Arama sonuçları: *

1. Erenooovski

5700XT 2025 Yılında alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, A520M-K anakart aldım. Aklımda Ryzen 5 3600 işlemci ile RX 6600 almak vardı ama uygun bir fiyata RX 5700 XT buldum. Ryzen 5 3600 ile darboğaz yapar mı? Hala çok problemi midir? bende Corsair RM750x psu var. Uyumlu olurlar mı? Teşekkür ederim.
  2. Erenooovski

Cooler Master HAF(RC-932) Anakart Uyumu hk.

Merhaba, yıllaar önce aldığım bilgisayarıma bu yaz birkaç yükseltme yapacağım minimal bir şekilde. H510 / B450 gibi orta seviye bir anakart alıp RAM+İşlemci+SSD alıp hızlı bir hale getirmek istiyorum ekran kartı olarak rx 470 takılı acaba RC-932 kasasına bu kartlar olur mu? Uyumlu mudur?
  3. Erenooovski

i7 960 & RX 470 OC-UC hk.

Merhaba, i7 960 3.20 gHz cihazımı 4.0 yaptım, ekran kartının mHz ayarını da düşürüp 1226'dan 1060'a çektim. Darboğaz azalır mı? Öneriniz var mı? Ekran kartını kaç yapmalıyım sizce?
  4. Erenooovski

HDMI To VGA Dönüştürücü gölgeli görüntü

Merhaba, mahalle bilgisayarcısından bir dönüştürücü alıp monitörüm ile ekran kartımı bağladım ancak görüntünün arkasında sanki aynı görüntüden bir tane daha varmış gibi, hdmi ile televizyona takınca bir sıkıntı yok. Yani ekran kartının hdmi girişi sıkıntısız bence, dönüştürücü de bu görüntü...
  5. Erenooovski

ACİL YARDIM! Yeni Ekran Kartı Siyah Ekran Sorunu

merhaba ddu ile ekran kartımı takmadan önce eski driverları sildim ardından ekran kartımı taktım belirli bir süre bekledikten sonra bilgisayar açıldı ama karıncalı bir görüntü vardı driverları yükleyip yeniden başlattım ama ne bios ekranı ne de farklı bir şey sadece siyah ekran bios pilini söküp...
  6. Erenooovski

XFX RX 470 4 GB Ekran Kartı hk.

Xfx rx 470 alacağım, msi ile xfx marka arasında fiyat farkı var. Aradaki fark çok olur mu? Xfx ekran kartı alınır mı?
  7. Erenooovski

RX 470 & R9 380X hk.

Merhaba, son günlerde açtığım 3. konu ama sanırım sonuca yaklaştım :D RX 470 i7 960 ile çok darboğaz yapar mı? R9 380X daha mı uygun olur? 4 GB olursa iyi olur, ramim 8 gb olduğu için en azından VRAM sayesinde drop yemem diye.
  8. Erenooovski

R9 280X - R9 280 2022 Yılında alınır mı?

Eski bir ekran kartı sonuçta ama güçlü, directx konusunda vesaire sıkıntı çıkarır mı? Driver konusunda sıkıntısı olur mu? Sorduğum kişiler r7 - r9 serisi falan 2.el alınmaz dediler ama
  9. Erenooovski

Ekran Kartı Önerisi (1250 TL / i7 960 OC)

Merhaba, i7 960 işlemcim var onun yanında 4x4 ram ve 750 w psu kullanıyorum. Beni idare edecek bir ekran kartı var mı? 1300 TL gibi bir bütçem var maksimum buraya çıkabildim, bu fiyata en yüksek performansı hangi kart ile alabilirim?
  10. Erenooovski

USB Kulaklık çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba Polosmart Hellfire kulaklık aldım ama çalışmıyor. Bilgisayar görmüyor, kulaklık çalışıyor bir MİniPC üstünde denedim taktığım gibi çalıştı ama kendi bilgisayarımda çalışmıyor. Bilgisayar kulaklığı görmüyor, nasıl çözerim? Realtek HD Audio usb desteği yok mu?
  11. Erenooovski

Apu Sistem ile 2. El Ekran Kartı Toplama

Arkadaşlar merhaba, 4.500-5000 TL civarında bir APU sistem alıp üzerine 2.el RTX 2060 veya RX6600 gibi bir ekran kartı takmak mantıklı mı? Öyle yapınca yaklaşık 9.000 TL ile bir bilgisayar toplayabiliyorum, mantıklı olur mu?
  12. Erenooovski

11.000 TL Toplama Bilgisayar Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 11.000 TL bütçem var ve sanırım en yüksek harcayabileceğim para bu. Birkaç sistem buldum ama en cazip gelen sistem linkteki sistem oldu, donanım arşivinin bilgisayarını maalesef kaçırdık. Ağustos sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum, acaba daha iyi sistemler o zamana...
Geri