Arama sonuçları: *

• Users: Dewexs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dewexs

Rtx 3060 Ekran kartlarında DLLS 3 ü nasıl kullabilirim?

Merhabalar bende rtx 3060 ekran kartı var ve rainbow six siege, finals, bf1 gibi online oyunlar oynuyorum ama istediğim fps değerlerini alamıyorum ekranım 144 hz ama bazen 100 fpslerde kaldığım için görüntüde yırtılmalar falan oluyor bu dlls 3 teknolojisini kendi ekran kartımda...
  2. Dewexs

Bilgisayarımı kapattıktan sonra fanlar full ayarda çalışıyor 5 dk sonra susuyor

Bilgisayarımı kapattıktan sonra fanlar full ayarda çalışıyor 5 dk sonra susuyor ama ışıkları yanmaya devam ediyor. İlk başlarda böyle bir durum yoktu alalı 9 10 ay oldu 4070 ti super ekran kartı ryzen 7 7800x3d işlemci 32gb ram 1 tb m2 ssd var içinde. Yardımcı olabilecek var mı?
  3. Dewexs

Superbox için en iyi modem öneriniz nedir

Arkadaşlar yeni eve taşındım internet altyapısı yok araştırdım uzaynet ve superbox kullanabiliyormuşum. Uzayney kurulumu çok pahalı birde yağmurlu havada çekmeme sorunları varmış ondan vazgeçtim. Superboxtan başka seçeneğim kalmıyor. Bana superbox için en iyi modem hangisi olur önerileriniz var mı?
  4. Dewexs

İnternet Altyapısı Olmayan bir yere Taşınıyorum

Evim sakarya serdivanda yeni taşındım internet altyapısı yokmuş. Evin içinde fiber kablo var ama mahallede altyapı yokmuş. Sizde ne yapmalıyım? Superbox falan önerir misiniz? aktif olarak online oyun oynuyorum ne öneririsiniz?
  5. Dewexs

Çözüldü✓ Laptopumda cd yerini söküp ssd takacağım 1500 TL'ye kadar bana öneri

Laptopumda cd yerini söküp ssd takacağım 1500 TL'ye kadar bana öneride bulunabilecek var mı?
  6. Dewexs

Bilgisayar çok yavaş açılıyor yardımcı olurmusunuz ?

Bilgisayarım b450 pro max anakartım var bios ayarları yada başka ayarlar varsa yapmamda yardımcı olurmusunuz ?
  7. Dewexs

Bilgisayarım Geç Açılıyor!

Bilgisayarımı yeni aldım. Bios üzerinden fast boot özelliği açık olmasına rağmen 33 saniyede açılıyor. Bios ekranında yada başka bir yerde yapmam gereken ayarlar var mı ?
  8. Dewexs

Bu sistemlerden Hangisi daha iyi (ekran kartları hariç )

Sıvı soğutma olarak hangisi daha iyidir sizce ? bu işlemci için
  9. Dewexs

4070 ti super mi rx7900 xtx mi ?

4070 ti super 38 - 45 arası rx 7900 xtx 39-45 arası hangisini tercih etmeliyim.
  10. Dewexs

b450 tomahawk max Anakarta hangi işlemciyi taksam (şuanda ryzen 5 3500 takılı)

Pc de şuan ryzen 5 3500 takılı ben ekran kartını yükseltmek için işlemcimi yükseltmem gerekiyor alacağım ekran kartı rx 7800xtx hangi işlemciyi almalıyım?
  11. Dewexs

Max 52k TL Laptop yada sadece kasa önerisi olan var mı?

Kredi kartıyla laptop yada pc alacağım. Bana uygun bir Laptop yada sistem önerisi olan var mı?
  12. Dewexs

BU SİSTEM ALINIR MI?

https://www.gaming.gen.tr/urun/382106/optima-4080-intel-i5-14400f-galax-geforce-rtx-4080-st-1-click-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Intel Core i7-14700K ekleyip üzerine 240 mm sıvı soğutma ekleyip ramlari 5600 mhz 32 gb yapıp 75 500 e almak mantıklı mı ? Öneriler var mı...
  13. Dewexs

Çözüldü✓ Ryzen 3900x alacağım sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar ben pc yi güncellemek için işlemcimi değiştireceğim. 3900x almayı düşünüyorum hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz. İlerde başka bir işlemci de kullanabileceğim bir sıvı soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İlerde intel i7 14700 k almayı düşünüyorum alacağım ürün onda da iş görmesini...
  14. Dewexs

OYUNCU KOLTUĞU ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Arkadaşlar ben 178cm 105 kg birisiyim bana 10 bin tl altı önerebileceğinizi oyuncu koltuğu var mı ? Aklımda samurai ss modeli var sizin önerebilecekleriniz neler
  15. Dewexs

12 000 tl ye Laptop önerisi

Merhabalar kardeşim autocad ve 3d çizim için laptop alacağım içinde harici bi ekran kartı olmasını da istiyorum ve ram i de ilerde arttırabileceğim bi laptop arıyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim
  16. Dewexs

Öneri Ankara da yada Türkiye genelinde Mouse Tamiri yapan güvenilir bir yer varmı?

Logitech g602 mouse var çokta memnun kullanıyorum ama sol clik tuşu ara sıra algılamıyor sert basmak falan gerekiyor yenisini almaktansa tamir ettirme şansım varsa tamir ettirmek isterim önerilerinize açığım
  17. Dewexs

Öneri 500 tl ye kadar 0 veya 2. El kablolu veya Kablosuz oyuncu mous öneriniz nedir

Arkadaşlar evimde logitech g602 mouse vardı sol tıkı zor algılamaya başladı tamir işinden pek anlamadığımdan yenisi almak istedim artık o ürün satılmıyor ikinci ellerine baktım orada da temiz yok ve fiyatları yüksek baya. Bana ikinci el yada sıfır fark etmez 500 tl ye kadar tercihen kablosuz...
Geri