Arama sonuçları: *

• Users: mveliamet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

S.a. bios tan ayar yapayım dedim cpu mhz sini 4000 e aldım ve cpu core boost u kapadım save dedim ve ekran gelmedi,bios pilini söktüm taktım,ekran kartını söktüm taktım gerçi onun rgb si ve fanı dönüyo ama,başka monitör bağladım,monitörü fişten çektim taktım,ramlerin yerlerini değiştirdim fakat...
  2. M

Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

S.a. bios ayarı yapayım dedim cpu mhz sini 4000mhz ye çektim ve cpu core boost u kapattım ve save dedim,fakat bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyor,bios pilini söktüm taktım,ramlerin giriş yerlerini değiştirdim,monitörü fişten çıkardım,sonuç hep aynı,lütfen yardım edin.
  3. M

Öneri İşlemci 75 dereceye çıkıyor r 5 5600

Bilgisayrım Ryzen 5 5600 Msi rx 6650 550 anakart 650w bronze psu Önceden stok fanla işlemci 90 derecenin üstüne çıkıyordu bugün be quiet pure rock slim 2 taktım ve işlemci boşta 38 oyun oynarken 72-75 derecelerde çalışıyor,endişelenicek bir durum varmı her şey normalmi?kasanın kendisinde de 3...
  4. M

İşlemci 90 derece desktop

Beyler 2 gün önce 0 bi gaming pc topladım,boştayken 45 derecede çalışıyor oyun oynadığımda ise 90 derece.Nasıl düzeltebilirim.
  5. M

Yardım 850 TL bütçe ile bilek destekli mavi switch olmayan klavye

S.a arkadaşlar 850 tl bütçem var bilek destekli mavi switch olmayan ve en az 2 yıl götürecek klavye arıyorum kafam çok karıştı
  6. M

Öneri İ5 3570 e max hangi ekran kartı alınmalı?

Bannerlord oynamak istiyorum i 5 3570 te 60 hz monitör var bütçem 3500 ekran kartı önerir misiniz?? Uygun fiyata gtx 1660 super var 1650 olabilir rx 580 8gb olabilir rx 6500 veya rx 6400 olabilir hangisini tercih etmeliyim?
Geri