Arama sonuçları: *

• Users: BayBlex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BayBlex

ASUS PRO B550-P GEN3 Anakarta Hangi İşlemci Destekler

Sizce Bu Bileşenlerde hangi işlemciyi almalıyım veya hangisi beni güzelce destekler ryzen 5 5600g kullanıyorum ama oyunlarda donma yaşıyor valorant düşük ayarlarda 100fpslere kadar iniyor max 120 görüyor
  2. BayBlex

Roblox Açılmıyor Yardım Edebilirmisiniz

roblox.com sitesinden oyuna giriyorum oyuna join oluyorum roblox starting ekranı geliyor ama ondan sonra hiçbir ekran gelmiyor görev yöneticisinde çalışıyor kaç gere appdatadan silip yüklemeyi denesemde olmadı çözümü nedir?
  3. BayBlex

RTX 3070 TI doyuracak AMD tarafında işlemciler

hocam 3070 alacağımyanına bir işlemci yükseltmesine ihtiyaç duyuyorum amd tarafından neler satın alabilirim darboğaz yapmiyacak elimde zaten bir Ryzen 5 5600G var
  4. BayBlex

Ryzen 5 5600G işlemciye Max Hangi Ekran Kartını Takabilirim

Elimde Ryzen 5 5600G İşlemci anakart olarakta msi pro b550 var ben buna max hangi ekran kartını takarım ve mesela ben bu sisteme rtx 3070 felan aldım darboğaz yaparmı?
  5. BayBlex

Yardım Beyler/Bayanlar İçin Sorum Olucaktı

Ben Bi FPS arttırma yerinde gördüm Arama Çubuğu > Aygıt Yöneticisi > Sistem Aygıtları > Sistem Süreölçeri Adlı İşlemi Durdurunca Bilgisayarda FPS artışı Olduğu Söyleniyor Bu Doğrumu?
  6. BayBlex

Yardım Parça Uyumluluğu Konusunda Yardım

elimde ryzen 5 5600G İşlemci var ve anakart olarak MSI B550M-P 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart Alıcağım G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK) ram(yani toplamda 16GB) bu sisteme Gainward Geforce RTX 3060 Ghost 12GB GDDR6 192 Bit HDMI GPU Ekran Kartı almak...
Geri