Arama sonuçları: *

• Users: favianx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. favianx

Dolandırıcılık girişimi – sahte "Steam destek ekibi" senaryosu

Dün akşam Steam üzerinden tanımadığım bir kullanıcı bana arkadaşlık isteği gönderdi. Meraktan kabul ettim. Ardından sohbet başlattı ve bana CS2 envanterinden bir bıçak sattığını, bu bıçağı 1500 dolara satın aldığımı ve paranın ona ulaşmadığını söyledi. O an çok şaşırdım çünkü ben CS2 ile ilgili...
  2. favianx

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba mevcut sistemimde 16 GB DDR4 RAM 500GB SSD bulunmakta ve anakartımda 2 RAM yuvası bulunmakta (ASUS B450 m Dragon) öncelikle RAM'i 32 GB yapmak istiyorum 2x16 olacak şekilde aklımda bu RAM var tavsiyelere yine de açığım üstüne 1TB M.2 SSD eklemek istiyorum fakat SSD tarafında...
  3. favianx

TurkNet IPv6 sorunu nasıl çözülür

Arkadaşlar merhaba dün bilgisayarıma Team speak server dosyasını indirip kurulum yaptım. Port yönlendirme ayarlarınıda yaptıktan sonra dışarıdan erişim sağlanamadığını fark ettim, bunun sebebininde CGNAT bloğunda olmam olduğunu fark ettim. Bende IPv6 kullanarak port yönlendirme işlemi yapmak...
  4. favianx

AMD Ryzen 5 5600X 4.7GHz üzerine çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba mevcut işlemcim AMD Ryzen 5 5600X anakartım ASUS B450M-Dragon ve kule tipi soğutucum DeepCool Gammaxx AG400 öncelikle BIOS üzerinden PBO ile deneme yapmak istedim ve istediğim gibi bir artış olmadı bende CPU Core ratio ayarı ile manuel yapmak istedim ilk olarak işlemcimin...
  5. favianx

DTS Sound etkinleştirme sorunu

Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız olduğunu gördüm...
  6. favianx

Ev tipi projeksiyon önerisi

Arkadaşlar merhaba ev tipi kullanım için projeksiyon cihazı kullandığınız veya iyi olduğunu düşündüklerinizi önerir misiniz? Bütçe:10.000 TL
  7. favianx

NVIDIA Geforce Experience Hatası

Arkadaşlar merhaba Bu Özellikten Yararlanmak İçin Desteklenen Bir Oyun Gereklidir Hatasını alıyorum NVIDIA'nın son sürücüsü 565.90'a güncelleyince almaya başladım tam emin olmamakla birlikte Discord'da sesli sohbete girdiğim zaman normalde kayıt alabildiğim anında yeniden oynatmayı...
  8. favianx

Amazon Prime özel HyperX Cloud Core 1.499TL

Bende aldım dün geldi bu fiyata gayet iyi https://amzn.eu/d/5pdjHTy
  9. favianx

2k TL'ye kadar kulaklık önerisi

Başlıktaki gibi önerilerinizi bekliyorum.
  10. favianx

Donanım Arşivi videosundan sonra artan Geforce Now reklamları

Arkadaşlar merhabalar dün Geforce Now videosunu izledim ve birkaç sayfada Donanım Arşivinin videosu konuşuluyordu Geforce Nowda yaşadıkları sorunları söylüyorlardı fakat bazı sayfalar aksine bu tarz Geforce Nowu yücelten paylaşımlar yapıyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  11. favianx

2'li hoparlörün birinden ses gelmiyor

Arkadaşlar merhaba. Logitech S-100 Black hoparlörüm var kasamın önündeki jak girişine taktığımda sağdakinden ses geliyor. Arka jak girişine taktığımda soldakinden ses geliyor sadece. Bunu nasıl çözebilirim?
  12. favianx

İşlemci kırık pin tamiri fiyat

Merhabalar arkadaşlar ryzen 5 5600x işlemcimin 1 tane pini kırık ve 1 tanede hafif yamuk var bunun tamirinin güncel fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.
Geri