Arama sonuçları: *

• Users: Classy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Laptopkey.com güvenilir mi?

laptopu temizlerken space tuşu kırıldı ve araştırdım yok nerdeyse tüm klavyeyi değiştirin diyolar oda 2 3 k çok yüksek 1 tuş için tüm klavyeyi gördüğünüz yok parçası gitti bu siteyi buldum 6 dolara satıyor [H3 id='laptopkey.com']laptopkey.com[/H3] napabilirim başka yardımcı olurmusunuz...
  2. C

Ek hesap ödenmezse ne olur?

yapı krediden yaklaşık 5.6 bin tl borcum var 2 aydır ödemiyorum ilk ay gecikme faizi 100 tl onu ödedim sadece 1 ay sonra işe gireceğim 1 ay sonrada param yatıcak yani 2 ay var şuandada 600 tl faiz borcu geldi arayıp duruyolar bu borç artıcak biliyorum fakat 2 ay ödenmezse neolur yani bir şey olurmu
  3. C

Fifa Crack nerden indirebilirim

Fifa oynamak istiyorum fakat pahalı steam yaz indirimindede almadım bilerek fifanın crackleri zor bulunuyormuş en yeni crack veya ucuza alabileceğim yerler varmı güvenilir bazı siteler satıyor fifayı çok ucuza ama güvenemiyorum
  4. C

Laptop Özel Çözünürlük Kasma Sorunu

bildiğiniz üzere laptoplarda özel çözünürlük olmadığı için cru programı ile yapıyorum çalışıyor her çözünürlük ama fakat 1080x1080 yapınca kasıyor sonra sıkıntımı oldu dedim başka 1024x1024 yaptım kasmıyor ama tekrar 1024x1080 yaptım kasıyor 1080 olunca kasıyor nedense neyden kaynaklabilir hz...
  5. C

Laptop Özel Çözünürlük Kasma Sorunu

bildiğiniz üzere laptoplarda özel çözünürlük olmadığı için cru programı ile yapıyorum çalışıyor her çözünürlük ama fakat 1080x1080 yapınca kasıyor sonra sıkıntımı oldu dedim başka 1024x1024 yaptım kasmıyor ama tekrar 1024x1080 yaptım kasıyor 1080 olunca kasıyor nedense neyden kaynaklabilir hz...
  6. C

Şehzade Online güvenilir midir

Şehzade Online güvenilir mi alışveriş yapılır mı? https://sehzadeonline.com/ hepsiburada satış yeri https://www.hepsiburada.com/magaza/sehzade-online trendyol https://www.trendyol.com/magaza/sehzade-online-m-113766?sk=1&channelId=1&language=tr oysa bunlar aynı yerse güvenilir gibi geldi alan...
  7. C

Nvidia freestyle çalışmıyor

Arkadaşlar benim laptop doygunluğu arttırmak istiyorum fakat laptoplarda bildiğiniz üzere denetim masasından açılmıyor kontrast ve doygunluk arttıramıyor renkler canlı gözükmüyor bende intelden arttırdım aşırı derece yaramadı tabikide nvidia freestyle özelliğini deneyim dedim ve oyun...
  8. C

1000 TL ALTI MEKANİK KLAVVYE AZ SESLİ TEK RENK ÖZELLİKLİ

1000 Tl altı tek renk ve red switch veya black switch az sesli gaming klavvye arıyorum
  9. C

laptop önerisi max 21 22 k

yazın almayı düşüyonuyorum çalısıp max 21 22 k daha fazla cıkamam yani ne alabilrim şimdi monsterdan çekiniyorum herkes bir süreden sonra skıntı yasıyomusuz hele ısınma konusunda yani çok monster önermemeye çalışırsanız sevinirim
  10. C

ASUS Rog Strıx G15 G513ıc-hn095 mi Yoksa Monster Abra A7 V13.2.3

21.5 k bütçe var suan bunlar vaklımda 21.5 bütçe altı ama bunlar gibi olan laptoplar varsa yazabilrmisniz
  11. C

5.7K max bütçem var hem oyun hem akıcı günlük kullanımında telefon önerirmisniz

5.7K max bütçem var hem oyun hem akıcı günlük kullanımında 3 yıl fln idare edebileciğim telefon önerirmisniz xiomi diyenler için tedirginim yazılımsal kötü diyolar araştırdım kötü ama ucuz ama işde 3 yıl kullanıcam cok performans düşmeyecek telefon lazım xiomi bana göre ileri görüşlü değil...
  12. C

Laptop ekran önerisi

Beyler bayanlar benim laptopun ekranı kırıldı 17.3 inc di 1k dan düşük hz olarak 75hz olsada olur suan 1kdan düşük şeklinde ekran önerir misiniz? şimdi pc çok kötü pc alcak bütçem de yok pc de 4 gb ram var bide ekran alıcam daha 4 gb liğin yanına 4 mü takıyom yoksa 8 mi çünkü dual channel olayı...
Geri