Arama sonuçları: *

• Users: ahmetsglk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ahmetsglk

Razer Barracuda X 2022 gıcırtı sesi normal mi?

Dostlar 2 ay oldu alalı, kulağıma takmak için genişlettiğimde hafif gıcırtılar gelmeye başladı. Normal mi? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba? Sizde de böyle bir sorun var mı?
  2. ahmetsglk

TurkNet tarafından dolandırılmak

Yaşadığım süreci ve rezilliği sizlerle paylaşıyorum: 1. abonelik süreci: Adres sorgulama yapıp başvuru onayınızı alana kadar mükemmel bir ilgi var fakat geri gelelim onayı verdiğiniz süreçten itibaren ulaşabilene aşk olsun. İnterneti bağlatacağım gün görüşme yaptığım temsilciye fiber ise...
  3. ahmetsglk

3200'den 3600 MHZ'ye geçilir mi?

Dostlar selamlar. Bilgisayarımda 1x16 3200 Mhz vardı. Bi 16GB daha aldım ama 3600 Mhz. Bilgisayarı aldığım yerden aldım RAM'ide. İstersen eski ramini getir 150 TL farkla 3600 olanı verelim dedi. Aldığım yer esnaf değil bilgisayar şirketi bu arada. Sizce 150 TL ödeyip 3600 almak mantıklı mı...
  4. ahmetsglk

Oyunlarda yüksek FPS almama rağmen takılma oluyor

Arkadaşlar selamlar R5 5600 işlemci RTX 3060 ekran kartı 1x16 GB RAM Oyunlarda yüksek FPS alıyorum örneğin RDR 2 yüksek ayarlarda 90-100 FPS alırken yarım saniyelik takılmalar yaşıyorum sürekli. 15 dk da 1-20 dk da 1 falan oluyor. Neden kaynaklanır bu durum? Ramin tek kanal olmasından mı acaba?
  5. ahmetsglk

Logitech G335 DTS lisansı yok mu?

Arkadaşlar Logitech kulaklıklara ücretsiz veriliyormuş diye duydum, indridim fakat not licenced yazıyor. Sebebi nedir?
  6. ahmetsglk

1500-2000 TL Red Switch klavye önerisi

Önerileri bekliyorum dostlar, red switch olsa iyi olur ama özellikle tercih sebebim değil, blue switch'te düşünebilirim.
  7. ahmetsglk

Laptop ekran kartı 75 Watt olmasına rağmen 60 Watt kullanıyor

Arkadaşlar iyi forummlar; R5 5600H RTX 3050 2x8 GB RAM Ekran kartımın gücü 75 watt ama neredeyse tüm oyunlarda ekran kartı kullanımı %100 olmasına rağmen 60-65 Watt arası kullanım değeri oluyor. Laptopu alalı 11 ay oldu ve bakıma göndermedim. Bayramdan sonra bakıma göndereceğim, bu değerler...
  8. ahmetsglk

Ubisoft Connect 'oyun başlatılamadı hatası'

Arkadaşlar AC Mİrage oynamak istiyorum. Tıklıyorum ve Oyun Başlatılamadı. 'oyunu etkinleştirilemedi, lütfen daha sonra tekrar deneyin.' hatası alıyorum. Nasıl düzelir?
  9. ahmetsglk

Witcher 3 kaç saat daha oynarım

Merhaba, Şu anda Skellige'ye geldim, Yen ile merasime katılacağız. Bu bölümden itibaren sizce ana hikayede kaç saat daha oynarım?
  10. ahmetsglk

7000 TL telefon önerisi

Kız kardeşime alacağız, kameranın iyi olması önceliğimiz. Bütçeyi 500-600 TL kadar aşabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. ahmetsglk

hikayesi ve aksiyonu güzel oyun önerisi

Arkadaşlar; Batman serisini oynadım, The Witcher 2 ve 3'ü oynadım, CoD MW Serisini, Ghost'u ve Advanced Warfare'yi oynadım. Mafia Definive Edition ve 2'yi oynadım. GTA Serisini oynadım. Assassin's Creed serisini oynadım. Evil West oynadım. Far Cry 3, 4 ve Primal'ı oynadım. RDR 2'yi şuan...
  12. ahmetsglk

RTX 3050 laptopta LoL düşük fps

R5 5600h RTX 3050 8 GB ram Arkadaşlar LoL'de oyunun ortalarına doğru 80'e kadar düşüyor. Bu sorunun çözümü nedir? CS:GO'da 300 FPS alıyorum, valorantta 140+FPS alıyorum ama LoL'de alamıyorum, kafayı yiyeceğim yok mu bu sorunun çözümü?
  13. ahmetsglk

RTX 3050 R5 5600H kaç sene götürür

Arkadaşlar sizce bu sistem kaç sene daha götürür 8+8 Ram taktıracağım haftaya teknik serviste birde.
  14. ahmetsglk

Acer Nitro 5 FPS sorunu

Arkadaşlar sorunum şöyle; Laptopun kendi ekranında Valorantta 100-135 FPS alıyorum. Ama bunu monitöre bağladığım zaman aynı grafik ayarları aynı çözününrlükte 180-250 arası alıyorum. AC Valhalla'da aynı şekilde Laptopun kendi ekranında 40 FPS aldığım yerlerde monitörde 60'ın altını görmüyorum...
  15. ahmetsglk

Acer Nitro 5 düşük fps

Ryzen 5 5600H işlemci RTX 3050 ekran kartı 8 GB RAM DDU ile driverlerı tekrar kurdum olmadı. Nitrosense yüksek performans ayarında. Windows oyun modu açık. Oyun oynarken harici ekran kartı kullanılıyor. işlemci max 78 derece ekran kartı max 70 derece oluyor. LoL'de 88 FPS'ye kadar düştüğüne...
  16. ahmetsglk

Mafia 1 steamden kaç gb indiriyor

50 GB boş alan diyor ama ne kadar indirme yapıyor bilen var mı?
  17. ahmetsglk

RTX 3050 laptop The Last Of Us 60 FPS oynatır mı

RTX 3050 Ryzen 5 5600h 8 GB ram 1080P medium DLSS performance de 60 FPS oynayabilir miyim?
  18. ahmetsglk

RTX 3050 Ryzen 5 5600h Valorant'ta kaç FPS verir?

Ryzen 5 5600H işlemci RTX 3050 Ekran Kartı 8 GB RAM Valorantta kaç FPS alırım arkadaşlar? Ekran 144 Hz, 144 FPS sabit alır mıyım?
  19. ahmetsglk

Linux Laptop'a windows kurmak

Arkadaşlar Acer marka gaming laptop aldım RTX 3050 Tİ i5 12500h işlemci 8 gb RAM 512 gb SSD İşletim sistemi Linux'muş. Buna Windows kurmak zahmetli olur mu? Biostan mı kurmak gerek yoksa normal Windows'a indirir gibi googledan indirsem de olur mu?
  20. ahmetsglk

20000 TL laptop önerisi

Bu bütçede oyun için alınacak laptop önerilerini bekliyorum.
Geri