Arama sonuçları: *

• Users: Edgawm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

FC 24 Hakkında (Konsept)

İyi forumlar arkadaşlar. FC 24 Ultimate e yeni başladım. Görselde de görüldüğü üzere ben bu oyuncuyu tekrar nasıl kullanabileceğim? Dönüştür dediğim de 2 seçenek sunuyor futbolcu mevki ile ama seçemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. E

40 Bin TL Sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma sistem toplayacağız. Başlıkta da belirtiğim üzere 40 bin TL monitör dahil sistem tavsiyesi lazım. Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. (HAZIR SİSTEMDE OLABİLİR.)
  3. E

Ekran kartı ve Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirtiğim gibi ekran kartı ve monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Genellikle fps tarzı oyunlar ön planda oluyor oyunlar arasında... (2k monitöre biraz sıcak bakıyorum.) Bütçe : 30 bin TL Sistem ; - AMD Ryzen 7 7800X3D - MSI PRO B650-P WiFi - Kingston Fury...
  4. E

MSI RX580 i5 7600 sistemde oyunlarda Drop oluyor

Arkadaşlar iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi oyunlarda genelde droplar oluşuyor. Ve Görev Yöneticisi'nden baktığımda işlemci ve ekran kartı değerleri çok yüksek oluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Ekran kartının ve işlemcinin macunlarını değiştirdim. Özellikle PUBG de aşırı takılmalar...
  5. E

10000-15000 TL arası sistem önerisi

Herkese iyi forumlar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bu fiyat bandı arasında: - İşlemci - Anakart - RAM (32 GB) - Kasa - PSU Önerilerinize ihtiyacım var. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 5800x3D - i5 13600K - AMD Ryzen 7 7700X arasında kararsız kaldım. i7 13600K almak gereksiz mi olur? Ekran...
Geri