilir hesap yapmak

Ben itemsatışta hesap satımı yaptım ve paramı çekmek istedim. Ancak hesabımı doğrulamamı istedi benden site. Ben de doğrulamayı uyguladım ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum. 6 saattir doğrulanmasını bekliyorum. Param orada mı kaldı yoksa bir şeyi mi yanlış yaptım? 6 saat sürmemesi lazım.
  3. M

Kablolu internet bağlantısı kopuyor

Telefonumu bilgisayara usb tethering olarak bağlıyorum. Daha öncesinde bu kadar olmuyordu ama son 2-3 haftadır 10 dakikada bir kopmalar başladı. Nasıl önüne geçilir bu durumun?
  4. M

Çözüldü✓ 16k-20k tl laptop önerisi

Arkadaşlar bu bütçelerde laptop arıyorum. Yapacağım şeyler kodlama, 3d oyun tasarımı (başlangıç seviyesinde) ve ara sıra oyun oynamak. 3-4 sene götürsün başka bir şey istemem :D.
  5. M

Webtekno kasası alınır mı?

https://www.incehesap.com/battle-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43358/?hsu=332811,3015,3016,33288,3018,3019,3020 Kasa bu arkadaşlar. Genellikle 3 d oyun tasarlamaya çalışacağım ve oyun oynayacağım. Ekran kartının 12gb vram e sahip olması cazip geldi. Bu fiyata daha iyisi yoktur sanırsam.
  6. M

Pc aşırı cpu ve disk kullanımı

Merhaba, bugün bilgisayarımı açtığımda "Antimalware Service Executable" , "Microsoft office click to run" gibi uygulamalar gözüktü gözüme görev yöneticisinde. Ve cpu, disk kullanımları çok aşırı fazla masaüstündeki programlar bile gözükmüyor. Bunları nasıl kapatabilirim?
  7. M

Öneri 10-17k tl yazılım için laptop

10-17k tl ye laptop bakıyorum önemli olanlar 16gb ram i7 işlemci guzel de bi ekran kartı. Lenovo gaming ideapad 3 baktım güzel gozüküyor yardımcı olur musunuz? iyi forumlar 😊
Geri