Arama sonuçları: *

• Users: zodiag
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

A34 mü Xiaomi note 12 mi

10.000 bütcem var, bu telefonların farkları nelerdir? Hangisini önerirsiniz?
  2. Z

1000tl civarı klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/188200/xpg-summoner-cherry-mx-red-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5a-bkctr/ bu klavyeyi almaya değer mi? almak için bütcemi biraz zorlamam gerek bunun dışında 1k tl civarı önerileriniz var mı? red switch almayı düşünüyorum
  3. Z

DK4 aldım gelince ne yapmalıyım

Geldiğinde ne gibi testler yapmalıyım, hangi uygulamalardan yapmalıyım?
  4. Z

Çözüldü✓ 30k 3d render pc toplama

İki tane konu açtım ikisinden de bir sonuç alamadım. Bütcem her şey dahil(koltuk bile) 30k. i5 12600k + rtx 3060 önerdiler mantıklı geldi, bunların yanına ne almalıyım? ram in çok olması lazım. Dual monitör mümkünse olsun
  5. Z

30K bütceyle her şey dahil 3D rendering pc

Önceden de bir konu açtım ama tam bir sonuç alamadım. Bütcem her şey dahil(koltuk bile) 30k. i5 12600k + rtx 3060 önerdiler mantıklı geldi, bunların yanına ne almalıyım? ram in çok olması lazım. Dual monitör mümkünse olsun
  6. Z

40000 TL 3D Render Ve Yazılım İçin PC

40k bir bütcem var. Yazılım yapıyorum yapay zeka otomasyon fln. Blender ve Adobe ps kullanıyorum ram 32gb olması gerekiyor heralde, monitör ve ekipman da dahil tam bir sistem istiyorum. Bende sadece masa var. Dual monitör mümkünse çok iyi olur, 1 tane büyük monitör de olur. Depolama alanı da çok...
Geri