Arama sonuçları: *

• Users: ptsknVARDY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Orjinal bape nerden bulabilirim

Herkese merhaba, öncelikle bape almayı düşünüyorum iki adet site var orijinal sattığını iddia eden 2 site var 1.bape X Türkiye 2. abapeturkey. Fakat arkadaşlarım Türkiye'de orijinal bulamayacağımı söylüyorlar orijinal sitedeki bile replika diyorlar bana saçma geldi ama orijinal sitede 11 bin 500...
  2. P

Elf bar bc5000ultra yanık tadı

Herkese merhaba pazar günü elf bar bc5000 ultra 5000çekim şarj edilebilir puff aldım aynı gün akşamı arkadaşıma verdim kullanması için bugün geri aldım fakat yanık tadı geliyor ne olmuş olabilir lütfen bundan anlayan biri söylesin
  3. P

Bilgisayarımı nasıl daha renkli yapabilirim

Herkese merhaba Bilgisayarımın daha ışıklı olmasını istiyorum önerebileceğiniz ışıklı bir parça var mıdır
  4. P

Masterliquid ML240 Sıvı Soğutma RGB Ayarı

herkese merhaba masterliquid ml240 adlı sıvı soğutmamın rgb fan rengini öğrendiğim kadarıyla iki şekilde kontrol edebiliyor muşum 1. manuel şekilde bir aparatı varmış 2. anakart yazılımı üzerinden yapılıyormuş bu aparat kasanın içine sokulmuş (hazır almıştım aparatı dibe sokmuşlar) aparata...
  5. P

sıvı soğutma fan rengini nasıl değiştirebilirim

herkese merhaba masterliquid ml240 adlı sıvı soğutmamın rgb fan rengini öğrendiğim kadarıyla iki şekilde kontrol edebiliyor muşum 1. manuel şekilde bir aparatı varmış 2. anakart yazılımı üzerinden yapılıyormuş bu aparat kasanın içine sokulmuş (hazır almıştım aparatı dibe sokmuşlar) aparata...
  6. P

Yardım edin lütfen valo yanıt vermiyor

Herkese merhaba masaüstü bilgisayarımda valorant oynarken maç ortasında oyun donup oyundan attı sonra birçok kez gir çık yaptım pc yi de kapattım Maça girme ekranında kaldı nasıl çözerim bunu Ekte koyduğum fotodaki ekranda kalıyor şuan 20dk den fazla oldu hala açılmıyor
  7. P

TTO herşeyi açıklıyor

Herkese merhaba 45dk önce tto ender isimli kanalından herşeyi açıklıyor mutlaka izleyin
  8. P

SIVI SOĞUTMA IŞIĞI KIRMIZI OLDU NE DEMEK OLUYOR

Herkese merhaba Coolermaster masterliquid 240 sıvı soğutmam mavi ışıklı idi ama şimdi pc yi açtıktan 1dk sonra kırmızı oldu bir ikaz mı bu çabuk yardım edin
  9. P

Çözüldü✓ OC zararlı mıdır ve nasıl yapılır

Herkese merhaba Zotac rtx 3060 oc edition ekran kartım var 1)oc ekran kartına zarar verir mi 2)oc nasıl yapılır
  10. P

Ekran kartı boşta iken 50 derece oyunu açar açmaz 65 derece oluyor

Herkese merhaba Dün yeni bir toplama bilgisayar aldım Ekran kartı zotac rtx 3060 oc edition Arka planda epic games üzerinden gta 5 indiriyorum ekran kartı 50 derece fakat valorant açtım lobiye girince 65 derece oldu bu normal mi evet ekran kartı yük altında kalınca ısı artar ama lobide de 15...
  11. P

Ekran kartı %100 fan açsam bozulur mu

Herkese merhaba Dün bir toplama bilgisayar aldım Ekran kartı zotac rtx3060 oc edition Msi afterburner ile fanı %100 yaptım az önce ama bir zararı olur mu ve zararı varsa günde en fazla ne kadar yaparsam zarar görmez?
  12. P

Bu Monitör Alınır Mı?

Herkese merhaba https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g7-28-ips-uhd-1ms-144hz-freesync-g-sync-dp-hdmi-has-pivot-hdr400-monitor-ls28ag700nuxuf-p-HBCV00001UE0CX?magaza=DaliTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.2 Bu...
  13. P

Bu monitör alınır mı

Herkese merhaba https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g7-28-ips-uhd-1ms-144hz-freesync-g-sync-dp-hdmi-has-pivot-hdr400-monitor-ls28ag700nuxuf-p-HBCV00001UE0CX?magaza=DaliTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.2 Bu...
  14. P

Rx6900 e yakışır bir işlemci önerisi

Herkese merhaba Rx6900xt alacağım fakat işlemci seçemedim 2k da ve FHD de oynayacağım işlemci ne önerirsiniz olabilecek en ucuzu
  15. P

Aorus Rx6900 xtreme waterforce alınır mı

Herkese merhaba Bu ekran kartını almayı düşünüyorum Fakat bunun özelliği fanla değil su ile çalışıyor içine ayrıdan pompa kiti alıyorsun ve su koyuyorsun fiyata takılmayın sizce alınır mı zahmetli bir şey mi
  16. P

Xfx merc mi swft mi qick mi

Herkese merhaba Soru başlıkta hangisi daha iyi?
  17. P

Sıvı soğutma nasıl seçilir

Herkese merhaba Detaylı bir şekilde sıvı soğutmayı anlatabilecek var mı nasıl seçilir soğutma gücü nasıl anlaşılır vb.
  18. P

İ9 9900k ektan kartı önerisi

Herkese merhaba, İ9 9900k lı bir sistem alacağım ekran kartı normalde gtx1660ti fakat istersem değiştirebilirlermiş ne önerirsiniz 15k yı çok geçmesin
  19. P

6800xt ve 6900xt vram,bit aynı

Herkese merhaba 6800xt ile 6900xt arasında vram,bit farkı göremedim bu niye böyle tabii ki 6900xt daha iyidir diye düşünüyorum ama niye vram ile bit aynı fiyat farkı da büyük anlamadım
  20. P

Gtx1660ti i9 9900k sistem alınır mı

Herkese merhaba Bir sistem var gtx1660ti İ9 9900k Sizce alınır mı?
Geri