Arama sonuçları: *

• Users: xalo1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

4K Monitör arıyorum, monitör önerisi

Arkadaşlar 7800x3d işlemcim ve 7800xt ekran kartım var 4k monitör arıyorum. şu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım, ya da 4k monitör önerisi olan var mı
  2. X

3080 ekran kartım var görüntü net değil

Merhaba arkadaşlar daha önce eski bir pc vardı bende 3600 işlemci rx 5700 ekran kartı vardı, bu pc de sürekli pubg mobil oynuyordum, şuan ise yeni bir pc aldım, işlemcim 5800x3d ekran kartı ise msi 3080 ancak nvidia denetim masasından kalite yapmama rağmen, görüntü çok net değil, youtubeden...
  3. X

Pubg Mobil için monitöür

Merhaba arkadaşlar pubg mobil ve volarant oynuyorum monitör almak istiyorum öncelikle 2k mı full hd mi alayım, full hd diyen olacaksa 27 inç mi 24 inç mi önerirsiniz performans olarak
  4. X

bu monitör alınır m ?

https://www.epey.com/monitor/hp-omen-27c-35d67e9.html bu monitörü bu fiyata alsam uygun mudur ?
  5. X

Msi Mauslara makro oluyor mu?

Arkadaşlar elimde MSİ'nin GM30 model mausu var, ancak bu mausa bir türlü makro yapmadım, pubg mobil oynuoyrum, tekli silahları seri atış modunda makro atayamadım yapabilen anlayan babayiğit var mı
  6. X

hangi ekran kartını almalıyım

Arkadaşlar merhaba şu iki ekran kartından hangisini alsam daha çok işimi görür yardımcı olursanız sevirim MSI Radeon RX 6900 XT Gaming Z Trio 16G 17.000,00 TL MSI GeForce RTX 3080 Ventus 3X Plus 10G OC LHR 17.200,00 TL İşlemcim 5800x3d
  7. X

Bu PC kaç para eder lütfen

Merhaba arkadaşlar altta özellikleri yazılı bilgisayar için bana 36.000,00 TL fiyat verdiler alınır mı lütfen bana yardımcı olur musunuz ? işlemci ryzen 7 5800x3d anakart Asus Prime B550M-K AM4 Soket Anakart ekran kartı ASUS Tuf Gaming RTX 3080 10GB GDDR6X 320Bit OC Nvidia Ekran Kartı...
  8. X

Bu Bilgisayar bu fiyata alınır mı

AMD Ryzen 7 5800X3D 3.40GHz 8 Çekirdek 100MB Önbellek Soket AM4 İşlemci Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz mATX Gaming Anakart Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM Asus TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING 8GB GDDR6X...
  9. X

RyZn 7 5800x3D için sıvı soğutma şart mı

Merhaba bir pc toplayacağım, ryzen 5800x3D için şartmı bu aşamada almak istemiyorum ,çünkü bi yerden kısmam gerekiyor volarant oynayacağım sadece
  10. X

R7 5800x3D mi 12700k mı

Merhabalar volarant ve pubg oyunları için işlemci alacağım, ikisi arasında kaldım, fps değerlerinde 5800x3d daha önde duruyor, hangisini almalıyım sizce
  11. X

bu ekran kartı bu fiyata alınır mı ? acil arkadaşlar lütfen

Anlamamakla birlikte işlemci 12700k ya da r7 5800x3D için alttaki 6909xt Düşünüyorum linki aşağıya bıraktım, fiyat çok ucuz geldi bana mı öyle geldi yoksa sorun mu var defolu mu anlamadım bakacak yardımcı olacak var mı alınır m...
  12. X

Ekran kartı önerisi ?

Selam arkadaşlar bir pc toplayacağım işlemci olarak 12700k alacağım, buna uygun bir ekran kartı almak istiyorum max bütçe 20 K ekran kartı için, ancak hiç anlamıyorum öncelikle nvdia mı alayım, AMD mi, bazılarının GB yüksek bazıların frekans hızları bazılarının bit hızı ancak hangisinde yüksek...
  13. X

İşlemci Önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağım ancak pek bilgim yok, oyun amaçlı bir pc olacak işlemci konusunda çok araştırdım, baktım, bazı işlemcilerin bazı değerleri yüksek bazı değerleri düşük, ancak youtubeden test gamings diye bir sayfa var ordan testlerine de baktım bazı işlemciler...
  14. X

Windows 10 hangi sürüm iyi

Merhaba arkadaşlar bilgisayara format atacağım hangi windows 10 sürümünü yüklemeliyim, bilgisayarı fazla yormayan beni uğraştırmayacak sürüm hangisi ?
  15. X

Ryzen 9 3950x işlemci bilgisi

Merhaba Arkadaşlar şuan hazırda bir bilgisayarım var özelliklerini altta yazacağım, ben bunun işlemcisini değiştirmek istiyorum, ama tek başına işlemci değiştirmek yeterli olur mu anakartta değişmesi lazım mı tam olarak bilmiyorum, ekran kartını şu aşamada değiştirmeyeceğim ama ileriki zamanda...
  16. X

Toplama Hazır Sistem 45K bütçe

Merhaba arkadaşlar maksimum 45K bütçem var bilgisayar almak istiyorum, alacağım bilgisayarın ekran kartı ve işlemci nvdia olmasını istiyorum, hazır sistemlere baktım bu fiyata istediğim özelliklerde hazır sistem bulamadım, istediğim veyahut alacağım parçaları tek tek ben belirledim, aşağıda...
  17. X

İ7 12700k için kaç w güç kaynağı

Selamu Aleykün cümleten, i7 12700k işlemci ve en az 3070 ti en fazla 3080 için bir psu önerisi lazım, en az kaç w olmalı, 850 w 80+ yeterli olur mu ? bana bir öneri de bulunacak olan var mı marka olması şart mı normal bir psu alsam yeterli mi?
  18. X

15-18.000 arası alabileceğim ekran kartı

Selamlar 15-18.000 TL arası bir ekran kartı bütçem var sadece oyun oynamak istiyorum, bu fiyata hangi ekran kartını almamı önerirsiniz ve hangi marka ekran kartı ?
  19. X

Ekran kartı ve İşlemci için en az kaç wat gerekli

Merhabalar ben yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum, ancak anlamıyorum, 5 ana bileşenleri tek tek alıp birine toplatmak istiyorum, İ9-12900K işlemci ve 3070ti ekran kartı için en az kaç wat güç kaynaklı kasa almam gerek ? 750 w yeterli olur mu?
  20. X

Yeni Maus almak istiyorum

Merhabalar ben yeni maus almak istiyorum 1800 TL civarında logitech g pro x süperlight düşünüyorum, aynı düzeyde razer ve steelin mausları var yani sadece algılama sensörlerine takıldım, bir fark ya da bir önerisi ya da bilgisi olan var mı G pro x alınır mı ? elime uygun tutuşu vs
Geri