Arama sonuçları: *

1. M

45 K LAPTOP ÖNERİSİ ACİL

ARKADASLAR 45 K LAPTOP ÖNERİRMİSİNİZ ÜNİVERSİTE İÇİN VE OYUN İÇİN GENEL OLARAK OYUN İÇİN OLACAK TEŞEKKÜRLER
  2. M

45 k laptop önerisi acil. 1 gün var

Arkadaşlar merhaba üniversite için işime yarıyacak bir laptop arıyorum genellikle oyun oynayacağım ama Yani arada bir PowerPointWord falan kullanacağım bütçe 45 k kroniksiz bir laptop arıyorum varsa sizinde kullandığınız onuda önerebilirsin, önerilerinize açığım tekrardan belirteyim genel...
  3. M

ANAKART VE KASA UYUMLULUGU YARDIM.

Merhaba hocalarım ikisini alacağımda uyumlularmı biri kasa e-atx ana kart işe atx
  4. M

VATANDAN ALMAM ZORUNLU DEĞERLENDİRİRMISINIZ

Arkadaşlar 5070 li sistemimi tamamen yenilemeye karar verdim seçtiğim parçalar bunlar vatandan almam zorunlu başka yerden alamam sizce nasıllar? Mevcut psu msi 750w 80+ biseydi kaliteliydi sizce işlemciyi 9800x3d mi yapmalıyım yoksa seçtiğim yeterlimi genel olarak valorant oynuyorum. Arada...
  5. M

9800x3d alacağım yardımcı olurmusunuz?

ARKADAŞLAR MERHABA 9800X3D ALACAGIM UZUN SÜREDİR KULLANAN EDEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ LÜTFEN MEVCUT SOĞUTMAM THERMALTAKE TH240 SIVI SOĞUTUCU DEĞİŞMEM GEREKİRSE YÜKSELTİP TH V2 360MM İLE DEĞİŞİRİM ARADA HİKAYE OYUNLARI OYNUYORUM FAKAT AMACIM VALORANT İÇİN ALMAK FİKRİNİZ NEDİR?
  6. M

Acil psu yardım pls 4000 bütçe

gameBooster GB-G5170B psu önerir misiniz? pls 4000 bütçe var
  7. M

KASAM İÇİN PSU ÖNERİSİ (ACİL SİPARİŞ VRCM)

ARKADAŞLAR 4000 BÜTÇEM VAR ZORLARSAM MAX 4000 KASA: [H3 id='GameBooster+GB-G5170B']GameBooster GB-G5170B[/H3] PSU ÖNERİRMİSİNİZ ACİL SİPARİŞ VERECEĞİMDE. KASAYA BOYUR AÇISINDAN PROBLEM OLURMU BİLMİYORUM BU YÜZDEN SORDUM.
  8. M

Arkadaşlar acil psu yardim

Merhaba arkadaşlar benim sistemde 16 Ram Sıvı soğutucu thermaltake TH240 V2 I5 13400f 512 ssd Gigabyte ana kart mevcut(model hatırlamıyom) 5070 aldim fakat takınca çalışmıyor galiba psu dan dolayı kasam gameBooster GB-G5170B önerebileceğiniz bir psu varımdır? Bütçeden sorun yok kasaya uyumlu...
  9. M

25-30k laptop önerisi varmıdır arkadaslar

ARKADASLAR SELAM 25-30 DK BÜTÇE VAR LAPTOP ÖNERİRMİSİNİZ TEŞEKKKÜRRRRLERRRRR
  10. M

EHLİYET GEÇTİM NE YAPMAM LAZIM (DİREKSİYON)

BİLDİĞİM KADARIYLA ERTESİ GÜN NÜFUSA GİTMEM LAZIM ARKADAŞLAR DOĞRUMUYUM? 1738522772 Direksiyon kazandım.
  11. M

17 K BÜTÇE LAPTOP ÖNERİSİ YARDIM

Arkadaşlar merhaba 17 k bütçe mevcut oyun için değil sadece dersler ve film izlemelik güzel bir laptop öneriniz varmıdır?
  12. M

SUZİKİ GSX R 125 2023 Alınır mı?

