Arama sonuçları: *

• Users: Cankayra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Custom klavye toplama yardım

Merhabalar az önce klavye önerisi almak için bir konu açmıştım ama arkadaşların çoğu custom klavye al o bütçeye dediler ama benim bu konu hakkında hiç bilgim yok eğer klavyeden anlayan ve yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
  2. C

4k mekanik blue switch klavye öneri

Merhabalar kendi klavyem eskidiği için yeni bir klavye almak istiyorum ama ne alacağım konusunda hiç bir fikrim yok sadece oyun için kullanacağım blue switch türkçe karakterli bir klavye almak istiyorum öneri yaparsanız sevinirim Bütçe: 4.000
  3. C

Öneri 20 30 k arası laptop öneri

Arkadaşlar merhabalar ben laptop almayı düşünüyorum okul içinde kullanacağım ama çok fazla oyun oynuyorum 20 en fazla 30 k bütcem var 30 k nın ne kadar alyında olursa o kadar iyi olur bir oyuncu laptopu önerir misiniz?
  4. C

Kulak içi bluetooth kulaklık öneri

Merhaba ben sadece muzik ve internette gezerken kullanacağım bir kulaklık almak istiyorum 500 - 800tl arasında bir bütçem var yardımcı olursanız sevinirim
  5. C

1000tl bütçe direksiyon seti

Arkadaşlar en fazla 1000tl bütçem var aşamam ikinci el olur sifir olur fark etmez bu fiyata değecek bir direksiyon seti önerir misiniz?
  6. C

Rx6600 4000tl alinir mi

Rx6600 ikinci el 4000tl ye türkiye garantili alinir mi sizce
  7. C

Laptop modifiye yardımı

Arkadaşlar laptopumu güncelleme istiyorum ekran kartı takmak istiyorum iyi bir ekran karti bütçe 3000 4000tl bütçe vae aşabilirim laptop ekran karti satan siteler var ki bilmiyorum o konuda yardimci olursaniz secinirim
  8. C

Game power saber iyi midir

Arkadaşlar merhaba ben game power saber almayi dusunuyorum sozce iyi midir defilse o fiyata mekanik klavyeler önerir misiniz?
  9. C

Blue switch klavye önerisi

Merhabalar blue switc bir klavye almak istiyorum sadece oyun için kullanacagim bir klavye olursa iyi olur bütçem 1000 tl en fazla 1100tl
  10. C

razer kraken vs logitech g432

arkadaşlar kulaklıl olarak hangisini önerirsiniz razer kraken mi logitech g432 mi hangisi daha iyidir sizce sadece oyun konusnuda
  11. C

800tl bütçe ile oyuncu koltuğu öneri

Arkadaşlar bütçem 800tl en fazla 900tl ye cıkabilirim rahat olacagim bir veya birkaç oyuncu koltuğu önerir misiniz?
  12. C

Gaming kulaklık öneri en fazla 600tl

Arkadaşlar merhaba ben sadece oyun icin kullanacgim bir kulaklık istiyorum. Bütçe 500tl en fazla 600
  13. C

Harddisk öneri 2tb 700tl

Arkadaşlar 2tb bir harddisk ariyorum sadece dosya video gibi seyler yulleyecegim bütçe700tl
  14. C

700tl 800tl mouse önerisi

Arkadaşlar yeni mouse alman istiyorum butçem 700 800tl arası sadece oyun odaklı kablolu kanlosuz fark etmez ama 700 800tl arası olirsa iyi olur
  15. C

Sizce Rx570 Alınır Mı?

Arkadaşlar rx 570 alınır mı alınırsa hangisi daha iyi msı rx570 2.873tl asusun rx570 i ise 3.995tl suzce hangisi alınor alınır mı
  16. C

11.000 TL'ye sistem önerir misiniz?

Bütçem 11k valorant csgo the forest gibi oyunlar oynuyorum bu oyunları akıcı oynatacak iyi bir sistem almak veya toplamak istiyorum yardimci olurmusunuz
  17. C

Bu fiyata bu sistem iyi midir?

Anakart H610m anakart İşlemci i3 12100f Ssd Kingston nv1 nvme 500gb ssd Ram Corasair 8x8 16gb vengeance rgb pro 3200mhz ddr4 ram Ekran kartı Qıck 210 rx6500xt gddr6 Psu icin ömerileriniz var mı 1659131160 Ve bu sistem psu olmadan 11 820 tl
  18. C

Psu ,ram,kasa,ssd için yardım edermisinz

Ekran kartı Gtx 1650 işlemci i3 12100f anakart gigabyte h610m ddr4 anakartını kullanmak istoyrum psu ram kasa ssd icin yardiminiz istiyorum 11.000 tl bütçem var
  19. C

Bilgisyar toplamaya yardim edebilecek var mı

Arkadaşlar ben gtx 1650 almak istiyorum oyun icin kullanacagim bir bilgiayar olacak ama parça uyumu nasil olur hic bilmiyorum ne neyle dar boğax yapar yapmaz ve hangi ürün nerde daha ucuzdu yardim edermisiniz
  20. C

Beyler bu hazır sistem alınır mı

Sinerji Tykie Intel i3 10105F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6400 [Oyun Bilgisayarı. Bu şekilde 9.000tl iyi midir? alinir mi fiyat olarak genellikle vaoo csgo the forest icin kullanacagim yeterlimidir iyi midir? hatta
Geri