Arama sonuçları: *

1. M

R5 m330 Isınıyor yardım

Herkese merhaba laptopum da i5 6200u ve r5 m330 var ve çok ısınıyor işlemci 90 dereceyi geçiyor ve ekran kartı da 106 dereceye çıkıyor bu şekilde ortalama 30dk-1saat kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu? En azından yaza kadar.
  2. M

PS3 slim "DRRRR" fan sesi

Herkese iyi akşamlar PS3 Slim ile oynarken yaklaşık 1 saat sonra fan yüksek hızda dönüyor buraya kadar her şey normal ancak fan dan dikkatli bir şekilde dinlendiğinde DRRRRR sesi geliyor üstüne hafif bir şey konulduğunda ise ses kesiliyor sesin sebebi ne olabilir yardımınız için teşekkürler.
  3. M

COD Advanced Warfare nasıl?

Herkese merhaba Ps3 üm varda Call Of Duty Advanced Warfare nasıl? Yoksa onun yerine Battlefield Hardline mı yüklesem kararsız kaldım öneriniz nedir? Teşekkür ederim.
  4. M

Everest KM-510 klavye tuş sorunu

Herkese merhaba Everest KM-510 isimli bir klavye var ve maalesef tuş sorunları var. Örnek olarak; Windows tuşuna basıldığında Chrome un açılması, W tuşuna basıldığında Caps Lock açılması vb. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. M

İntel Pentium E5300 OC

Arkadaşlar herkese selam anakart ım Asus P5kpl-amse modeli ve anakartım overclock destekliyor işlemcim pentium e5300 bu işlemciye overclock yapacak olursam voltajları otomatik de mi bırakmalıyım otomatikde bıraksam bir zararı olur mu yardım ederseniz sevinirim
  6. M

Gpu Tweak 2 ile ekran kartını OC modda kullanırsam ekran kartım zarar görür mü?

Herkese merhaba ekran kartım ASUS GT 420 2G Gpu Tweak 2 ile OC modda kullansam bir zararı olur mu yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  7. M

Güç kaynağı fanı zayıf üflüyor

sorun başlıktaki gibi psu fanı zayıf üflüyor sebebi nedir
  8. M

Logitech klavye ile Pes oynayamıyorum

Sıfır olarak aldığım Logitech K120 klavye ile pes oynarken arada komut almıyor nedenini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
  9. M

aşağıdaki sisteme göre oyun önerisi

CPU: İntel Pentium E5300 RAM: 2gb 800 MHz GPU: GT 420 bu sisteme göre oyun tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler.
  10. M

Oyun Oynarken DRRRR Sesi Kısa Süreliğine Geliyor

Az önce Pes 2017 oynarken arada hoparlörden drrrr sesi gelmeye başladı ve görüntü de anlık olarak takılmalar oldu sebebi nedir?
  11. M

athlon 200ge ve gtx 1050 ikilisi nasıldır

başlık yukarıdaki gibi arkadaşlar fikirleriniz nelerdir
  12. M

Gtx 1050 hala iş görür mü

Herkese selamlar gtx 1050 nasıldır, hala kullanılır mı
  13. M

Dirt 2 açılmıyor sebebini bilen var mı acaba

Herkese merhaba bugün yüklediğim Dirt2 açılmamakta ilk başta xlive.dll hatası verdi bunu düzelttim sonra c ye kurdum ama yinede sorun çözülmedi sebebi bilen var mı acaba?
Geri