ARKADAŞLAR 2023 MODEL SUZİKİ GSX R 125 Alınır mı? SİZCE MAX 2-3 SENE KULLANACAĞIM SONRASINDA 250CC GEÇİCEM NE YAPMALIYIM? MOTOR Bİ ARIZA VERMEZ DEĞİLMİ Bİ SORUN YAŞAMAM DEMİ LA BEYLER
  13. M

A1 MOTOR EHLİYETİ YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BEN BU A1 EHLİYETE KAYIT OLDUM ADAMLAR BANA ÖNCE ELEKTRONİK SINAVA GİRMEMİ SÖYLEDİLER TARİH SÖYLEMEDİLER BİZ SİZİ ARİCAZ DEDİLER YAKLAŞIK 2 AY OLDU AZ EVVEL ARADIM AY SONU GİBİ HABER VERİRİZ SANA DEDİLER BENİMİ DOLANDIRIYORLAR ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ ACABA...
  14. M

SIVI SOĞUTMA VE İŞLEMCİ ÖNERİSİ PLS

ARKADASLAR SELAM KULLANDIGIM KASA ALTTA İŞLEMCİMİ YENİLEMEK İSTİYORUM VE YANINA SIVI SOĞUTUCU ALMAK İSTİYOMDA POWERİM YETERLİ KALIRMI VE BANA İŞLEMCİ ÖNERİRMİSİNİZ VE SIVI SOĞUTUCUYA GEREK VARMI TEŞEKÜRLER. EKRAN KARTI RX 6700 PULSE İ3 12100F 32GB RAM 600W80+ GameBooster GB-G5180B 600W 80+...
  15. M

Yeni ram aldım sorun var lütfen yardım

Normalde 16 gb ramlerim vardı bunları bugün vatandan almış olduğum 2×16 gb ram lere yükselttim ramleri doğru takmama rağmen ekranda habire yırtıklar oluşuyor ve aniden siyah ekran verip tekrar açılıyor 20 30 dk dır bekliyorum hala aynı ya
  16. M

monitör askı aparatı önerisi lütfen yardım

GameBooster GB-2428FF 23.8 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitörüm için lütfen bir askı aparatı önerin orta fiyatlı olursa sevinirim
  17. M

Definasyon diyeti bilgisi olanlar cevaplasın

KAHVALTI 20 GR FISTIK EZMESİ 15 GR BADEM 1 TAM YUMURTA (HAŞLANMIŞ) 4 YUMURTA BEYAZI (HAŞLANMIS) 80 GR YULAF YEŞİLLİK BOL BOL Omega 3. ÖĞLE YEMEĞİ 30 GR CEVİZ 250 GR HAŞLANMIS TAVUK GÖĞSÜ 130 GR JASMİNE PİRİNÇ YEŞİLLİK BOL BOL vitaminler Spor sonrası creatine spor öncesi citrulline...
  18. M

Rx 6700 pulseye (10gb) işlemci önerisi

Arkadaşlar merhaba rx 6700 pulse 10 gb ekran kartım var işlemci önerisi için yardımınıza ihtiyacım var profesyonel olarak valorant oynuyorum ona göre söylerseniz sevinirim benim aklımda i5 12400f ve i5 13400f var şuanki işlemcim i3 12100f
  19. M

2000 TL Bütçeye Mouse

benim oyuncu mousesine ihtiyacım varr çünkü valoyu profesyonel şekilde oynuom aklımdkai mouse bu bütçe 1500 2000 önerileriniz nedir...
  20. M

Mouse önerisi yardım

Merhaba arkadaşlar bütçem 1500 -2000 valorantı profesyonel olarak oynadığımdan dolayı mousemi yenileyeceğim aklımdaki mouse he birde 4k ile normal versiyonu arasında çok fark varmıdır...
Geri