Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Uygun fiyatlı m.2 ssd önerisi

Excalibur g770 laptop kullanıyorum 240 gb m.2 ssd var ama yükseltmek istiyorum minimum 500 gb olması lazım uygun fiyatlı marka önerisi yaparsanız sevinirim
  2. Y

valorant düşük fps sorunu

excalibur g770 laptop kullanıyorum i5 9300H işlemci gtx 1050 ekran kartı ve 16 gb ram var ama 60-90 fps arası alıyorum bunun sebebi nedir
  3. Y

Gameloop ile PUBG mobile oynarken yankı sorunu

merhaba excalibur g770 laptop kullanıyorum pubg mobile oynarken seste yankı sorunu oldğunu söylüyor arkadaşlarım bunun bir çözümü varmı acaba realtek driverinin eski sürümünü yüklesem düzelirmi
  4. Y

xbox oyun dosyalarına erişim sorunu

evet ben game pas aldım ve oyunu oynuyorum ama oyun dosyalrına erişim iznim yok oyunu microsoft store üzerinden satın alsam oyun dosyalarını delan değiştirmem mümkünmi acaca pc gama pass olduğu için bana 65 tl
  5. Y

entegre çip direnç sökmek için sıcak hava tabancası önerisi

Evet merhaba ben elektrik elektronik alanı okuyorum ve telefon falan tamir ediyorum Ve çip entegre direnç falan Sökmem gerekiyor Bana uygun fiyatlı sıcak hava tabancası önerisi verebilir misiniz teşekkürler
  6. Y

assasin creed origins olmuyor

oyunum orjinal xbox üzerinden erişim sağladım ama türk yamam olmuyor neden acaba oyunorjinal ve animus projesini kullandım
  7. Y

laptopum kaç TL eder

evet g770 laptopum var 1 tb ssd yada hdd olması lazım 240 gb m2 ssd gtx 1050 ekran kartı i5 9300 işlemci var sonradan 8 gb ram taktım
  8. Y

Ssd mi alım Harici SSDmi alım

evet Benin G770 laptopum var 240 m2 ssd 1 tb hdd yada ssd var xbox game pass Alacağım Pc ye ssd mi almalıyım yoksa harici hardisk mi alım
  9. Y

Gta online nasıl girilir

gta 5 online girecez ama ardaşla oynayacğız ama araba yarısı parkur felan yapmak istiyoruz
  10. Y

15 k geçmeyecek Pc toplama

15k bütçem var monitör dahil her oyunu oynatcak ve kastirmiyacak sistem önerisi istiyorum
  11. Y

oyunlarda düşük fps hemen yardım edin

evet excalibur g770 kullanıyorum ve control center var normalde valoda 150 fps alırım ama 60 fps alıyorum bugun ve fanar 4000 rpm ile dönerdi güç yönetimi yerinde en yüksek işlemci durumu yok nedn acaca böyle
  12. Y

Arduino ve Rc522 ile kopyalama sistemi yapmak

Evet rc522 kart var bende dün test ettim oluyor hani anahtarcılarda rfid icin kopyalama aleti varya işte bende ondan yapmak istiyorun Kodunuz varmı acaba
  13. Y

iphone nasıl zil sesi müziği yapcam

bende iphone 6 var ios 12.5.6 nasıl zil sesi yapcam pc var
  14. Y

laptopun garantisi bitti ücretli tamir yaparlarmı

excalibur g770 laptop fanlar ses geliyor göndersem fanını ücretli değistirirlermi daha önce içini açtım
  15. Y

işlemcinin bi bosta turbo booust yapması

evet bosta 4 ghz boostlutor güç seçeneklerinden en yüksek işlemci durumunu 99 düşürdüm
  16. Y

laptop fanım kitlendi

evet g770 kullanıyorum fanlardan acayipcok ses geliyordu kitlendi bi an yardım edin
  17. Y

Yardım modem mi alayım yoksa operatör mü değiştireyim?

evet evimde vodofne fiber kullanıyorum 100 mbps 87 TL pingden felan hiç memnun değilim pingim 33 ms ethernetle bağlanınca hız 10/10 kabloszuda 100/20 wifi 5 modem vra işte huaweiin modemi varya teknik servis çağırdım gelin turkcell geçin deidler 20 mbps 130 tl ve wifi 6 modem var dediler bende...
  18. Y

laptop soğutma borusu yıkamak

bunu yikasam sorun olurmu üzerinde termal pedvar ama g770 borusu bu
  19. Y

Mavi Ekran fan temizliği nasıl yapılır

evet fanların içi toz bende bunalrı soketten söküp saç kurutma makinasının sıcaklık ayarını soğık çekip yapıp diyorum nasıl sizce
  20. Y

Yardım g770 laptop anakart öğrenme

beyler anakart nedir g770 in cpu z ye giryom anakart modelinde casper wxcalibur yazyor kanser oldum aga
Geri