Arama sonuçları: *

• Users: Cem Ozk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ Tecprodan gelecek muadil ürün değerlendirme

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-27-vx2779a-hd-pro-fullhd-1ms-240hz-ips-hdmi-dp-freesync-hdr10-superclear-gaming-monitor-p-HBCV00008BLF06?magaza=Aptek&utm_source=chatgpt.com...
  2. C

15K - 25K Arası FP Telefon

Şu anki telefonum A30S, hem kasmayacak hem performansı iyi olan bi telefon istiyorum. S21 fe bakıyordum fakat batarya konusunda kötü olduğu ve oyun için tavsiye edilmediğini gördüm. Çok oyun oynamıyorum max wild rift oynarım genelde instagram da takılıyorum ekran sürem en az 5 saat en fazla 8...
  3. C

Casper Excalibur G770 uyumlu ram

Bilgisayarıma yeni ram alıcam uyumlu ve sağlam bir ram lazım tavsiyeleriniz nedir.
  4. C

Çözüldü✓ pivot gaming monitör önerisi

Hem kod yazmak için hem de oyun oynamak için monitör alacağım pivot özellik zorunluluğu yok ayrı olarak destekleyici bi pivot da alabilirim ama pivot olursa sevinirim.
  5. C

Hem spor için hem de oyun için kullanabileceğim kablosuz kulaklık

hem oyun için hem de spor için bir kulaklık arıyorum kulaklık hem kablolu hem kablosuz kulaklık tiplerinden de olabilir bütçe sınırı yok diyelim ama fazla abartmadan önerirseniz sevinirim.
  6. C

Oyun için gürültü engellemeli kulak içi bluetooth kulaklık

Oyun için düşük gecikmeli, ses kasabileceğim ve özellikle aktif gürültü engellemesi olan kulak içi bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Kulak üstü de önerebilirsiniz ama tercihen kulak içi.
  7. C

Mobil etkin nokta açınca internetim gidiyor!!

daha önceden kullandığım mobil etkin noktayı artık açınca bilgisayarımın interneti gidiyor internetle alakalı hiçbir şey kullanamıyorum ama mobil etkin noktayı kapatınca normale dönüyor daha önceden kullandığım mobil etkin noktayı neden artık kullanamıyorum bilen var mı ? Bilgisayarım HP...
  8. C

Çözüldü✓ Laptopumun hafızasını arttırıcam fakat ek slot var mı bilmiyorum

Laptopun hafızasını arttırıcam ama ek slotu var mı bilmiyorum arkasını açarsam garanti kapsamından çıkar diye arkasınıda açmak istemiyorum öğrenmenin yolunu bilen varsa yazabilir mi? Laptop bu =...
  9. C

Çözüldü✓ Satisfactory oynamak icin ekran karti lazim öneriye ihtiyacim var

Satisfactory oynamak icin ekran karti istiyorum önerir misiniz
  10. C

Öneri Laptop için taşınabilir disk tavsiyesi

512 gb laptop aldim ama bana yetecegini sanmiyorum icine oyun yükleyip sikinti yasamayacagim bi tasinabilir disk tavsiye verirseniz sevinirim
  11. C

Bluetooth kulaklik onerisi spor ve muzik icin

Spor veya müzik dinlemek icin kulakustu bluetooth kulaklik önerisi
  12. C

Çözüldü✓ Monster 3050 Ti Laptop Alınır mı?

Monster 3050 ti 512gb ssd 16gb ram li bir dizüstü almayı düşünüyorum bilgisayar bulmada ve yakın fiyata daha iyi bilgisayarlar hakkında tavsiye verir misiniz.
Geri