Arama sonuçları: *

• Users: Elein
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

17.000 TL tablet önerisi

Ders çalışmak için bir tablet arıyorum. Şuan kafamda iPad A16 var, önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
  2. E

AirPods Pro 3. nesil alınır mı?

Ders çalışma, müzik dinleme ve film izleme için kullanacağım. ANC özelliği kütüphanede işime yarar. Cidden 12.000 liralık bir kulaklık mı, kullananlar yazabilir mi?
  3. E

Öneri 7000TL bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi

Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 7000tl, çok aşmazsak benim için daha rahat olur. Ayrı mikrofon kullandığım için mikrofon önemli değil, çıkarabildiğimiz bir model olursa iyi olur. Aradığım şey Valorant, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabileceğim değil de daha çok Squad gibi silah ve bomba...
  4. E

Playstation 5 almak mantıklı mı?

Bilgisayarım var ve her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilecek güçte ama çok UFC 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi bilgisayarda yok. Sırf UFC 5 için de alınmaz tabii ki ama yeni gelecek exclusive oyunlar da ilk PS5'e çıkıyor (kim bilir hangi yıl adam akıllı oyun gelecek). Aslında almamayı...
  5. E

Yardım Newbalance.com.tr güvenilir mi?

üstte belirttiğim site güvenilir mi ayakkabı alacağım
  6. E

G733 mü Arctis 7+ mı Nova 5 mi HS80 mi??

bütçem 5k civarında fiyat performans olarak en iyisi hangisi?? Şuan kullandığım kulaklık HyperX Cloud Alpha S ondan daha iyi olduğu sürece sorun yok.
  7. E

TRT’nin Atatürk’e sansürü

Bu olay gerçek mi ve ne zaman oldu? Sanırsam yakın zamanda olmuş.
  8. E

Yardım Dualsense alabileceğim güvenilir yer

Bildiğiniz doğru düzgün satan bir yer var mı? İthalatçı garanti alıcam çok önemli mi distribütör garantisi?
  9. E

PC için DualSense alınır mı?

Hikayeli oyunlar da oynuyorum rekabetçi oyunlar da. Elimde zaten dualshock 4 var ama dualsense eline alınca bi kaliteli hissettiriyor ve şu teknoloji muhabbetleri aşırı hoşuma gidiyor sizce alınır mı? Ucuz satan yer varsa da atarsanız sevinirim.
  10. E

Yardım İlkbahar İndirimleri oyun önerir misiniz

bütçe 1400tl 1742488417 indirim bitiyorrrrr
  11. E

İlkbahar İndirimlerine oyun önerir misiniz?

Harcayacağım 1400 tl var sizce ne alayım? Elden Ring alınır mı?
  12. E

Kafam bulanıkmış gibi hissediyorum.

Eskiden çoğu şeyde kafam iyi çalışırdı genel olarak aşırı iyi odaklanabiliyordum fakat şimdi hiçbir şeye odaklanamıyorum örneğin derste dersi dinlerken kafam bir anda başka şeylere kayıyor veya bir anda kafamda hikayeler oluşturuyorum eğlenceli oluyor diye ve dersten kopuyorum. Ayrıca eskiden...
  13. E

Küçüklüğümün oyununu bulalım

Şimdi birinin bu tarz bir konu açtığını gördüm ve bende kendi versiyonumu yapmak istedim. Oyunu bulmamıza en yardım edecek şey sanırsam max payne gibi havada sıkma ve zamanı yavaşlatma mekanikleri vardı ve yanlış hatırlamıyorsam baş karakterin saçı dikenli-bonus kafa gibi bir şeydi. Oyundan en...
  14. E

Yardım Scyrox V8 8K alınır mı?

Şuan yazacağınız şeyler benim için çok önemli çünkü ona göre alacağım. Biraz daha ekleyip alabileceğim daha iyi bir şey varsa önerir misiniz? Korktuğum şey pil süresi çünkü çok hızlı bitiyor gibi gözüküyor.
  15. E

Yardım Kablosuz mouse önerir misiniz?

Bütcem 2000-3000 arası fakat kampanya varsa veya cidden fiyatına değer ise daha da yükseğe çıkabilirim.
  16. E

Yardım Bu ram alınır mı? incehesap

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-rgb-pvvr532g700c32k-32gb-2x16gb-ddr5-7000mhz-gaming-ram-fiyati-72843/
  17. E

Kingdom Come Deliverance 2 alınır mı?

Son zamanlarda oynayacak oyun bulamıyorum ayrıca şuan 1. oyununu oynuyorum ve 39 saatim var. Sizce genel olarak bir oyuna şu aralar 1500 civarı verilir mi? Cracklemek de pek istemiyorum çünkü 2 milyon kelime bir hikayesi varken türkçe altyazı getirmişler.
  18. E

MAFIA II: DEFINITIVE EDITION alınır mı?

MAFIA II: DEFINITIVE EDITION alınır mı? ayrıca almak isteyenler için şuan steamde 7.49 dolar
  19. E

Yardım Ram yükseltmeli miyim?

Az önce arkada bir oyun açıktı ve bir video izliyordum fakat bir anda böyle bir hata verdi sanırsam ramden kaynaklı ve hem oyun hem de video kapandı. Elimdeki ram 2x8gb 5600mhz cl40
  20. E

Yardım NZXT C750 Alınır mı?

Arkadaşlar şuan elimde olan psu kasaya göre aşırı dandik ve 650 watt. rtx 4070 ryzen 5 7500 f var şuan elimde olan psu gamepower gp-650.
Geri