Arama sonuçları: *

• Users: Tomhardyx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tomhardyx

83JG00A3TR laptop ekran kartı kaç watt

MediaMarkt aradığımda onlar da bilmiyor :l
  2. Tomhardyx

40.000TL geçmeyek laptop önerisi?

40.000tl geçmeyek taksitle oyun oynayacağım laptop önerisi istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz şuan aklımda ki laptop budur ACER Nitro Lite NL16-71 Intel Core i5-13420H 16G 512GB SSD RTX4050
  3. Tomhardyx

Pulsar ns200 ug2 telefon tutucu?

Telefon tutucusu arıyorum Pulsar ns200 ug2 aynaya takılan olmasın
  4. Tomhardyx

Pulsar ns200ug2 acces code ?

Merhaba Pulsar ug2 aldım bajaj ride connet uygulamasında Acces code diyor yani yetkili bayi kod veriyormuş aldığım bayi ben bunu bilmiyorum dedi İstanbul çevresinde bilen varmı yardımcı olur musunuz ?
  5. Tomhardyx

xboz series s kol fiyatı

xbox series uyumlu kol lazım fiyatı uygun sıkıntı çıkarnicak kol ?
  6. Tomhardyx

Xbox farklı kol uyar mı?

Merhaba bilgim olmadığı için soruyorum Xbox one x alacağım yakında tek kollu bir tane daha kol almak istiyorum orjinal olmayan bir kol uyumlu olur mu çalıştırır mı merak ettiğim için soruyorum 1724761657 çakma kol olur mu
  7. Tomhardyx

Xbox one s mi Xbox öne x mi ?

Hangisi alınır 2. El alacağım pek bilgim yok ama iyi bir şey istiyorum ikisinin arasında kaldım
  8. Tomhardyx

Bu işaret nedir onvo

Bu işaret nedir kutu işareti
  9. Tomhardyx

BOOD Q1000 KickScooter alınır mı ?

bu scooter alınır mı? bütçem 21k en fazla zaten taksit ile alcağım için ve onvo 007 scooter arasında kaldım bood scooter sıkıntı çıkarır mı veya parçasını nereden bulacağım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bood-q1000-kickscooter-1230212.html
  10. Tomhardyx

Elektrikli scooter önerisi?

Bütçem 20k taksitle alacağım yokuş çıksın yeter bana 75kg luyum çokta yokuş performans beklemiyorum km uzun olsun kaliteli olsun sıkıntı çıkarmicak bir model olsun lütfen
  11. Tomhardyx

Poco x3 pro batarya lazım

Merhab poco X3 pro telefonum var 256 lik bataryami değiştireceğim orijinal batarya alacağım da nereden alacağım internet den baktığım da 500 TL civarında orjinal mi bilmiyorum orijinal yazıyor ama 33 waat olması lazım şuan çakma batarya kullanıyorum telefon 7waat ile şarj oluyor kendi orijinal...
  12. Tomhardyx

Merhaba elektrikli scooter önerisi

Merhaba elektrikli scooter alacağım da 80kg luyum her gün 10km yol gideceğim de bu fiyata en iyi kaliteli elektrikli scooter istiyorum
  13. Tomhardyx

PSU Bozuldu psu önerisi alabilirmiyim

RYZEN 5 1600SİXCORE HYPERX 3200MHZ 16GB RAM RX 6500XT MSI A320PRO sistemim 500 watt power bost markası vardı 2 sene kullandım bozuldu birden tamirciye göturdum değişmesi lazım dedi önerdiğiniz power psu varmı ?
  14. Tomhardyx

Hoparlör alacağım 13cm

Hoparlör alacağım 13cm 2 adet arabanın Kendi orjinal radyosuna takacağım Pioneer TS - 1310f 13cm 230watt olan hoparlör var aklımda o var ama daha iyi bir hoparlör bildiğiniz varsa link atar mısınız ön kapılara takacağım
  15. Tomhardyx

13cm hoparlör alacağım

Merhaba orijinal arabanın kendi radyosu var hoparlör patladı 3 u 1 tanesi çalışıyor hoparlör almak istiyorum pek anlamıyorum alacağım hoparlör orijinal radyo takılacağı için çok büyük watt gerek yok 2012 model Dacia araba kaliteli ses çıksın fazla bass sesine gerek yok kaliteli ses olsun bütçem...
  16. Tomhardyx

Ryzen 5 1600 six işlemcim var hangi macunu almalıyım

Macun bitmiş işlemcinin yenilemek istiyorum macun alacağım ne marka nereden almalıyım link koyar sanız çok iyi olur
  17. Tomhardyx

Çözüldü✓ İşlemci stok fanı mantaj yapamıyorum.

İşlemci çıkardım 80derece görmeye başladı macun 2 senedir değiştirmiyorum macun bitmiş mi diye açtım macun bitmiş yeni macun sipariş vereceğim ryzen 5 1600 işlemcim işlemciyi geri yerine takamıyorum Lütfen yardım eder misiniz ?
  18. Tomhardyx

Arabaya hoparlörler takacağım

Merhaba arabama hoparlör takacağım sadece kötü ses kalitesi var ses çok bozuluyor bana önereceğiniz hoparlör varmı pek anlamıyorum 13cm lik takabiliyoruz diye biliyorum daha iyi bir ses çıkarcak hoparlör istiyorum da önereceğiniz bir marka model varsa yazar mısınız
  19. Tomhardyx

Araba hoparlör Bağcılar

Merhaba İstanbul Bağcılar tarafında araba hoparlör takan yapan dükkan varmı önereceğiniz sadece hoparlör değiştircem daha kaliteli bir hoparlör takmak istiyorum arabanın bir tarafı çalışmıyor
  20. Tomhardyx

25K BÜTÇEYE GAMİNG LAPTOP

25k paraya laptop önerisi daha düşük fiyatta olabilir maks Vereceğim 25k filan güçlü fazla ısınmayan laptop lazım oyun oynayacağım
Geri