Arama sonuçları: *

1. E

RX7700XT ve R5 7500f'li sistem önerisi

Merhabalar, RX7700XT ve R5 7500f'li bir sistem alcağım yaklaşık 5 gün sonra bu noktada dikkat edeceğim şeyler kasanın güzel gözükmesi pahalı olmayacak şekilde bir sıvı soğutucu 1x16 5600 mhz ram cla değeri düşük olursa tabii ki daha iyi ve anakart olarak b serisi bi anakart yıllanmış öneri sunan...
  2. E

1080p'de rx7700xt darboğaz yaşarmıyım?

Merhabalar, Aklımda yeni bir kasa almak var ama eski kasamdan kalma monitörümü değiştirmek istemiyorum 1080p 165hz yeterli şuanlık. Rx 7700xt 12G modelin yanına işlemci olarak R5 5700F alarak genel fps açısından güzel bi kombin oluyor bahsettiğim bilgisayarın linki: Bahsettiğim bilgisayar . Ama...
  3. E

Toplama bilgisayar önerisi

Selam, 25.000 ila 35.000 arasında toplama bilgisayar almak istiyorum. Dikkat etmek istediğim özelliklerden biri darboğaz Mönitörüm 1080p 165hz bütçeden dolayı mönitörü 2k veya 4k yapma şansım yok. Genel olarak oyunda kullanacağım özellikle Last of us ve Spiderman için fps sorunu çekmek...
  4. E

15-20 bin TL arasi gaming,yazilim laptop onerisi

Merhabalar, yazilim ve oyun icin 15bin max 20 bin tllik bi laptop lazim sifir olmasi daha iyi olur yardimci olabilkirmisiniz.
  5. E

Red Sw 1000-1500 yurt içi 60-65 boyutunda klavye önerisi

bütçem 1000 en fazla 1500 kesinlikle taksit yapmalıyım red sw olmasa bile ona benzer olursa iyi olur teşekkürler öneriler için
  6. E

gtx 950 Adaptive Sync destekliyor mu?

selam herkese 2 mnitor arasinda kaldim biri nvdia g-sync destekliyor ama benim ekran kartim g-sync desteklemiyor obur monitor ise adaptive-sync destekliyor nvdia gtx 950 ekran kartim adaptive yi destekliyor mu ona gore almayi dusunuyorum yardimci olanlara tesekkurler
  7. E

4000-4300 arası monitör önerisi yapabilirmisiniz

ms değeri mprt cinsinden düşük gösterilmeyen gerçek olarak (1ms veya 0.5) kaliteli genel kullanım oyun ve ders için bakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. E

2 monitör arasında kaldım yardımcı olurmusunuz

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/214392-660293/asus-vg248qg_asus-tuf-gaming-vg24vqe/ herkese selam,linkteki monitörler arasında kaldım gün içerisinde monitör kullanımım akşam saat 7-3 kadar genelde valorant ve ders için kullanıyorum ama ghosting olayını hiç sevmiyorum şuan...
  9. E

Lütfen biri rx 570 Sapphire 4gb 3000tllik versiyonunu bulabilirmi?

Kafayı yedim beyler bayanlar para topladım ama bulamıyorum link atarsanız çok sevinirim
  10. E

Ekran kartı seçimim için yardim

Herkes e merhaba,ekran kartım yük altında sinyali kesiyor bende yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama ne alacağımı ve aldığımda eski karttaki gibi sorun çıkmasını istemiyorum bu yüzden sizlere soruyorum hangi ekran kartını önerirsiniz lütfen darboğaz yememi önleyin genel olarak valorant GTA 5...
  11. E

Yardım Ekran Kartı Tercihimi Nasıl Yapmalıyım

Herkes e merhaba,ekran kartım yük altında sinyali kesiyor bende yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama ne alacağımı ve aldığımda eski karttaki gibi sorun çıkmasını istemiyorum bu yüzden sizlere soruyorum hangi ekran kartını önerirsiniz lütfen darboğaz yememi önleyin genel olarak valorant GTA 5...
Geri