Arama sonuçları: *

• Users: HZZN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rainmeter mond eklentisi virüslümü

Agalar selamun aleyküm dosyayı virüs total da tarattığımda böyle bir uyarı alıyorum (Trojan.Malware.300983.susgen) böyle bir kaç kaynağı araştırdım da bir sonuca varamadım sizce virüslümüdür?| | | | | ⬇️...
  2. H

XPG 8GB (1x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram

XPG 8GB (1x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram var hocam en fazla Kaç MHz de kullanmam doğru olur önerilen 3000 diyor biostan baktım en güzel kaç ta kullanmam lazım
  3. H

2 el işlemci alınır mı?

Amd Rayzen5600 Alacaktım Ama Rayzen5200 bir tane işlemciyi 1800e buldum testleri adama testleri yaptırıp işlemciyi alayımmı dostlar Param Güvendesi De var
  4. H

Hocam Yıldız belası vandal alınır mı? yoksa Kronami vandalmı

Hocam Yıldız belası vandal alınır mı? yoksa Kronami vandalmı bekleyim
  5. H

(DUAL-RTX2060-O6G-EVO) Var agalar bana dar boğaz yapmıyacak bi işlemci lazım

Asus Dual GeForce RTX 2060 OC Edition Evo Ekran Kartı (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) ekran kartım var Amd 3 1200 orta fiyat bi işlemci aldım ekran kartına ve ramlere fazla fazla verdim bana dar boğaz yapmıyacak bi işlemci önerir misiniz? 1717115706 işlemciye para yettmedi ekonmi saolsun :) Dar boğaz...
  6. H

hocam steam rehberi yüklemek istiyorum sürekli böyle bir hatayla karşılaşıyorum

hesabım 30 lvl 5 k dolardan fazla yatırıldı çok saçma bir hata veriyo rehber yükleyemiyorum
  7. H

hiçbir sıkıntı yokken mikrofonumdan cızırtılanma parazitlenme oluyor

Selamun aleyküm dostlar normalde hiçbir sıkıntı yokken yayın yapmaya veya ses kaydı video kaydı aldığım zaman bayağa cızırtılanma parazitlenme oluyor ama discord kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağa gibi akıyor fifine a6t kullanıyorum
  8. H

mikrofonumda herhangi bir sorun yokken çızırtı geliyor

Selamun aleyküm dostlar normalde hiçbir sıkıntı yokken yayın yapmaya veya ses kaydı video kaydı aldığım zaman bayağa cızırtılanma parazitlenme oluyor ama discord kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağa gibi akıyor yardım edebilecek olan varsa çok müteşekkir kalırım aşşağıda ayarlarım görsel...
  9. H

1 TB LİK SSD ÖNEREBİLRİMİSİNİZ HOCAM

HOCAM SELAMUN ALEYKÜM 2000 - 3000 ARASINDA FİYAT PERFORMANS VE 1 TB LİK SSD ÖNEREBİLRİMİSİNİZ HOCAM
  10. H

VALORANT BLACK BAR LG 29" 29WK500-P IPS 5 Ms Full HD

LG 29" 29WK500-P IPS 5 Ms Full HD VALORANT SİYAH BAR Hocam Selamun Aleyküm 29 inç bi monütörüm var valorant oynadığım halde ne yaptıysam olmadı yandaki siyah barları kaldıramadım işlemci amd ekran kartım 2060 ASUS 6 GB nasıl düzeltebilirim
  11. H

Zotac GTX 1660 Super alınır mı? Hocam?

3000 tl ye bulduğum Zotac GTX 1660 Super alınır mı? hocam Zotac Markası Nasıl Bir marka?
Geri