Arama sonuçları: *

• Users: nyzozkan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nyzozkan

Öneri gtx 1650 vs gtx1650ti

Farkları nelerdir hangisi tercih edilmeli
  2. nyzozkan

Öneri Almalı ımıyım ?

bu fyata 1650 ti li laptopu almalımıyım ? https://www.hepsiburada.com/asus-fa506ii-bq018-amd-ryzen-5-4600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYNJD?magaza=Hepsiburada
  3. nyzozkan

Yardım Laptopum FN tuşu takılı kaldı sanırım ?

Örneğin 0 a basıyorum sağ tık yaptığım ekran gelior F1 F2 F3 hiç birini kullanamyıtum bi ayrdım edermisiniz
  4. nyzozkan

Yardım Acilen yardımınıza ihtiyacım var

Bu uyarıyı veriyordu laptopum Bende şu çözümü denedim . https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-amd-catalyst-control-center-baslatilamiyor.179079/ Linkte belirttiğim çözümü denedim ve kaldırdım aygıt yöneticisinden ekran kartımı şimdi ise...
  5. nyzozkan

Yardım Ssd depolama artırma için düşünceleriniz ?

mosnter abra a5 v15.5 almayı düşünüyorum yalnız 250gb ssd var ben bunu aldıktan sonra artırmak istiyorum önerdiğiniz bi ssd var mı pahalı olmayan ? https://www.trendyol.com/monster/abra-a5-v15-5-i5-10300h-8gb-250gb-4gb-gtx1650-15-6-120hz-full-hd-freedos-p-38861857
  6. nyzozkan

Yardım ryzen 3550H Vs intel i-5 9300H

laptop almayı düşünüyorum tercihlerimden birisinde ryzen diğerinde intel işlemci var hangisi tercih etmeliyim ?
  7. nyzozkan

Yardım Excalibur mu Asus Tuf mu çok kararsız kaldım ?

Oyuncu laptou konusnda kararsız kaldım linkleri aşağıya bırakıyorum sizce hangisini almalıyım ? https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/casper-excalibur-g7709300-8eh0f_spp_774873?id=549408219#urun-ozellikleri...
  8. nyzozkan

Yardım Ryzen5 3550h işlemci alınır mı ?

Uygun fiyata oyuncu laptopu buldum gtx1650 ekran kartı ryzrn 5 3550 alınır mı düşüncelereniz ne ?
  9. nyzozkan

Öneri Laptop için soğutucu önerir misiz ?

Laptopum çok fazla ısınıyor. Altına koyulan soğutucalrdan istiyorum. Ucuz yollu bildiğiniz var mı ? max 100tl
  10. nyzozkan

Yardım max 6000tl Gaming Laptop

beyler oyuncu laptopu almak isiyorum ama ekran kartı gtx 1650 nin altında olsun istemiyorum
  11. nyzozkan

5000tl bütçem var alabileceğimin en iyisi ?

Beyler abim telefon almayı düşünüyor 5000 bütçesi olduğunu söyledi kendisine ne önermeliyiz?
  12. nyzozkan

Öneri gtx 1650 ile aynı işlevde olan ekran kartı ?

Oyuncu laptopu almayı düşünüyorum ekran kartı en az 1650ti olsun istiyorum bunun yerine aynı görevi görecek ekran kartlı bi laptop amd de olabilir ekrant kartı ne ile eşdeğer açıkçası ?
  13. nyzozkan

Yardım Power saving mode enabled mi yoksa disabled mi olmalı ?

Samsung laptop kullanıyorum. bios ayarlarında Power saving mode - enabled yazıyor bunu disabled mi yapmalıyım yoksa kalsın mı ? İntei i-5 3210M 2.50ghz
  14. nyzozkan

Yardım rtx 2070 aldım kasama büyük geldi

şuan tam bir yıkığım lütfen bana bi kasa boyutu önerisi atın
  15. nyzozkan

Öneri Forza Horizon 4 için direksiyon önerisi ?

Beyler Forza horizon 4 hastası bi küçük kardeşim var bunun için hangi direksiyon setini almalıyım sizinde görüşlerinizi alabilir miyim ? bu arada beğeni atarmısn lütfen :D
  16. nyzozkan

Yardım Klavye+mouse+kulaklık kampanyaları alınmalımı ?

Beyler sürekli reklam olarak karşıma çıkıyor işte klavy ekulaklık mouse 250tl gibi şeyler ve markaları rampage gamepower felan bunları alıp ticarete dökebilirmiyim ? bu arada beğeni atarmısn lütfen :D
  17. nyzozkan

Topladığım bilgisayarı direk açmalı mıyım ?

beyler şimdi bilgisayarı topladım direk açacakmıyım ben bunu bi de direk windows mu açılacak bi yardımcı olsanız ya
  18. nyzozkan

Markalı Hazır Sistem Arıyorum !!!!

Evet öncelikle hayırlı akşamlar. Oyunlarda FPS 150-200 olacak bi hazır sistem önerirmisniz ? OYUN: CSGo
  19. nyzozkan

Yardım Hangi Mouse'u Almalıyım ?

S.a 100tl m var Fps oyunları oynamıyorum moba Lol vs oynuyorum. Hangi mouse'u almalıyım sizce ?
  20. nyzozkan

Yardım Ekipman sipariş edeceğim Korona dolayısıyla geç gelme ihtimali var mıdır ?

mouse klavye kulaklık sipariş edeceğim ama çok geç gelir diye endişeleniyorum sizce sipariş mi edeyim yoksa her hangi bi bilgisayacıdan ucuz yollu bişey mi alayım ?
Geri