Arama sonuçları: *

• Users: Millawanda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ 2000-3000 arası mikrofonlu kulaklık önerisi

Bir kaç aydır kulaklık arayışına girdim genel olarak oyun oynarken kullanacağım mikrofonlu olması gerekiyor hem kablolu hem de kablosuz kullanabilsem iyi olur fakat piyasada gerçekten bu fiyata alınabilecek hoşuma giden bir şey bulamadım önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

🔥İndirim Vivense Siyah Sarkıt Avize / 11TL

https://www.vivense.com/ufo-tekli-siyah-sarkit-modeli.html bir tanesi 11 tl maksimum 2 tane alabiliyorsunuz her hesapta
  3. M

Ekstra ram ekledim fakat rami görmüyor.

merhaba anakartım b450m-hd ramler neoforza 8gb 3200mhz bi tane takılıydı zaten bugün aynısından bir tane daha alıp taktım fakat hala 8 gb ram gözüküyor ne yapmam gerek acaba yardımcı olabilir misiniz? anakartta 2 ram slotu var bios ayarı falan yapmadım.
  4. M

Hp Pavilion 800 alınır mı?

Klavye 550 tl gibi bir fiyata denk gelecek outemu kırmızı switch diyor sizce alınır mı bu fiyata?
  5. M

OMEN by HP Reactor Mouse alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır mouse ve mekanik klavye arayışındayım. En son Omen hp reactor 270 tl gibi bir fiyatı var almaya karar verdim ama bu fiyat aralığında daha iyisini biliyorsanız tavsiye eder misiniz ve de bu mouse kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Aynı zamanda red switch...
Geri