Arama sonuçları: *

• Users: Ospina1990
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Öncelikle iyi akşamlar, false fositive midir sizce

rdr 2 için yama yapıcakdım virüs totaldeki sonuç biraz tereddüt ettirdi fp midir acaba ?
  2. O

Oppo reno Vs Samsung a56

İyi akşamlar cümleten oppo reno14f ve samsung a56 arasında kaldım arkadaşar ikisinden birini alıcam hangisini tercih edersiniz veya 25 k fiyatında başka öneri
  3. O

Game pass iade süresi

selamlar arkadaşlar game passi şuanda para iadesi şeklinde iade edebiliyorum ne kadar süre sonra bu seçenek kalkar bilen varmı yaklaşık 15 saat oldu alalı
  4. O

Game pass aylık almak isterken yıllık aldım

merhaba arkadaşlar ufak bi sorum olucak ben 1 aylık premium game pass almak istiyodum fakat aldığımda 1 yıl olarak aldım sanıırm hemen iptal ettim 1 yıl sonra iptal olucak yazıyor acaba benden her ay para çekicekmi yinelenen ödemeyi kapadım yüklediğim kartıda sildim sizce çekermi yoksa...
  5. O

Aoc 25g4sxu overclock yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e overclock yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
  6. O

Çözüldü✓ Aoc 25g4sxu oc yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e oc yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
  7. O

Çözüldü✓ Va Vs İps daha az GTG değeri sunar

Arkadaşlar bu va ve ips panelin gecikme değerleri benim kafamı çok karıştırdı kimi yerde va panelin gtg değerleri daha düşük deniyor başka bir forumda da ips panel daha iyi deniyor. sizce hangisi daha az gecikme sunar
  8. O

AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms

Merhabalar herkeze oyun için monitör almak istiyorum Genelde fps tarzı oynuyorum arada hikaye de oynuyorum başlıkda belirttiğim monitör alınır mı? sizce bunun dışında birkaç tane daha monitör var aklımda [H3...
  9. O

ASUS 27 VG279QM 280Hz 1ms vs Philips Evnia 27M2C5200W 27" 280Hz 0.3ms

Merhaba Arkadaşlar ASUS 27 VG279QM 280Hz 1ms VE Philips Evnia 27M2C5200W 27" 280Hz 0.3ms bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi ni almalıyım Genelde fps oynuyorum arada hikayeli asus ips panel gecikmesi daha mı iyi yoksa va panel mi daha iyi hangisini tercih ederdiniz ? extra...
  10. O

Güncelleme sonrası işlemci kullanımı

Nvidia güncellemesini özel ayarlar diyip sıfır kurulum yaptıktan sonra oyunda işlemci kullanımı artdi gpu kullanımı düştü aniden droplar girmeye başladı sorunumu nasıl çözerim acaba sistem: i510100f 3050
  11. O

Mavi ekran sorunu alıyorum

Arkadaşlar pc açıyorum açarken mavi ekran gelior sonra kapanıyor sonra birdaha açtığımda sorunsuz açılıyor pc alalı 2 ay fln oldu bu dediğim de 1 haftadır ara sıra oluyor ilk acisimda mavi ekran sonra kapanıyor bidaha açtığımda sorunsuz ramde fln mi sıkıntı var sizce açıp bı duzeltsem düzelir mi?
  12. O

Üst kısımdaki fan donmuor

Yeni aldığım kasada üst kısimda bulunan 2 adet fan donmuor ama içinde olan 1 tane fan dönüyor acaba yanma konusu olurmu
Geri