Arama sonuçları: *

• Users: N1GHT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N1GHT

Ekran kartım tam performans çalışmıyor?

İmzadaki sistemi kullanıyorum. Kartıma OC yapmak istedim, stres testi eşliğinde 20 mhz arttırdım ve core clock sürekli dalgalanmaya başladı. Chatgpt'ye sorduğumda kartımın tam performans çalışmadığını söyledi. Olması gereken stok full boost hızı 1900 mhz civarı iken benim kartım 1700'lerde...
  2. N1GHT

Öneri Bilgisayar için hoparlör önerisi

Philips Claw's prism Bu iki ürünü buldum bütçem aşağı yukarı bu şekilde. İkisinden biri alınır mı, alınmazsa bu bütçede önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  3. N1GHT

Depresyonda mıyım..?

Herkese selam. Yaklaşık 1 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. İçimde bir karartı var ve sürekli rahatsız ediyor. Sanki hayatım boyunca hiç mutlu olamayacakmışım, hiçbir şey iyi gitmeyecek gibi hissediyorum. Boğazım sürekli düğümlü, durup dururken ağlamak istiyorum ve bu gün içinde sürekli devam...
  4. N1GHT

Kronik Stres Problemi

Selamlar. 11. sınıfım şu sıralar ödevler dersler vs. ağırlaştı ve bende dersleri anlamıyorum bir kısmını da dinlemiyorum (odaklanma probleminden dolayı dalıyorum). Neyse ödevlere başlıyorum biraz yapıyorum iyi güzel derken bir anda kilitleniyorum kafam hiçbir şeye basmıyor. Diyorum önemli değil...
  5. N1GHT

Kitabım baskı hatalı çıktı ne yapmalıyım?

7 Eylül de D&R mağazasından bir kitap almıştım. Okuduğumdan bu yana bir sorun yoktu, okuduğum kısımda ise sayfalar geriye doğru sarıyor ve yaklaşık 5-6 bölümlük bir kayıp oluşuyor. Alalı 1 ayı geçti ve fişi elimde. Değişim veya iade kabul ederler mi? Alırken de göz ucuyla bakmıştım fakat fark...
  6. N1GHT

Öneri 10-15 bin tl arası telefon önerisi

Selamlar. Babamın telefona ihtiyacı var ve güzel bir ürün arıyoruz. F/P olması güzel olur. Ekran, batarya, kamera gibi özellikler önemli. Oyun oynanmayacak çok güçlü bir işlemciye ihtiyacımız yok. Bütçe ufak düzeyde esneyebilir. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  7. N1GHT

Çok yakın arkadaşımdan engel yedim

İyi akşamlar, sebebini belirtemediğim bi nedenden ötürü çok yakın arkadaşımla küstüm, bunu o istedi benlik bişey yoktu. Her şey çok hızlı gerçekleşti ne olduğunu anlamadım. Çok koyuyor kendimi bomboş hissediyorum. Tabi ki başka arkadaşlarım var fakat yediğim içtiğim ayrı gitmeyen biriyle...
  8. N1GHT

Ekran kartıma overclock yapmalı mıyım?

İmzadaki sisteme sahibim, bu kartım oc potansiyeli ve ömrü gibi konularda bilgilendirir misiniz? Yapmaya değer mi, kartın ömrü kısalır mı/ ne kadar kısalır?
  9. N1GHT

Unreal Engine kursuna ihtiyacım var

Selamlar, 1 tane 35 saatlik c++ kursu bitirdim. Temel düzeye hakimim. Bunu uzman seviyeye çıkartmam gerek. Bunun yanında da unreal engine öğrenmek istiyorum. Şuanlık sistemim düşük olduğundan 4 ile başlayıp öğrendikten sonra 5'e geçmek istiyorum. Bunun için bir kurs veya kitap benzeri öneriniz...
  10. N1GHT

Bu rubik küp alınır mı?

Arkadaşlar daha önce hiç küp kullanmadım sadece dükkanlarda satılan 10 liralık kaymayan 5dk da kırma garantili olanlardan kullandım biraz o da küçüktüm öylesine çeviriyordum hiç çözemedim. Şuan bir merak saldım hobi edinmek istiyorum attığım ürün kaliteli midir? Ürün Linki
  11. N1GHT

Yardım Modemim kendi kendine reset atıyor

Merhaba, oyun oynarken veya normal takılırken kısacası durup dururken modem kapanıp açılıyor. Oyun oynuyorsam bu oyunu kaybetmeme sebep olabiliyor ve bu durum uzun süredir var artık canımı sıkmaya başladı. Sizin bildiğiniz bir çözüm yolu varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. N1GHT

Gtx 1060 çok ısınıyor

Arkadaşlar yaz sıcağında 82 dereceyi görüyordum. Macun değişimi yaptım şuan maksimum 75 görüyor fakat fanı hızlı kullanıyor yine soğutamıyorum yani. Ne yapmalıyım sizce?
  13. N1GHT

Öneri 1 TB M2 SSD önerisi?

Arkadaşlar başlıktaki gibi 1tb m2 ssd ihtiyacım var. DRAM olması tercihim. Çünkü hem windows kuracağım hem de unreal engine gibi programlar ile çalışacağım. Bütçem 2-2.5 arası.
  14. N1GHT

Öneri Egzoz fanı yeterli mi?

Arkadaşlar selam. Kasamda egzoz fanı yok ve sıcaklar malum, kasa yanıyor. Alsam bir faydası olur mu, ne almalıyım sizce?
  15. N1GHT

Yardım ACİL Xioami Redmi telefonum açılmıyor

Arkadaşlar selam, az önce arkadaşlarımla görüntülü sohbet gerçekleştiriyorduk. Ben yanlışlıkla güç tuşuna bastım, şu kapat veya yeniden başlat ekranı geldi. gitsin diye kenara boş bir yere tıkladım. Bir daha aynı ekran geldi, yine boşluğa tıkladım. Sonra telefon kendi kendine kapandı. Açılacak...
  16. N1GHT

Garip bir durum (konuyu okuyunuz)

Arkadaşlar merhaba, malum yaz sıcakları bende vantilatör kullanıyorum. Vantilatörü bilgisayarı taktığım uzatma kablosuna takıyorum. 3 seviyesi var, bazen seviye yükselttiğimde ya da düşürdüğümde pc'den usb takma/çıkarma sesi geliyor. Buna benzer bir durumu sosyal medyada görmüştüm ve evde...
  17. N1GHT

Aşırı zayıfım ne yapmam gerekli?

Arkadaşlar selam. 16 yaşındayım, boyum ortalama 170 civarı. 45 kiloyum belki o kadar bile olmayabilir tartılmayalı uzun zaman oldu. Bir deri bir kemiğim, güç desen yok, fizik desen yok. Ne yapmalıyım, nasıl beslenmeliyim, spora başlamalı mıyım? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
  18. N1GHT

Yardım SATA SSD düşük yazma hızı

Arkadaşlar gördüğünüz üzere okuma hızı olması gerektiği gibi fakat yazma hızı çok düşük. Bunun sebebi ne olabilir?
  19. N1GHT

Öneri 1000-2000 TL arası Red Switch Klavye Önerisi (TKL)

Bahsettiğim gibi tkl bir klavye önerisi var mı arkadaşlar
  20. N1GHT

Öneri GOODRAM 512GB M2 SSD alınır mı?

Link Alınır mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bu fiyat bandında farklı önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Geri