Arama sonuçları: *

1. Muhammed Alabbud1

Öneri termal macun önerisi

iyi akşamlar r5 3600 kullanıyorum ve işlemci 60 derecelerde 2 senedir hiç termal macun sürmedim ilk başlarda 45 dereceden fazla çıkmazdı ama şimdi ısınıyor önerilerinizi bekliyorum
  2. Muhammed Alabbud1

İşıgı açtıgımda bilgisayar çalışıyor!

Iyi akşamlar beyler sorun başlıkta yazdıgım gibi Yeni eve taşındım ve pc yi kurduktan sonra normal çalıştırım kapatıyordum ama dün pc uyku yaptım ve odanın ışıgını açtıgımda pc kendiliginde çalıştı daha sonra bilgisayarı kapattıgımda denedim tekrar çalıştı nedeni ne olabilir başınıza geldimi...
  3. Muhammed Alabbud1

BU ANTİVİRÜS PROGRAMI ALINIR MI

İyi akşamlar beyler 2 hafta önce trojan diye bir virüs bulaştı pc ye bi antivirüs programı indirmiştim ücretsiz kulanım suresi doldu ve şöyle daha ucuz antivirüs programı gördüm ne düşünüyorsunuz👇...
  4. Muhammed Alabbud1

Yardım Ne yapmam lazım bu virüs mü

Beyler 2 3 gündür bilgisayar ısınıyor ve windowtaki tarama virüsü yaptım bu sonucu verdi ne yapmam daha iyi olur
  5. Muhammed Alabbud1

bu kulaklık alınır mı?

çok model baktım bunu begendim incelemelerinede baktım iyi yani bütçemde zaten 900 https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k89-fighter-usb-3-5mm-7-1-mobil-xbox-ps4-pc-uyumlu-gaming-oyuncu-kulaklik-pm-HBC000027SUU9 ne diyorsunuz?
  6. Muhammed Alabbud1

Pc kulaklık tavsiyesi

Beyler Pc için kulaklık alacam max bütçe 950 Çol rgb olmasın tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. Muhammed Alabbud1

Işlemcim ısınıyor 73 derece

Beyler pc den 1.5 gb video render alırken işlem i 73 dereceye kadar çıkıyor nirmal mi bilmiyorum İşlemci r5 3600
  8. Muhammed Alabbud1

Işlemcim çok ısınıyor

Normalde 45 57 derecelerde olan işlemcim oyun acıkken şimde her şey kapalı oldugu halde 70 derece yardım edin r5 3600
  9. Muhammed Alabbud1

Bilgisayarın arkasında rutubet var sorun olur mu?

Bilgisayarımın yerini degiştirecem mecbur alt tarafta (duvarda) az rutubet var sorun olur mu ? Bilemiyorum
  10. Muhammed Alabbud1

Niye sabit 144 fps alıyorum

Iyi akşamlar nirmalde valorant oynarken 250 270 fps alıyorum ama şimdi sabit 144 de sebebi ne olabilir 1660ti R5 3600 kullanıyorum
  11. Muhammed Alabbud1

türktelekom mu turkcell mi?

herkese selam sim kart alacam ama turktelekom mu yoksa turkcell mi karar veremedim hangisini almamı tavsiye edersiniz
  12. Muhammed Alabbud1

Fps deferleri nasıl ?

şu kullanım degerleri normal mi?
  13. Muhammed Alabbud1

FSP DEGERLERİ EKRANDA GÖZÜKMÜYOR

HERKESE SELAM. MSİ AFTERBURNERİ İNDİRDİM KURDUM İSTEDİGİM ÖZELLİKLERİ EKRANA YANSITTIM VALORANT HARİÇ TÜM OYUNLARDA SOLDA GÖZÜKÜYOR AMA VALORANTTA GÖZÜKMÜYOR NEDENİ NE OLABİLİR?
  14. Muhammed Alabbud1

Öneri Wifi usb adaptör öneri

Şu sevdigim ethernet kablosunu baglayamadım usb wifi adapter alacagım önerilerinizi bekliyorum max bütçe 250
  15. Muhammed Alabbud1

Lan driver dosyasını atarmısınız?

Geçen lan driver dosyasını attım kurdum internet gelmedi tekrar kuracam anakartım asus b450m k ii prime
  16. Muhammed Alabbud1

Yardım Ethernet kablosu takılı ama internet yok

Iyi forumlar iki haftadır bu sorunla ugraşıyorum ama şimdi monitör aldım daha uzun süre ugraşabilirim Şimdi ethernet kablosunu görüyor fakat erişim saglamıyor lan dosyasınıda indirip kurmuştum sorun gidere basıyorum sonra varsayılan ag kullanılamıyor yazıyor yardım edin
  17. Muhammed Alabbud1

ViewSonic VX2418-MHD monitör alınîr mı?

Selam arkadaşlar asus va24ehe monitörünü alacaktım ama itopyada bu monitör indirime girmiş alınır mı ? Ekran kartım 1660ti https://www.itopya.com/viewsonic-238-vx2418-p-mhd-165hz-1ms-hdmi-dp-va-fhd-adaptive-sync-gaming-monitor_u14001 2900 tl fiyatı
  18. Muhammed Alabbud1

Hangi monitör uygun olur

Herkese selam benim 1660ti ekran kartım var buna 144hz monitör alırsam kaldır mı? Yoksa 75hz mi daha iyi
  19. Muhammed Alabbud1

Ethernet kablosu sorunu

Ethernet kablosu takılı ama internet yok önceden lan sürücüsünü kurdum iyor
  20. Muhammed Alabbud1

Yarın itopyadan bu sistem alınır mı?

Bütçem 9k max 8.799 bir sistem var gtx 1660 alınır sizce?
Geri