Arama sonuçları: *

• Users: Damnorxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Düşük Bütçeli Tasarım İçin Laptop Tavsiyeleri

Merhaba Arkadaşlar, Bir online mağaza işletmekteyim, mağzamda kupa baskısı yapıyorum. Genel olarak tasarım yaparken ve baskı alırken photoshop kullanıyorum. Web tarayıcıda 4-5 sekme açıkken photoshopta 5-6 sekme açıkken kasmayacak pc bakıyorum. Malum yatırımda yeniyim bütçem düşük önerilerinizi...
  2. D

Üniversite öğrencisi için laptop Önerisi

Kız üniversite öğrencisine alınabilecek bütçeye yakın laptop önerileriniz varmıdır. Genel olrak ofice programları kullanılacak canlı ders dizi film felan belki üni sonrası iş içinde değerlendirilebilir.
  3. D

Kasa desteği hakkında

MSI B450-A Pro Max ana kart aldım. Bu anakarta uygun bir kasa bakıyorum araştırmama göre micro ATX destekli kasalar oluyor yazıyor ama aldığım kasaya anakartı sığdıramadım. Düşük bütçeli bir kasa önerebilir misiniz?? Aldığım kasa linki: https://ty.gl/v4r637o7hx
  4. D

SSD okumama sorunu Asus gamin Tuf f15

Bende Asus Tuf F15 laptop var ayrıyetten 2. Bir ssd slotun var buraya görseldeki m2 ssd den aldım falat bilgisayar okumuyor. Ssd masaüstünde çalışıyor. Laptop ile masaüstü ssd slotların girişleri aynı sorun nerededir acaba :(
  5. D

Harici kulaklık mikrofonu

Merhaba Arkadaşlar, Asus laptobum var. Yeni aldığım bilgisayarıma işletim sistemini yüklediğimde kulaklığımı taktım ses gelme gitme çalılıyordu fakat iyi değildi bunu iyileştirmek için Realtek audio drive yükledim. Yükleme sonrasında bilgisayar sadece ses veriyor mikrofon çalışmıyordu...
  6. D

Laptop pil ömrünü uzatmak

Laptopda genel olarak fişe takılı kullanacağım. Yani kullanım süresinin %80-85 civarı prizde olacak sizede bu sürede bataryayı devre dışı bırakmalımıyım?
  7. D

18.000 ₺ civarında Gaming Laptop

Biraz karasız kaldım RTX3050 mi 1650mi 3060 mı diye. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı ve tercihim ne olmalı ? ( Ramden dolayı Asus Tuf favorim ) Asus Tuf Lenovo Ideapad G3 Asus Rog
  8. D

Laptop önerisi 15.000₺

Aynı zamanda oyun ve iş için teknik çizimler yapabileceğim ağır programlar kullanabileceğim bir bilgisayar bakmaktayım. Piyasadaki sistemlerin çoğunda ram kapasitesi çok düşük. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. D

Bu sistem alınır mı? 17.000₺

Bu sistem bu fiyata alınır mı ve ufak tefek yayın açsam oyunlarda problem olur mu? https://www.incehesap.com/slate-3060-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47972/
  10. D

Monitör dahil sistem

Merhabalar, oyun oynarken ufak bir yayın yapabileceğim veya kayıt alabileceğim 12-15bin civarlarında monitör dahil tavsiye edebileceğiniz sistem var mı? Klavye kulaklık mousede dahil olabilir bunları ekstra alacağım.
Geri