Arama sonuçları: *

• Users: Olpynie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Snopy Rampage SG R707 Gamepad çalışmıyor

Merhaba Snopy Rampage Sg R707 gamepad oyun oynarken tuşları düzgün çalışmıyor minecraft oynarken bile hareket edemiyorum bir tuşa basıyorum farklı algılıyor yardım edebilir misiniz Tecno Camon 18 telefonum var acaba telefonum mu desteklemiyor.
  2. O

2400 MHz 8 GB RAM'ler çift kanal olur mu?

Merhaba. 2400 MHz 8 GB RAM'a sahip bir laptopum var. Bu laptopa şu RAM'ı takarsam çift kanal olur mu...
  3. O

Widevine L1 Nasıl yapılır

Merhaba Tecno Camon 18 telefonum var Widevine L3 yüklü şuan netflix prime video gibi platformlarda sd kalite alıyorum araştırdım biraz Tecno için bir çözüm bulamadım yardım edebilir misiniz ?
  4. O

LAPTOP SSD UYUMU NASIL ANLAYABİLİRİM

Merhaba laptopumun ssd sini değiştirmek istiyorum hangi tür ssd ye uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim ?
  5. O

ALİEXPRESS PARA İADESİ NASIL ALINIR

Merhaba aliexpressten sipariş verdim ama siparişiniz güvenlik nedeni ile kapatıldı dedi ve kartımdan parayı çekti bu parayı geri iade nasıl alırım ?
  6. O

Valorant kaplama iadesi

Valorant'ta aldığımız skinleri 3 ay içerisinde iade edebileceğimizi duydum 1 defaya mahsus benim skin alalı 1 hafta oldu sipariş geçmişimi göstere tıkladığımda iade edebileceğiniz içerik yok diyor bu bir hata mıdır başka yerden mi iade ediliyor yoksa bu 3 ay içinde iade etme olayı kalktı mı...
  7. O

MONSTER MI EXCALİBUR MU

Merhaba Casper Excalibur Mu Almalıyım yoksa Monster mı ? biliyorum bu paraya çok iyi sistem toplanır ama ben biraz göçebe bir hayat yaşıyorum
  8. O

GENSHİN İMPACT YÜKLENMİYOR

Merhaba Genshin impact i setupu üzerinden bilgisayarıma yükledim herkese direk kısayol gelirken bana gelmedi oyunun yüklendiği dosyayı açtım orda winrar vardı winrarı açmaya çalışıyorum bekledim 3 saat te winrar açılmadı ben bu oyunu nasıl yükleyeceğim ?
  9. O

RX 6600 XT Mi Yoksa RTX 3060 Mı Almalıyım?

Merhaba internette rx 6600 xt modeli 8k ve rtx 3060 da 8k ikisinin arasında küsürat farkları var ama çok fazla değil hangi kartı tercih etmeliyim ? Rtx on ile fazla bir ilgim yok ama nvida nın dlss teknoloji için rtx 3060 alınmalı diyorlar ben açıkçası kararsız kaldım
  10. O

Zotac RTX 3060 İyi mi ?

Merhaba ben bir konuda kararsız kaldım Zotac RTX 3060 en ucuzu diye almalı mıyım yani Asus Tuf gaming RTX 3060 falan mı alsam ki arada 3k fark var ne fark eder zotac rtx 3060 alınır mı ?
  11. O

Sapphire PULSE RX 6600 Alınır Mı?

Sapphire pulse rx 6600 ekran kartının internette ısı performansı berbat ve Sapphire nin 6000 serisi kötü diye eleştirildiğini gördüm en ucuz diye onu almalı mıyım yada 2k daha verip asus dual rx 6600 mi almalıyım yada 1k daha koyup xfx falan mı almalıyım aşırı kararsız kaldım
  12. O

Aynı ekran kartı farklı markalar performans fark eder mi ?

Merhaba rtx 3060 almayı düşünüyordum bir kaç farklı marka var ve hepsinin fiyatı farklı örneğin msi rtx 3060 14k asus 11k Zotac marka 8k en düşük fiyat olduğu için Zotac marka alsam performans farkı olur mu olmazsa da bu fiyat farklarının nedeni nedir merakımdan soruyorum
  13. O

H410M H V3 PCIE kaç destekler

H410M H V3 anakart rx 6500 xt PCEI 4 destekler mi ? ( Bütçeye aldanmayın yanlışıkla yazdım)
  14. O

H610M H PCİE 4.0 destekler mi

H610M H anakart ile rx 6500 xt kullansam ekran kartını pcie 4.0 kullanabilir miyim
  15. O

Rx 6500 xt pceı 4 ile 3 arasında ne kadar fark olur ?

Rx 6500 xt pceı 4 ile 3 arasında ne kadar performans farkı olur ?
  16. O

İ3 12100F rx 6500 xt sistem alınır mı ?

İ3 12100f rx 6500 xt sistem toplasam hem fps hem grafik oyunlarını (özellikle bannerlord rdr 2 vs.) Rahat oynayabilir miyim ?
  17. O

Rx 6500 xt i3 12100f sistem alınır mı ?

İ3 12100f rx 6500 xt sistem toplasam hem fps hem grafik oyunlarını (özellikle bannerlord rdr 2 vs.) Rahat oynayabilir miyim ?
  18. O

İ3 12100f ye en yakın işlemci nedir ?

Performans olarak i3 12100f ye en yakın intel işlemci nedir ? (Mümkünse 1700 soket önerirseniz iyi olur)
  19. O

H610M H ve Rx 6600 kasa önerisi

Arkadaşlar 1-1.5k arası H610M H ile uyumlu rx 6600 içinde yeterli büyüklükte olan bir kasa önerir misiniz ?
Geri