Arama sonuçları: *

• Users: Squaex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Alienware AW2724HF usb type b kablosu

merhaba dell alienware aw2724hf bir monitörüm var ve bana görseldeki kablodan lazım ve hiç bir yerde bulamıyorum yardımcı olur musunuz? USB-B 3.2 Gen 1 5GBPS olması gerekiyormuş kullanım kılavuzuna göre
  2. S

Bilgisayar Topluyorum Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba bu haftasonu yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat çok kararsızız kalıyorum parçalar konusunda yardımınız lazım beyler şuan düşündüğüm sistemi aşağıya yazıyorum. Amd Ryzen 5 5600 Nvıdıa Rtx 3070 8GB Msı B450M A Pro Anakart MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ Matx Kasa 32 GB Ram...
  3. S

CS:GO Kasma Veya Drop Sorunu

Selamın Aleyküm sistemim 1060 6GB intel i7 7700 cs go da 150 fps alıyorum en yüksek ayarlarda fakat oyun da bir kasma hissiyatı var monitörüm 1920x1080 60-75 hz Arası destekliyor 75 hz oynamak içinde oyun içi ayarımı 1280x768 yaptım ( masaüstü çözünürlüğüm 1920x1080 ) Fakat oyunda o...
  4. S

RAM 16 GB KULLANILABİLİR RAM 7.3

merhaba ramim 16 gb fakat kullanılabilir ram miktari 7.3 eskiden de bu hata oluyordu msconfig ayarından hallediyordum ama olmuyor sabahtan beri ugraşıyorum yardımcı olabilirmisiniz eve gidince ramleri sök tak yapıcam veya ramleri söküp bios pilini çıkarıp bios ayarını sıfırlıycam başka fikri...
  5. S

Rust İle İlgili İndirim

sa beyler rust almak istiyorum ama zam gelmesinden korkuyorum ve elimde şu an para yok 22 kasım da bir indirim gelicek steame ve o zaman almayı düşünüyorum rust otomatik fiyatlandırma mı yapıyor yani o zamana kadar zam gelir mi bilen var mı ( veya daha erken gelicek bir indirim var mı )
  6. S

Steam İndirim Tarihlerini Gösteren Site

beyler sa steam indirim lerinin tarihini gösteren bi site vardı cadılar bayramı tatili 8 gün 5 saat kaldı diye felan gösteriyordu neydi o site bilen var mı?
  7. S

hangi oyunu almalıyım?

beyler sa rdr 2 mi yoksa rust mu alıyım zam gelicek belli bide rdr 2 online yi alsam hikaye modunu oynayabilirmiyim yoksa rdr 2 normal ve rdr 2 online 2 sini birden almam şart mı
  8. S

Linux Usb Adaptör Görmüyor Yardım

Merhaba geçen gün udemy den bi kurs aldım ve internet adaptörü istediler aldım aldıgım adaptör asus n14 linux destegi var fakat linuxa girince usb çıkartma sesi geliyor ve hiç bir şekilde adaptörü görmüyor usb port 1 2 3 denedim fakat olmuyor linux un içindeyken tak çıkart yaptıgımda interneti...
  9. S

PS4 oyunu nasıl oynıycam

Merhaba Demon Souls almayı planlıyordum fakat play station um yok bilgisayarım var bunu nasıl oynıyabilirim oyunu cd yada dvd ye yazma şansım var mı?
  10. S

İnternetim Steam ve Riot girmiyor?

Merhaba İnternetim Düne Kadar Saglamdı Ve Tüm Oyunlarımı Açıyordu Akşam İnmesi İçin Epic Games ten Gta 5 koydum ve sabah kaltıkgımda google ye girebiliyorum discorda girebiliyorum ama steam riot games hiç birine giremiyorum yardımcı olurmusunuz? 1662273370
  11. S

Pubg Oynamak İçin Tablet Önerisi

Pubg Oynamak İstiyorum Tablet önerir misiniz?? bütçe max 5.550 yada 6.000
  12. S

TürkTelekom Modem Kendi Kendi Kendini Restartlıyor

Merhaba Türk Telekom Modem alalı 2 yıl oldu ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum modemin adaptörü 1 yıl sonra bozuldu ve yeni adaptöre geçtim orjinal adaptör degil büyük ihtimal esnaf tan almıştım ve adaptörü aldıktan 15 20 gün sonra modem kendi kendine restart atmaya başladı ve 1.5 yıldır bu...
  13. S

İşlemci Mi Ekran Kartımı?

Merhaba Benim Bilgisayarımda Asus 1050 Ti 2 fanlı Ekran kartı var işlemci olarak amd ryzen 3 1300x var ve fortnite olsun yada sekiro gibi oyunlarda istedigim fps degerine ulaşamıyorum sizce işlemci yimi degiştirmem lazım ekran kartınımı ve önerebileceginiz bir ekran kartı yada işlemci varmıdır?
Geri