Arama sonuçları: *

• Users: OKSEIDON
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OKSEIDON

Laptop bakımı için termal ped, bant önerisi önerisi

Arkadaşlar merhaba bantını kaldırdığımdan dolayı beni garanti dışı bırakan acer firmasıyla uğraşmak istemediğimden dolayı işimi kendim halletmem gerek. Öncelikle laptop fanı ile bloğu beraber tutan bir bant var siyah renkli. Kapton bant değil çünkü o sıvı metal için kullanılıyor bahsettiğim...
  2. OKSEIDON

Win rar dosyası şifresi kırma

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var sistemleri hack yemiş ve veriler dosyaya yedeklenip şifrelenmiş verileri kurtaramıyorlar. Acaba RAR dosyasını en hızlı şekilde şifresini nasıl kırabiliriz?
  3. OKSEIDON

Zorin OS yüzünden ACPI_BIOS_ERROR hatası alıyorum

Arkadaşlar merhaba ben sistemime Zorin OS kurdum kurmaz olaydım. Çünkü kurduğum için başlıktaki mavi ekran hatasını alıyorum. Bilgisayar aşırı derecede yavaş, Windows açılmıyor. Linux açılmıyor. Sistem usb üzerinden açmak yerine es geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
  4. OKSEIDON

Discord suçsuz yere hesabımı yaşı küçük gerekçesiyle kapattı!

Arkadaşlar bidiğiniz üzere discordun saçma bir ban sistemi var 13 ten küçüksün adı altında ve ben bu hesabımı en acil nasıl kurtarırım? Gerçekten o ilk ve çok değerli bi hesabım nolur yardım edin açmak zorundayım.
  5. OKSEIDON

Günlük kullanım için fare önerisi

Arkadaşlar merhaba ben arkadaşıma ortalama maksimum 500 TL civarında bir günlük kullanım fare arıyorum farenin ortalamadan büyük bir yapısı olması önemli malzemesinin de ortalamada ve kolay zarar görmemesini istiyorum bu tarz bir fare bilginiz var mı ? Genelde ödev ve tez yazarken işi...
  6. OKSEIDON

8Bitdo 2.4g wireless controller with charcing dock alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba kendime MSI GC30 V2 almayı planlıyordum fakat daha ucuza ve hall efect desteği olan 8Bitdo gamepad i gördüm hemde şarj standlı. Sizce alınır mı ...
  7. OKSEIDON

Yardım format sonrası ani ekran gitmesi

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayara format attım ve attıktan sonra daha önce olmayan bir olay oluyor arada. Bilgisayarın ekran bir anda gidiyor ve klavye kullanılamıyor ışıkları da gidiyor fakat fare ışığı var. Ekran kartı reset kısayolunu kullansam bile yaşanabiliyor bu sadece format sonrası...
  8. OKSEIDON

1500 TL civarı çalışma sandalyesi

Arkadaşlar merhaba, evde çalışma sandalyemiz olmadığı için çalışma sandalyesi bakıyoruz. Bütçe belirttiğim gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. OKSEIDON

Çözüldü✓ ARKADAŞLAR KONU ACİL EKRAN ÖLÇEKLENDİRMEYİ DÜZELTEMİYORUM !!!

Arkadaşlar ekran ölçeği full e geçti yanlışlıkla telefonu yan ekran da yapamıyorum hiçbir şeyi elleyemiyorum tüm hitbox lar birbirine girdi nolur yardım edin gece gece çıldırıcam Çözüm: Arkadaşlar ecel teri dökerek tek başıma kendim çözdüm teknik şu, pc yi kapatms tuşuna 10 saniye bastım...
  10. OKSEIDON

Laptop wi-fi kartı sorun çıkarıyor wi-fi adaptör önerisi

Arkadaşlar merhabalar benim eski laptopumu tamir ettim ve şu an ablam kullanıyor ama tek bir sıkıntı çıkarıyor o da wifi kartı bozuluyor ben de wifi adaptör almak istiyorum önerebileceğiniz adaptör var mı şimdiden teşekkürler. bütçe 130 tl ortalama bir fiyat var.
  11. OKSEIDON

