Arama sonuçları: *

1. Erkankaleli

BOŞ KASASINI TAKAS YAPMAK İSTEYEN VARSA OKUSU ANKARA İÇİ

BOŞ KASASINI TAKAS YAPMAK İSTEYEN VARSA OKUSUN ANKARA İÇİ
  2. Erkankaleli

BİRİSİ YARDIMCI OLSUN ARTIK YETERRRR

nvdia kontrol panelıne girince ÇÖZÜNÜRLÜK ÖZELLEŞTİRME KAPALI DURUMDA hdmı kablosu taktım düzelmedı dısplayport kablosu taktım düzelmedı bılgısayara format attım yeniden wındows yükledim düzelmedi bu sorunu düzeltebilecek varsa yazabilirmi deli olacam en sonunda bilgisayara yumruk atacam az...
  3. Erkankaleli

Nvidi̇a Deneti̇m Masasi Çözünürlük Özelleştirmeyi Açamiyorum

nvdia denetim masasından çözünürlüğü özelleştircem ama özelleştirme kısmı kapalı pasif durumda nasıl özelleştirme yerini aktif edebilirim
  4. Erkankaleli

VERGİ İADELİ ÖĞRENCİ LAPTOPU ALCAZ HANGİSİNİ ALALIM 9500 tl ye

Hangi laptopu almalıyız 9500 e
  5. Erkankaleli

HYPERX CLOUD 2 SATILIK

Arkadaşlar merhaba ben yeni bi sistem dizdim ve 2 tane kulaklık aldım Razer marka wireles bi kulaklık aldım bitanede ersin yekine özenip hyperx cloud 2 aldım😄 kablolu wireles olana alıştım o yüzden kabloluyu hiç kullanmıyorum boşta durmasın ihtiyacı olan varsaHYPERX CLOUD 2 KABLOLUYU 1900 TL ye...
  6. Erkankaleli

RYZEN 9 7950x3D ISINMA SORUNU YARDIM!!!!

Ryzen 9 7950x3d işlemci bilgisayarı ilk açtığımda masaüstüne geldikten sonra 50 dereceden bi anda 70-80 dereceye çıkıyo sonra 60-62 oluyo sonra geri 50 derecelere düşüyo. render alırken hele 80-88 derecelere çıkıyo (SIVI SOĞUTUCUM LİANLİ GA 2 LCD SL INF 360MM ) Ekran kartım Suprimx 4080 süper...
  7. Erkankaleli

Hyperx Cloud 2 Wirelesmi yoksa Razer Blacshark v2 Pro 2023 mü ?

Hyperx Cloud 2 Wirelesmi yoksa Razer Blacshark v2 Pro 2023 mü ?
  8. Erkankaleli

Donanim arsivi 4060 li sistem ekrana goruntu gelmiyor

donanim arsivinin paylastigi 4060 li msi sistemi aldim itopya sadece montajini yapti . sistemj aldim eve getirdim tv ye bagladim windows yuklucektim ama tv ye goruntu gelmiyo ekrana ne yapmam lazim
  9. Erkankaleli

En iyi mouse pad hangisi profesyonel oyun için ?

almam gerek en iyi mousepad hangisi profesyonel oyun icin ? 300-500 arasi
Geri