Arama sonuçları: *

• Users: Sphyron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

8K Bütçeye MSI / ASUS PSU Önerisi

Şu anda Corsair CX750 PSU kullanıyorum fakat oyun oynarken kasanın rgbsi bazen titriyor, yüksek kullanımda oyunda monitör aniden son karede donuyor ve klavye fare de yanıt vermiyor. Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla yeni bir PSU almaya karar verdim. Zira CX750 zaten...
  2. S

CX750 PSU Cızırtı sesi

Yakın zamanda Gaming Gen TR'den bir hazır sistem aldım. Özellikler altta: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 9700X Tray 5.5GHz 40MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 4nm İşlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim...
  3. S

İyi bir staj yeri bulamıyorum

Selamlar, 17 yaşında bir lise son sınıf öğrencisiyim. Bakanlık, yeni çıkan kararla stajyer çalıştırmak için işletmelere usta öğretici belgesi'ni zorunlu tutuyor. Bu sebepten olsa gerek, yazılımla alakalı, kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri bulamıyorum. Şu anda çalıştığım staj yerinde ise...
  4. S

Okul pcsinde yerel sunucu açmak

Merhaba, 12. Sınıfım ve yazılım okuyorum. Bölümdeki bilgisayarlardan birinde node ile yerel sunucu açarsam 192.168.xxx:3000 gibi bi ip adresi ve portu üzerinden bütün o ağdaki pclere siteyi hostlamayı düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü?
  5. S

Anime sitesi için hosting önerisi

Laravel framework kullanarak bi anime sitesi geliştiriyorum. Domaini aldım fakat hosting konusunda kararsızım. Videoları doğrudan site hostinginde mi tutmalıyım yoksa harici bir hosting daha mı mantıklı olur bilemedim.
  6. S

Satisfactory oyun arkadaşı arıyorum

Merhaba, Satisfactory'de beraber fabrikalar kurabileceğim bir oyun arkadaşı arıyorum. Yaş: 17, dc sesli gelebilirim.
  7. S

Nike ayakkabı önerisi (3000TL)

Selamlar, 3k altı güzel her kombine uyacak, en azından sırıtmayacak orjinal Nike ayakkabı almak istiyorum. Tercihim beyaz olmasından yana.
  8. S

Lise 11. Sınıf 3 ay tatilde staj yapabilir miyim?

Merhaba, lise 11. Sınıfa gidiyorum. Normalde 12. Sınıfta staja başlanılıyor fakat ben iyi bir firmaya kabul edildim ve 3 ay tatilde stajıma başlamak istiyorum. Bölüm hocasına sordum bana 3 ay tatilde staja başlayamayacağımı, bunun çalışmak olacağını sadece personel olabiliceğimi söyledi. Emin...
  9. S

Apex 9 switch uyumluluğu

Selamlar, SS apex 9 almayı düşünüyorum. Switchleri istediğim gibi özelleştirebilir miyim yoksa sadece belirli tipte bir switch türünü mü kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim... 1708602385 Pine göre olduğunu biliyorum fakat internette kaç pinli olduğu yazılmamış.
  10. S

Hotswap klavyelerde istediğim switchi kullanabilir miyim?

Selamlar, apex pro TKL (2023 değil) almayı düşünüyorum. Hotswap, NX, MX gibi konuları yeni yeni öğreniyorum. Apex pronun hotswap desteği olduğunu biliyorum ama her switchi takıp kullanabilme gibi bir şansım da var mı yoksa sadece bu klavyeye özgü üretilen switchleri mi kullanmam gerekiyor?
  11. S

Apex 9 TKL VS apex pro TKL

Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim ikisinin arasında çok az fiyat farkı var Not: apex pro 2023 versiyonu değil
  12. S

Marka hotswap klavye önerisi

Selamlar, 3k bütçe için hotswap bilindik bi markadan klavye önerebilir misiniz? Biraz 3k üstünde de olabilir..
  13. S

Logitech G512 klavye alınır mı

Selamlar, 3k bütçem var ve mekanik logitech marka bir klavye almayı düşünüyorum sizce G512 alınır mı? İlerde switch değiştirmek istediğimde sorun yaşar mıyım?
Geri