Arama sonuçları: *

• Users: IdrisLol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

1000-1500 lira arasında mikrofon önerisi

1500 liraya kadar çıkabilecek bi bütçem var yayın yapmayı düşünüyorum ne mikrofon önerebilirsiniz
  2. I

Fifine a6v mi k669promu

İçerik Üretmeye Başlamayı Düşünüyorum Fifinein bu iki mikrofonu itopyada indirime girmiş hangisini almalıyım sizce hangisini önerirsiniz https://www.itopya.com/fifine-ampligame-a6vb-rgb-usb-mavi-gaming-mikrofon_u23317...
  3. I

Teknosa outlet ürün Alınır mı?

Teknosa dan Outlet ürün alicam kulaklık ama içimde bı kuşku var sesinde veya kablosunda sıkıntı varmıdır diye baktigimda sadece kutuda hasar ve kulaklikta çizik var yazmışlar hocam bunlar pek önemli deil benim için ama ses durumu ve kablonun sağlam olması temassizlik yapmaması önemli napıyım...
  4. I

Hyperx Cloudx Stinger Core Wirless Mı Hyperx Cloud Core mu

Yukarıda Yazdığım İki Kulaklık Arasında Kaldım Öneri Yaparsanız Sevinirim
  5. I

Oyunlar aniden kapaniyor

Merhaba dostlar rdr2 ve cyburpank yükledim bilgisayara ama herhangi bir hata almadan aniden kapaniyor nedenini anlamadım ekran kartı driverini 3 kere yeniden kurdum genede olmadı yardımcı olacak varmı lutfen
  6. I

Tarayicim çok yavaş sitelere gidilmiyor

Dostlar yeni bı sistem aldım interneti ethernet kablosuyla bağladım tarayıcı açtığımda aratma yaptığımda herhangi bı sorun yok ama sayfaya gitmeye çalıştığında 2-3 dk da gitmiyor yardımcı olabilecek varmı internet turknet yeni gectim
  7. I

Rx 7700xt vs rtx 4070 super

Dostlar elimde 2 sistem var aralarinda 14 bin lira kadar bı fark var biri Rtx 4070 süper + ryzen 5 7600 diğeri ise Ryzen 5 7500f mpk + 4070 ti Assagiya birakicam kampanyalı biri PC hocası daha yeni topladı sormak istediğim o 14 bin liralık farka degermi hızlı cevap verirseniz güzel olur...
  8. I

Rtx 4070 super ryzen 5 7600f sistem nasildir

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Dostlar PC yi pc hocası incelemisti normalde işlemci olarak ryzen 7 7500 kullaniliyo ama ben 7600 e yukselticem bu fiyat için guzelmidir değilse ne onerirsiniz
  9. I

50kya Bilgisayarmi yoksa 30K ya pc + telefonlu

Dostlar suan elimde bi tane poco x3 pro var ama pil sagligi pek iyi deil cok hizli bitiyo bu yuzden yeni telefon alsammi almasammi karar veremiyorum kotu bi telefon deil ve suan calisiyorum bi 30 k biriktiricem ailem bana 2 secenek sunuo 1)50 k ya pc alicam cebimde biriktirdigim para 30 k...
  10. I

4070 alicam 5070 çıkmasını beklemelimiyim

Dostlar gordugum haberde eylulde 5090 cikicagini gördüm ondan 1 ay sonrada herhalde 5070 piyasaya cikar die dusunuyorum ben Ağustosta 4070ti li sistem toplicam sizde 5070 cikmasini beklemelimiyim yoksa 4070ti li sistemi aliyimmi agustos ayinda
  11. I

Xioami MIUI 14 gelmedi

Merhaba dayımın telefonunda benim telefonumla aynı ona MIUI 14 geldi ve baya süre oldu ama bana gelmedi MIUI 13.0.5.0(SJUTRXM) yazıyor belgi gereklidir die yazıyım dedim
  12. I

Isınma Fan Kullanımı Sorusu

Hocam 1-2 sorum var sizce pc yi fan yükünün %100 ünü kullanarak işlemci ve ekran kartını soğutarak mı kullanmalıyım yoksa %50 lerde bırakarakmı kullanmalıyım fan yükünü hocam birde ekran kartı veya işlemci ne kadar ısınırsa yani ne kadar zorlarsam o kadar yüksek performans alırmıyım
  13. I

Toplama Bilgisayar Önerisi 13000-15000

Merhabalar Hocam Ailem İnternetten Bilgisayar Sipariş Vermeye Sıcak Bakmıyolar O Yüzden Kendim Toplamak Zorundayım Bilgisayar Bana 13k ile 15k fiyat aralığında güzel bir sistem dizebilirmisiniz acaba bu işlerden fazla anlamıyorumda
Geri