Agalar selamun aleyküm dosyayı virüs total da tarattığımda böyle bir uyarı alıyorum (Trojan.Malware.300983.susgen) böyle bir kaç kaynağı araştırdım da bir sonuca varamadım sizce virüslümüdür?|
|
|
|
|
⬇️...
XPG 8GB (1x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram var hocam en fazla Kaç MHz de kullanmam doğru olur önerilen 3000 diyor biostan baktım en güzel kaç ta kullanmam lazım
Amd Rayzen5600 Alacaktım Ama Rayzen5200 bir tane işlemciyi 1800e buldum testleri adama testleri yaptırıp işlemciyi alayımmı dostlar Param Güvendesi De var
Asus Dual GeForce RTX 2060 OC Edition Evo Ekran Kartı (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) ekran kartım var Amd 3 1200 orta fiyat bi işlemci aldım ekran kartına ve ramlere fazla fazla verdim bana dar boğaz yapmıyacak bi işlemci önerir misiniz?
1717115706
işlemciye para yettmedi ekonmi saolsun :) Dar boğaz...
Selamun aleyküm dostlar normalde hiçbir sıkıntı yokken yayın yapmaya veya ses kaydı video kaydı aldığım zaman bayağa cızırtılanma parazitlenme oluyor ama discord kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağa gibi akıyor fifine a6t kullanıyorum
Selamun aleyküm dostlar normalde hiçbir sıkıntı yokken yayın yapmaya veya ses kaydı video kaydı aldığım zaman bayağa cızırtılanma parazitlenme oluyor ama discord kullanırken hiç bir sıkıntı yok yağa gibi akıyor yardım edebilecek olan varsa çok müteşekkir kalırım
aşşağıda ayarlarım görsel...
LG 29" 29WK500-P IPS 5 Ms Full HD VALORANT SİYAH BAR
Hocam Selamun Aleyküm 29 inç bi monütörüm var valorant oynadığım halde ne yaptıysam olmadı yandaki siyah barları kaldıramadım işlemci amd ekran kartım 2060 ASUS 6 GB nasıl düzeltebilirim