Arama sonuçları: *

• Users: NarrowestK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NarrowestK

MONSTER KLAVYE IŞIKLANDIRMA SORUNU

Merhabalar yaklaşık 4-5 ay önce aldığım MONSTER Abra A7 14.1 modele sahip laptobumun klavye ışıklarının rengini değiştiremiyorum. İlk aldığım zamanlar değiştirebiliyordum fakat şimdi tek renk ışıklandırma ile kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. NarrowestK

MK11 DUALSHOCK SWMBOL SORUNU

Steamden MK11 alıp dualshock a bağladım fakat oyun içindeki semboller xbox a göre ayarlanmış, ayarlardan da değiştiremedim bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşamış düzeltebilen varsa anlatabilir mi?
  3. NarrowestK

MK11 SEMBOL KARIŞIKLIĞI

Steamden MK11 alıp dualshock a bağladım fakat oyun içindeki semboller xbox a göre ayarlanmış, ayarlardan da değiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim.
  4. NarrowestK

20 k sistem önerisi (monitör dahil)

İçinde monitörde dahil 20 k hazır orta seviye sistem arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  5. NarrowestK

Çözüldü✓ Freedos ne demek ?

Son birkaç gündür laptop bakıyorum, tek sıkıntı bazılarında freedos varken bazılarında yok. Hangisini almalıyım? freedosu en yalın haliyle açıklayabilirmisiniz?
  6. NarrowestK

Bu laptop alınır mı ?

https://www.teknosa.com/monster-abra-a5-v1675-i511400h-8gb-500gb-ssd-4gb-nvidia-gtx1650-windows-11-156-siyah-notebook-p-125037038?gclid=Cj0KCQjwy5maBhDdARIsAMxrkw1rtbRhIhqs8A8R03lFYiOgYgGvZxvjEEb2xd5ATUVJBgh902fNQ2saAj_6EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Bu laptopu kullana kişiler memnun kaldırla mı...
  7. NarrowestK

Laptop mu almak mantıklı yoksa masaüstü mü ?

Sizce laptop mu yoksa masaüstü mü? Üniversitede laptop daha gerekli olduğu için bana daha mantıklı geliyor fakat kararsızım hangisini önerirsiniz?
  8. NarrowestK

15 k hazır sistem önerebilir misiniz??

Hazır sistem arıyorum genellikle oyun oynayacağım 15 k bütçem var
Geri