Arama sonuçları: *

1. Metin2 "pack/m00111.ecpk" dosyasının yanlış versiyonu. hatası

Metin2'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor farklı farklı yöntemlere başvurdum ama çözemedim yardım ederseniz sevinirim.
  2. steamde rust veya cs2 vb online oyunlara girdiğimde internetim çöküyor

herhangi bi online oyuna girdiğimde internetim çöküyor bu hangi platform olursa olsun aynı stem, epic, EAgames fark etmeksizin sunucuya bağlandıgım esnada internetim çöküyor ve oyundan cıkınca düzeliyor sebebi ne olabilir? yardım edermisiniz?
  3. Windows 11'de valorant acılmıyor (Laptop)

Bilgisayarım excalibur g770 valorantta 9003 kodlu hatayı alıyorum ve biosla ilgili bazı sesler yapmam soyleniyor fakat benim bios menumde o yapmamı soylenenlerle alakalı bişey bulamıyorum nasıl çözebilirim? 1692131238 Diğer görselleri eklemeyi unutmuşum
  4. laptop boşta 8gb ram kullanıyor bunu nasıl cözebilirim?

sizce bu degerler ne kadar normal ve nasıl düzeltebilirim? (casper excalibur g770 w11) yardım ederseniz cok sevinirim.
  5. Android telefonlarda kasma sorununa yardım edin.

Abilerim kardeşlerim lütfen bana bir yardım edin çıldıracağım! Mi10t telefonum var ve oyun oynarken vs. Çok kasıyor anlamıyorum neden en baba telefonlardan birisi 144hz ekran snapdragon 865 işlemcisi var ve hala kasıyor. Örneğin pubg mobile oynarken 90 fps'den bir anda 40 fps'e düşüyor ve bu...
Geri