Arama sonuçları: *

• Users: Ryrel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryrel

Bluetooth adaptörü var ama çalışmıyor

bugün yeni bir ps4 oyun kolu ve bluetooth adaptörü aldım ancak bilgisayara bağlayamıyorum ve kulaklığımla vesaire de denedim hiçbir şeyle bağlanmıyor ama oyun kolu telefona bağlanıyor bluetooth sürücüsü yüzünden midir neydendir yardım eder misiniz
  2. Ryrel

kulaklığın sesi bozuldu/ az geliyor

önceden basları çok iyiydi. hatta baslar dışında neredeyse hiçbir şey duyamıyordum bazı şarkılarda ama şu anda artık düşük frekanslar eskisinden daha az geliyor kulaklığımı telefonda kullanıyorum alalı 1 hafta anca oldu model xiaomi piston.
  3. Ryrel

viewsonic va2432-h monitor ses sorunu

hiçbir yerde sesi kısık falan değil ama ses alamıyorum. kablo da monitorun yaninda gelen hdmi kablosu. sorun nerede olabilir?
  4. Ryrel

100hz IPS panel mi yoksa 144hz VA panel mi?

biraz araştırdım ama karar veremedim. siz ne dersiniz. monitorler aşağıda https://www.hepsiburada.com/viewsonic-238-va2432-h-100hz-1ms-ips-hdmi-vga-monitr-p-HBCV00005DJHII?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail...
  5. Ryrel

laptop tamir tahmini fiyat

benim bir laptopum var eklerde görebilirsiniz kasa kırık bayağı hırpalanmış durumda klavyesinde de tuşlar kırık falan anlayacağınız kasa komple değişecek gibi. sizce tahmini kaç para veririm?
  6. Ryrel

vücut gelişiminin durduğunu veya devam edeceğini nasıl anlarız

internette birisi sakalları düzgün çıkmaya başlamış biri daha büyümez diyor bu doğru mu ve böyle vücudun ne yönde gideceğini anlayabileceğimiz başka belirtiler var mı. mesela benim sakalım bıyığım daha kıl şeklinde bu uzayacağım anlamına mı geliyor
  7. Ryrel

çocuk gibi görünüyorum insanlar beni nasıl sevgili yerine koyacak

16 yaşındayım yaşıma göre kısa ve zayıfım sakalım falan var biraz ama boyum ve fiziğim yüzünden asla büyük gibi görünmüyorum arkadaşlarım seni ilk gördüğümde çocuk sanmıştım falan diyor 12 yaşında benden uzun insanlar görüyorum gurur kırıcı bir şey ayrıca beni çocuk sanan akranlarım nasıl benle...
  8. Ryrel

fantastik aksiyonlu dizi önerisi

manyak, büyülü karakterlerin falan olduğu aksiyonlu bir dizi istiyorum. naruto bitirdim ama shippudene devam edemedim o kadar yavaştı ki. biraz dinamik bir şey olursa çok iyi olur
  9. Ryrel

Yardım ethernet kablosu takılı ama bilgisayar görmüyor

kablo biraz yıpranmış gibi ama çalışıyordu dün valo oynarken durduk yere gitti sebepler ne olabilir eğer başka bir şey değilse yeni kablo alacağım
  10. Ryrel

ruhsuzum yardım eder misiniz

yaşıtlarım yerine duramıyor çok hareketliler ben ise dede gibi huysuz huysuz geziyorum bi çaresi var mı?
  11. Ryrel

lisedeki dil bolumu ile alakali yurtdisinda calisma firsatlari nelerdir

baska bir bolum olsa meslegi ogrenip yaninda dil kasarak yurtdisina cikmak kolay olurdu herhalde ama dil ile bunu nasil yapacagim
  12. Ryrel

kolum yaşıtlarımdan ince, boyum da kısa. bu yaştan sonra ne kadar değişir

boyum 164 kilom 55 ama ince görünüyorum. 16ya yeni bastım bu yaşta kol kalınlığı vb. ne kadar olmalıdır
  13. Ryrel

pc oyunu önerir misiniz

tür farketmez büyük bir şey olsun yeterli. zaman harcayabileyim yani
  14. Ryrel

dil okuyan biri yazılımcı olabilir mi

sayısal yapamıyorum diye dil seçmiştim ama yazılımcı olmak istiyorum. matematiğin gerekli olduğunun farkındayım geliştireceğim ancak üniversitede dil bölümü okuyan biri yazılımcı olabilir mi 1661335138 yurtdışında çalışmak istiyorum bu arada o yüzden dil seçtim birden fazla dil öğreneceğim
  15. Ryrel

Öneri mikrofonlu kulaklık önerisi

bütçe biraz değişken ama 500 üstüne çıkmasın mümkünse 300 civarı iyidir
  16. Ryrel

charmquell ve adal (minecraft videoları değil) gibi kanal önerileri

oyunlar ve internet hakkındaki olayları vesaire anlatan başka kanallar biliyor musunuz. biraz gizem temalı olursa hoş olur
  17. Ryrel

valorant chapmions 2022 skinleri ne zaman gelecek

bilgisi olan varsa yazabilir mi. eylülde turnuva olacakmış
  18. Ryrel

vpler ucuzlayacak mı?

bazılarından vplerin ucuzlayacağı hakkında söylentiler duydum. bu ekonomide ne ucuzlaması falan dedim de yine de bi şüphelendim yani. sizin bir bilginiz var mı?
  19. Ryrel

Öneri 20 TL'ye oyun önerisi

tür önemsiz güzel olduğunu düşündüğünüz herhangi bir oyunu yazabilirsiniz
  20. Ryrel

Savş Sistemi Zengin Olan Oyun Önerisi

aldığımız silaha göre (silahlar fantastik olursa güzel olur, dümdüz ateşli silahlar olmasın yani) dövüş stilimizin değiştiği oyunlar arıyorum. tercihen karakter özelleştirme seçenekleri ve online olabilir.
Geri