Arama sonuçları: *

• Users: ByEdel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

M2 yuvasına sata veya pcie ssd takabilir miyiz ?

Bir m2 ssd alacağım fakat m2 ssd çeşitlerinin olduğunu fark ettim pcie ve sata belki başka çeşitleri de vardır fakat öğrenmek isteiğim şey anakartımdaki m2 yuvasına pcie m2 ssd'yi veya sata m2 ssd'yi rahatlıkla takabilir miyim veya ikisinden birini takabiliceksem hangisini takabilirim ...
  2. B

Asus tuf b450 gaming plus 2 anakartıma harici adressible rgb eklenebilir mi ?

Yeni bir kasa satın aldım kasada adressible rgb özelliği mevcut fakat anakartımda adressible rgb soketi bulunmuyor farklı bir pin üzerinden changer kullanarak adressible soketi ekleyebilir miyim anakartıma yoksa bunun tek çaresi daha yeni nesil bir anakart mı almaktır ?
  3. B

Sıvı Soğutma Önerisi 1000-1300 TL / 240mm

240MM sıvı soğutma önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Fan'lı Yüksekliği 60mm'yi geçmemesi şart. Kasa: Sharkoon rev200 Anakart : Tuf b450 gaming plus 2 İşlemci : ryzen 5 3600 AM4 AM4 AM4 AM4
  4. B

KASA *CPU* SOĞUTUCUSU

Arkadaşlar yeni satın aldığım kasa sharkoon rev200 modeli ryzen 5 3600 işlemcimi işlemci bazlı oyunlarda 50-55 derecelerde tutabilmek adına cooler master ma610p hava soğutucusunu satın almak istiyorum fakat kasanın cpu soğutucu desteği 16.5 cm istediğim cpu soğutucusunun yükseklik ölçeği ise...
  5. B

Yardım 2 Ekran kartımın sadece 1 tanesi ile mining yapmam mümkün mü ?

Sistemimde 3060 ti ve 1660 ti takılı. 3060ti'yi full miningde bırakmak istiyorum 1660 ti ilede oyun vs. oynamak istiyorum. Bunu yapabileceğim bir ayar varmı mining .bat dosyalarında vs. Yada bunun tek çaresi yeni bir anakart , psu ,ram , işlemci alıp ekstra elektrik maliyeti mi çıkartmaktır...
Geri