Arama sonuçları: *

• Users: Otrivine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

HP Smart tank 530 vs Epson ecotank L3260

Bu iki yazıcı arasında kaldım. Bu konuda pek bilgili değilim. Bir öğretmen tarafından evde çoğunlukla siyah beyaz çıktı için kullanılacak. Aralarındaki fiyat farkını vermeye değecek bir fark var mıdır?
  2. O

AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı hatası

Yeni bir sistem topladım aldığım ürünlerin hepsi sıfır. 9070XT Red Devil, 7800x3D, MSI X670E Pro. Parçaları bir araya getirdikten sonra format atıp temiz kurulumla kullanmaya başladım. Ekran kartı yüke girdiğinde ekran kararıyordu ve eğer sistem resetlenmezse başlıkta yer alan hatayı alıyordum...
  3. O

Oyuna girince sistem kilitlenip reset atıyor

Merhaba, 7800x3D, MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi, 9070 XT Red Devil. XPG lancver 6000 MHz CL 30, Sharkoon 750 watt Power kullanıyorum. Hepsini alalı henüz 1 hafta daha olmadı. 2 kez sıfırdan format attım ilk format atmamın ardından wallpaper Engine indirip açtığımda sistem donup reset atmıştı...
  4. O

Ryzen 7 7800x3d için Corsair h115i pro xt yeterli mi?

Sistem yükseltip DDR5'e geçmek istiyorum işlemci olarak 7800x3D düşündüm fakat elimdeki 280 mm Corsair h115i pro xt bu işlemciyi soğutmak için yeterli olur mu. phanteks p600s kasa var tüm fanları 140 mm
  5. O

Keenetic Hopper AX3000 Wi-Fi mesh nasıl bağlanır?

Merhaba, Keenetic hopper AX3000 Wi-Fi mesh satın almak istiyorum. TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Fakat anlamadığım konu bu cihazı direkt ONT cihazına modem yerine mi bağlamalıyım yoksa ONT cihazına TurkNet'in verdiği modem bağlıyken bu cihazı ekstra olarak mı bağlamam gerekli?
  6. O

TurkNet GigaFiber için modem önerisi

Merhaba, TurkNet'in Smartfi olarak verdiği modemden memnun değilim bunun yerine bir modem satın almak istiyorum. Bütçe 4000 TL civarında. Stabil çalışacak alıp, kullanıp üründen memnun olup önerisi olan var mıdır?
  7. O

2. el 3080'e OC yapıldığı nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar 2. el 3080 aldım. Kartın sıcaklık değerlerinde falan bir sorun yok ama oyunlarda falan fan seviyesi biraz fazla yükseliyor, bu da fan sesine sebep oluyor. Acaba önceki sahibi overclock yapmış ve kart şu an OC durumunda olabilir mi? Bu sebepten çok ısınmamak için kartın fanları yüksek...
  8. O

Yardım Gigabyte G27Q vs ASUS TUF VG27AQ1A

Başlıktan anlayacağınız gibi hangisi alınmalı? Biri İtopya'da 4500 lira diğeri gaminggentr de 5000 fakat cashback ve ekipmanı anlat ile 4300'lere kadar iniyor. Hangisi alınmalı? Hangi site üzmez ve hangi ürün daha iyidir...
Geri