Arama sonuçları: *

• Users: vrnt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

SAP ERP WORK SOFTWARE

ESP ERP yazılım uygulamasına ücretsiz sahip olabileceğim bir site varmı ?
  2. V

5800x3D ve b450m s2h

5800x3D alacağım r7 2700x yerine b450m s2h anakartıma. Anakartı değiştirene kadar geçici olarak kullansam mutlu olur muyum olumsuz yönleri olur mu güzel bir sıvı soğutucu ve iyi bir sirkülasyon ile anakartım bana performansı yansıtmayı engeller mi ?
  3. V

Kasaların ön paneline kendi yorumunu katan kişi

Merhaba, bir video da patlamıştı ya bilirsiniz bilgisayar kasalarının ön panellerini kasa modeline uygun bir şekilde kendince tasarlayan bu sayede hava akışını daha güzel hem de görünümü daha güzelleştiren bir genç vardı.Bu yaptığını satıp kaar elde ediyordu.Bu başarılı arkadaş kimdi...
  4. V

gaming wireless kulaklık önerisi

Merhabalar, Kablosuz mikrofon kalitesi ve ses kalitesi en güzel wireles + bluetooth gaming kulaklık arıyorum. Fiyat önemli değil tam olarak bu hangisi çok marka var :unsure:
  5. V

Bu kasanın bu konumuna sıvı sogutma takılabilir mi ?

Merhabalar, bir makale de görmüştüm kasanın önündeki üç fanın kasa içinden arkasına sıvı sogutma takıyorlar 240 lık, 3 lü fanın 2 si direkt olarak sıvı sogutma fanlarına vuruyor havayı hava oradan da işlemci ile temaslanıyor kalan bir fan da önden içeriye ekran kartına doğru hava veriyor. normal...
  6. V

Bilgisayarımı güncelleme zamanı

gigabyte b450 s2h anakart r7 2700x işlemci gtx 1660 super oc var. Güncelleme düşünüyorum. Sizce 16 gb ramimi 32 yapsam r7 2700x yerine 5800x3d e geçsem. Ekran kartı da belki 3060ti falan nasıl olur sizce ? Anakart düşük kalır diyeceksiniz biliyorum ama amacım overclok değil.
  7. V

office tarzı laptop güçlü

Ortalama fiyatı 10.000 tl bandın da; 8gb ram olan ddr4 ıps panele sahip güçlü bir işlemciye sahip Laptop arıyorum oyun pc var zaten ben de onu mailler dersler kısmi office kullanımı diyelim. Dediğim ortalama +- 2000 tl civarların da olan yani 8000-12000 arası alabileceğim en iyi laptop...
  8. V

Google Gmail ile ilgili;

Merhaba, uzun süredir kullandığım önemli aboneliklerimin olduğu gmail hesabım var. Fakat böyle gerekli gereksiz aboneliklerimin bulunduğu üyeliklerim de var bu mail de. İstemediğim vazgeçtiğim üyeliklerimi gmailden kaldırıp temizlemek düzenlemek istiyorum. Bunun bir yolu sekmesi var mı ? Böyle...
  9. V

kablosuz kulaklık önerisi

apple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?
  10. V

webtekno store sitesi güvenilir mi,?

webtekno store diye bir site var bildiğimiz bizim bu webtekno şirketine mi ait yoksa dolandırıcı mı ? İphone 13 pro çok daha uygun fiyata satıyor eğer bilginiz var ise yardımınıza ihtiyacım var çünkü telefon almak istiyorum ama ilk defa görüyorum siteyi.
  11. V

Monitör Duvar askı aparatı

LG 27'' 27GN600-B monitörüme duvara askı düzeneği kurabileceğim uyumlu aparat var mı ? Duvara monte edip istediğim gibi hareket ettirebilmek istiyorum yayıncıların kullandığı aparatlardan.
  12. V

XIAOMI 11 T PRO ALINIR MI

XIAOMI 11 T PRO ALINIR MI ? Özellikleri harika 5000 Mah bataryayı 17 dk da fulleyen şarj cihazı Dolby vision harman kardon ses sistemi snap dragon 888 işlemci 8 Gb ram 8k video özelliği 256 gb depolama şuan için ptt de 16.000 TL eğer almaya değerse erken bir şekilde atakta bulunmak...
  13. V

Ortalama 10.000 TL Bandında Fotoğraf makinesi önerisi

Güncel olarak Amiral gemisi telefonlarından ve gerçekten baktığımız da çok çok sağlam fotoğraflar çeken video kaydı yapabilen çektiğimiz fotoğrafları telefona aktarırken görüntü kaybı yaşatmayacak bir Fotoğraf makinesi var mıdır ? Bu konuda gerçekten bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum...
Geri