Arama sonuçları: *

• Users: sense
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sense

Rx 6600 ekran kartı bellegı tam kullanılamıyor

SSlerde gorundugu gıbı. Problem nedır bılmıyorum Ayrıca cogu program acılmıyor
  2. sense

Çözüldü✓ İşlemcim Birden Isınıyor

R5 5500 İşlemcim var. Nedense bir anda çok ısınıp yavaş yavaş soğuyor, işlemci kullanımı ara ara artıyor, overclock yapmadığım halde sınırını aşıp 4 Ghz'e kadar artıyor. Boşta 90 derece bile görüyor. Malverbytes ile virüs taraması yaptım, çıkanları da sildim ama düzelmedi.
  3. sense

Çözüldü✓ 1000 TL ve Altı Klavye

Özellikle beyaz ve kablosuz bakıyorum, bu fiyata yellow switch varsa alabilirim. Şimdiden Teşekkürler :D
  4. sense

Robux Nasıl Gönderilir ?

Robux Nasıl Gönderilir ?
  5. sense

Game Power Sendo Mu Steeal Series Rival 3 Mü ?

Game Power Sendo Mu Steeal Series Rival 3 Mü ?
  6. sense

Çözüldü✓ r5 5500 yüzde yüz kullanılıyor

r5 5500 yüzde yüz kullanılıyor (valorant , mc gibi oyunlarda). termal macun kötü durumda ama sadece termal macun bu kadar etki yaratmaz diye düşünüyorum. Fps değerlerim yüksek ama çok drop giriyor.
  7. sense

Çözüldü✓ Forza Horizon 5 Pikselleniyor

Rx 6600 kartım var. Extereme ayarlarda oynarken pc çöktü, bende dinlendirdim. Kart sıcak değildi ama bilgisayar kendine gelmiyordu (dinlendirdikten sonra düzeldi), bende AMD Software'den sorun var mı diye baktım. Sorun gözükmemesine rağmen hafif bir performans düşüşü ve piksellenme var.
  8. sense

Valorant Val 3 Hatası

Neden kaynaklıdır çözümünü bilen var mı ?
  9. sense

KlasGame Güvenilir mi ?

Hesap Valorant Hesabı alacağımda hiç alışveriş yapan var mı ?
  10. sense

Teardown'dan Ses Gelmiyor

Oyunu açıyorum ana menüde ve oyun içinde hiç ses yok(oyunun sesi açık)
  11. sense

Rx 6600 Driver Sorunu

6600 driver yüzünden oyunlar çöküyor
  12. sense

Amd Radeon Softwrare Yayın ve Kayıt yok

r5500 ve rx 6600 kullanıyoruj vardı artık yok ?
  13. sense

MC Bedrock Ray Tracing

Kendi dünyamda nasıl rt açabilirim rt kurdum ama kendi dünyamda olmur rtli dünya oluştur diyor
  14. sense

Rising Sports Basketbol Topu Nasıl?

Bir yerde rising sports basketbol topuna denk geldim(300 ₺) sizce nasıldır.İyi değilse adidas alacağım
  15. sense

Matx anakart vida bölümleri

Matx anakart vida bölümleri kaça kaç biliyor musunuz, anakart değil vida takılan bölümler. kasa tasarlıyorum canım sıkıldığı için eğer güzel olursa bastırıp kullanırım, :kedi:
  16. sense

Steam Cloud Senkronizasyon Hatası

Pc'me ultimate ninja storm 4 indirdim steam cloud ile senkronize ediliyor diyor ve açılmıyor
  17. sense

R5 2600x RX6600 besler mi ?

Rx 6600'lu ikinci el bir sistem toplamayi dusunuyorum 6600'un yanina hangi islemci gidebilir veya 2600x yeterli olur mu ?
  18. sense

1600 ti sistem mi 1070 sistem mi

https://www.itopya.com/eray-superintel-core-i3-10105fasus-tuf-gaming-geforce-gtx-1660-ti-evo-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2_h20398 Dostlar bu mu daha iyidir yoksa bu mu https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyuncu-bilgisayari-1056990039/detay (İkinci el)
  19. sense

Uygun Fiyatlı Hazır Sistem Önerisi

Dostlar mümkünse 9 bin TL veya altı olacak bir sistem istiyorum yardımcı olur musunuz
  20. sense

İtopya'da Uygun Fiyatlı Hazır Sistem

https://www.itopya.com/efe-uygac-nebula_h18392
Geri