Arama sonuçları: *

• Users: Nox.eth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nox.eth

7800x3d & 9070xt Sistem İçin Parça Önerisi

Merhabalar, almak istediğim sistem için tek tek parçalar belirlemiş bulunmaktayım. Belirlediğim parçalarla sistem yaklaşık 85000 TL olmaktadır (bu fiyatın üstüne çıkmayı düşünmüyorum). Ram ne yazık ki şu anlık 16 GB olarak kalacak. Sizce parçalar bütünlük olarak nasıl? "Belirlediğim parçalar...
  2. Nox.eth

GTA V playlist için arkadaş arıyoruz

Playlist için arkadaş arıyoruz. Discord: kaangzbk
  3. Nox.eth

4. Nox.eth

5. Nox.eth

Viskozitesi Yüksek Pump-out Yapmayacak Termal Macun Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Victus laptopa sahibim. Laptopu alalı yaklaşık 9 ay oldu -yaz ayları geldi ve cpu & gpu sıcaklıkları arttı- sanırsam termal macunum pump-out'a uğradı. Viskozitesi yüksek pump-out yapmayacak bir termal macun arıyorum. Önerilerinize açığım...
  6. Nox.eth

Amazon Germany Kargo Süreci

Merhaba, 7 Haziran'da Amazon Almanya'dan kulaklık siparişi verdim. 13 Haziran'da ise paket son teslim istasyonuna ulaşmış. Bu aşamadan sonra teslimat süreci ne kadar sürüyor bilen var mı? -Ankara'da yaşıyorum.
  7. Nox.eth

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X 7.1 2699TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07TLX61W7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 *Amazon Prime üyelerine özel* Bu gece 24.00'da indirim bitiyor.
  8. Nox.eth

FPS Oyuncusu için Hafif Kafaüstü kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Hafif Kafaüstü kablolu kulaklık arıyorum. Şu an kullandığım kulaklık Razer Kraken Tournament Edition 7.1, kulaklığım ağır olduğu için bir yerden sonra kafam çok ağrımaya başlıyor. Genellikle fps oyunları oynuyorum. Hafif iyi ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum...
  9. Nox.eth

Dikişsiz Speed mousepad önerisi

Başlıkta da yazdığım gibi dikişsiz speed mousepad arıyorum, Bütçe 500tl max. f/p ürün de olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum...
  10. Nox.eth

Discord Nitro Zam Hakkında

Bu ay karttan 26.99 mu çeker yoksa zamlı hali olan 74.99'u mu ücretlendirir?
  11. Nox.eth

Yardım Steelseries Arctis 7

Steelseries Arctis 7 kullanan birisi yoruma gelebilir mi? bir konuda yardıma ihtiyacım var.
  12. Nox.eth

Öneri TYPE A TO TYPE C KABLO ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, port yeri olmadığından mouse um için dönüştürücü kullanmam lazım ve birkaç tane type a to type c dönüştürücü buldum. Ucuz olanla pahalı olan arasında biraz fiyat farkı var. Cidden aradaki fiyat farkına değer mi ve ürünlerin bozulma riski var mı ucuz olmasına karşın...
  13. Nox.eth

Yardım Noxeen NX9 VS Arctic MX-4

Başlıkta da yazdığı gibi ''Noxeen NX9 VS ARCTIC MX-4'' bu iki macundan hangisini almak daha mantıklı? Yorumlarınızı bekliyorum...
  14. Nox.eth

Çözüldü✓ LINKTEKI LAPTOP EKRAN KARTI KAC WATT?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1033nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7n9v2ea-pm-HBC000048JZ3N arkadaşlar linkteki modelde rtx4050 var. Fakat kaç watt olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi?
  15. Nox.eth

Yardım Windows Tuşu Oyunlarda çalışmıyor

Merhaba, masaüstünde veya chrome gibi uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yaşamazken cs, lol gibi oyunlara girdiğimde windows tuşum çalışmıyor. Tuş fn ayarlarında kitli de değil. Ayrıca oyun modu da kapalı. Önceden böyle bi sorun yoktu.
  16. Nox.eth

Önümüzdeki 2-3 yıl için 128 GB hafızalı bir telefon yeterli olur mu?

Merhaba iPhone 13 128gb almayı planlıyorum. Önümüzdeki 2-3 yıl için 128 gb hafızalı bi telefon depolama açısından yeterli olur mu?
  17. Nox.eth

Çözüldü✓ İki Ethernet Kablosu Arasında Kaldım

1-) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082TFD8KR/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A34HSLWGZ216WG&psc=1 2-) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082TFD8KP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A34HSLWGZ216WG&psc=1 Merhaba, aynı marka iki ethernet kablosu arasında kaldım. Birisi normal cat6 diğeri cat6...
  18. Nox.eth

Öneri ethernet kablo önerisi CAT6 25mt

Merhabalar, 25 metre ethernet kablo arıyorum. cat6 özellikli, özellikle çabuk bozulmayacak ve f/p olacak şekilde.
  19. Nox.eth

Öneri DRAM'li 1TB M2 SSD ÖNERİSİ

Merhabalar, artan oyun boyutları sebebiyle SSD arıyorum. Bildiğiniz DRAM'li f/p ssd varsa önerilerinize açığım. Bütçe belirtmiyorum...
  20. Nox.eth

NITRO 5 RAM 1X16 MI 2X8 Mi YARDIM

Merhaba linkteki laptoptaki ram 2x8 mi yoksa 1x16 mı? Satıcı 2x8 demiş ama Acer Nitro serisine genelde 1x16 koyuyor. İnternetten araştırdığımda herhangi bir sonuç bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Link...
Geri