Arama sonuçları: *

1. Erkan Atabey Kuşluk

LoL'de yaşadığım anlık fps drop sorunu.

Normalde fps değerim lolde yüksek ama sürekli gereksiz fps drop alıyorum. Fight atarken felan bir animasyona girdiğimde oluyor genelde. Kulaklığa hatta ''tık'' diye bir ses geliyor ve donuyor. Düzelmesi için 2 kez alt tab yapıp geri açıyorum anca düzeliyor. Fight ortasında olunca konum...
  2. Erkan Atabey Kuşluk

Çözüldü✓ ATK Batle axe driver bulamadım.

Yeni gamepad aldım ama driverını bulamadım. 1 tane buldum ama hepsi çinceydi ve hiçbir şekilde anlayamadım yardımcı olabilicek varmı?
  3. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

Valorantda 2 tane hesabım var. Birinde oynarken 250+fps ama öbür hesabı oynadığımda 60 fps üstüne çıkmıyor bilgisayar felan donuyor çökertebiliyor bile hatta sebebi ne olabilir?
  4. Erkan Atabey Kuşluk

Lolde pc'im iyi olmasına ramen kasıyor

ekran kartı 3050 işlemci intel i7 11700f ama lolde 30 fp alıyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir ??
  5. Erkan Atabey Kuşluk

Yeni playstation 5 slim dijital aldik

oyunlara türkçe yama yapılıp yapılamayacağını sormak istiyorum.
  6. Erkan Atabey Kuşluk

Ewil west türkçe yama kuramıyorum.

Youtube'a da baktım ama bulduğum yamalar xbox'a uyumlu olmuyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ??
  7. Erkan Atabey Kuşluk

Secret Neighborn ağ hatası veriyor

oyuna girmeye çalışıyorum ama sürekli sebep:22 gibi saçma bi hata alıp ağ bağlantısının olmadığını söylüyor.
  8. Erkan Atabey Kuşluk

Twitch'den Kick'e geçmek istiyorum.

Bayağıdır twitch'de yayın yapıyorum ama izlenmelerim hiç artmıyor. Kickte yeni yayın açan arkadaşlarım 20 25 izlenirken benim 2 3 izlenmem açıkçası koyuyor. Youtube'a yazdım ama herhahngi bir video bulamadım. Mevcut olan Twitch ayarlarımı Kick'e geçirmek istiyorum ama ayarları geçiremiyorum...
  9. Erkan Atabey Kuşluk

NFS undreground nerden bulabilirim ?

oyunu çoğu popüler platformda araştırdım ama bulamadım cracklı veya normal bir şekilde virüssüz nereden bulabilirim ??
  10. Erkan Atabey Kuşluk

Çözüldü✓ İşlemcim sürekli 100 derecede çalışıyor.

oyunda olsamda olmasamda hiçbirşey yapıp yapmamam farketmiyor. fps monitör üzerinden baktıkça 100 derece görüyorum ne yapabilirim ?
  11. Erkan Atabey Kuşluk

web cam im gecikiyor

canlı yayın yapan birisiyim ve web cam im sürekli geciktiriyor. devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiğimde kısa süreli normalleşiyor ama ardından tekrardan gecikmeye başlıyo
  12. Erkan Atabey Kuşluk

Oyuncu koltuğu almak istiyorum önerisi olan varmı ?

Ben aynı zamanda yayıncılık yapan birisiyim ve bilgisayar başında normale kıyasla daha fazla duruyorum. Koltuk benim için çok önemli, hiç rahat edemediğim koltukta ne oyun zevki güzel oluyor ne de yayın seyiri. Bu yüzden 10k-15k arası oyuncu koltuğu aramaktayım. Terletmeyen bir kumaşa sahip...
  13. Erkan Atabey Kuşluk

sekiro, can barım ve diğer görmem gereken şeyler gözükmüyor

ekranımda hepsi görünüyordu ama itemlerimi can barımı veya diyaloglar bi anda kayboldu yardımcı olabilirmisiniz ?
  14. Erkan Atabey Kuşluk

sekiro başka kayıt yüklerken hata alıyorum

sekiroda kayıt dosyasını başka bir kayıt dosyası ile değiştirirken hata alıyorum ve o kayıttan devam edemiyorum yardımcı olurmusunuz ???
  15. Erkan Atabey Kuşluk

sekiroyu bitirdim ama daha zor modla başladı

abi sekiroyu bitirdim ve yeniden başlattım. ama yanlışlıkla daha zor modla beraber başlattım. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen. inanılmaz zor ve kesinlikle oynanmayacak derecede. diğer sonlarıda görmem için bi save dosyası olan varsa da çok memnun olurum
  16. Erkan Atabey Kuşluk

laptopumdan ses gelmiyor

ne kadar düzeltmeyi denesemde bu hatayı alıyorum ve aygıtı yeniden başlatamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  17. Erkan Atabey Kuşluk

detroit became human sürekli atma hatası

oyunun belirli kısmında sürekli oyundan atıyor. birçok şey denedim ama kesinlikle düzelmiyor. lütfen yardımcı olabilicek birisi varmı ? ekran kartım amd 6600 işlemci intel i5 12.nesil
  18. Erkan Atabey Kuşluk

forza 4 fps 40 sabitleniyor

oyun içinde ne kadar ayarıyla uğraşsamda düzeltemiyrorum. oyun 40 fps ile sabit kalıyor
  19. Erkan Atabey Kuşluk

detroit oynarken bir anda atıyor

birçok şey denedim ama sorunu kesinlikle çözemiyorum. oyunda birçok yeri oynadım sorun yaşamadan. ama bir sahneye gelmemle oyunun donup atması bir oluyor. ekran kartım amd 6600 işlermcim i5 12. nesil
  20. Erkan Atabey Kuşluk

oyun oynadığım zaman oyun içindeki detaylar çok tuhaf

valorant veyada başka bir oyun oynadığımda detayların çevresinde beyaz ışık gibi bir şey yanıyor acaba monitörüm ile alakalı bir sorunmu veyada donanımsal bir çözümü varmı ?
Geri