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN517-41 ram önerisi

arkadaşlar merhabalar ben laptop'a 16 gb ram yükseltme yapıcam ama aynısı yerine farklu marka kullansam sorun olur mu mesela kingston falan öneriyorlar sizin de bildiğiniz buna uyumlu ram var mı ? Samsung 3200Mhz cl22 olması lazım
  12. OKSEIDON

Çözüldü✓ Ryzen Master Kaldırılamıyor !!

Arkadaşlar mehbalar, ben laptobuma ryzen master indirdim fakat hata verdi. Nedeni ise uygulama işlemcimi desteklemiyormuş. Neyse dedim kaldırayım bari falan. Abi kaldıramıyorum ! bildiğin kaldıramıyorum ya basıyorum uninstaller tuşuna, yok abi tepki yok.
  13. OKSEIDON

Çözüldü✓ OYUNLARDA FPS KİLİTLENMESİ

Arkadaşlar merhabalar kısaca sorunumu açıklıyorum. Ben acer nitro 5 an517-41-R1JA modelini aldım ve Windows 11 kurdun oyunlarımı da kurdum. Ama sorun şu; ilk rocket league girdiğimde 250 fps alsn laptop, şimdi sabit 30 fps :/ ne alaka, aynı valorant içinde geçerli 100 fps yi geçmiyordum. Şimdi...
  14. OKSEIDON

Sistemimde iki ram arasında kaldım hangisi ?

Arkadaşlar merhabalar https://www.incehesap.com/whisper-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57344/?hsu=268270,267605,267611,298600,267617,267623 Üstte görmüş olduğunuz sistemdeki ki ram arasında kaldım ve fikir almak istedim. Şimdi bi ram Asus tuf sertifikalı team force 3200mhz cl16 ram var...
  15. OKSEIDON

Rx 6400 f/p sistem toplama

Arkadaşlar rx 6400 lü sistem toplayacağım f/p güzel bir sistem olsun istiyorum. (Hazır sistem olmasın :) )
  16. OKSEIDON

Ryzen 5 3600'e 3200mhz ram taksam darboğaz olur mu ?

Merhabalar dostlar başlıkta dediğim gibi r5 3600 e 3200 mhz cl16 taksam darboğaz yapar mı, ona göre 3600mhz cl18 ram alacağım cevabınızı bekliyorum.
  17. OKSEIDON

Rx 470 ile 570 arasındaki fark ?

Evet arkadaşlar yine ben, neyse konuyu dağıtmayacağım. Rx 570 sadece 470'in az hızlandırılmış hali diyorlar. Benim de bütçe ve rx 570 nitro bulma sıkıntım var bu yüzden 570 yerine 470 alsam nasıl olur ? Cevaplarınızı bekliyorum. Anakart: Gigabyte b450m s2h İşlemci: ryzen 5 3600 Not: 6500 veya...
  18. OKSEIDON

Rx 570 nitro + üretimi durdu mu ?

Merhabalar arkadaşlar daha önceden buraya sistem toplama yazısı atmıştım şimdi farkettim, rx570 nitro+ piyasada bulamıyorum. Üretimi durduruldu mu yok piyasada yok mu ?
  19. OKSEIDON

Sistem topluyorum ram darboğaz yapar mı ?

Arkadaşlar selamlar, ben bir sistem topladım 10. Sınıfta almayı düşünüyoruz fakat bir tık düşük gibi geldi sistemi altta yazıldığı gibi; İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 İşlemci fanı: snowman t6 ultra Ekran kartı: Sapphire AMD RX 570 nitro+ OC Anakart: GİGABYTE B450m S2h V2 DDR4 3600mhz Am4 Ram: XPG...
Geri