Arama sonuçları: *

• Users: keremxzyzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Nzxt C750 750W 80+ Bronze fan sesi sorunu

Arkadaşlar merhaba bu psuyu bugün taktım bilgisayarı çalıştırdım ama bilgisayar çalıştıktan 3 4 dakika sonra psu fanı çok hızlanıyor ve pc böyle çalışmaya devam ediyor. Ne yapmam lazım daha yeni aldım psuda bi sıkıntımı var?
  2. K

Anakart mı arızalı yoksa güç kaynağı mı?

Arkadaşlar merhaba son 1-2 haftadır bilgisayarımda USB portlarının temassızlık çalışmaması gibi durumlarla karşılaşıyorum kullandığım fare bile gecikme yaşatıyor normalde 1 ms dönmesi gerekirken 15 20 ms gibi çalışıyor. Bu sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadım mahallemde elektrik kesintileri...
  3. K

cpu fanını cha fan kısmına takmak

arkadaşlar merhaba ikiside 4 pin olduğu için üstündeki yazıya bakmadan taktım şuan çalışıyo biosdanda cpu fan ile chasis fan performance modda. Sıkıntı yaratırmı bu bana performans kaybı gibi cpu fan kısmına takmam gereklimi illa
  4. K

ASrock A320M-HDV R4.0 R5 5500 undervolt nasıl yapılır?

Merhaba hayırlı sabahlar.İşlemcime undervolt yapmak istiyorum ama bu ayarlardan hangisini nasıl değiştirmem gerektiğini anlayamadım kafam karıştı yardımcı olursanıza sevinirim. 0.150V kadar düşürmek istiyorum en az.Mümkünse
  5. K

Ekran kartı tam yükte bi süre sonra monitörün kapanması ve sinyal yok demesi.

Merhabalar 1.5 ay önce aldığım ekran kartı, son zamanlarda oyunlarda %99 kullanımda ekranın kapanması ve sinyal yok gibi durumlara yol açtı. Neyden şüphelenmeliyim tam olarak güç kaynağımı yoksa ekran kartımı ?.Oyundayken hiçbir kasma donma yok sadece ekran gidiyo reset atınca düzeliyor.Ekran...
  6. K

R3 3200g RTX 3050 darboğaz sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben Ryzen 3 3200g kullanıcısıyım ekran kartımda rtx 3050.B ben yeni bir işlemci alana kadar bu ikisini yapabileceğim en performanslı şekilde nasıl kullanabilirim örneğin oyunlarda ayarları fullde oynuyorum,ekran kartına underclock yaptım nvidia denetim masasından...
  7. K

Ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenemediğini tespit ettik.Hatası

Yaklaşık bir iki senedir amd driverlarıyla sorun yaşıyorum. Ryzen 3 3200g işlemcim var ve bilgisayarı kullandığımdan beri hergün en az 2 tane karşıma çıkıyor her şekilde farklı farklı driverları kullansam bile eski çıkan yeni çıkan hep böyle hatalar alıyorum , hatayı almadan önce bilgisayarım...
Geri