Arama sonuçları: *

1. zihnebendar

Pubg Tavsiye Kodu Etkinliği

Pubg Tavsiye Kodum 21580-72517 dileyenler kullanabilir. Etkinliği okudum ve levele bağlı g-coin ödüller alınıyor diye biliyorum
  2. zihnebendar

🔥İndirim Planet Zoo Sadece 1 Dolar

Planet Zoo, hayvanat bahçesi kurup yönettiğin oldukça detaylı bir simülasyon oyunu. Eğer yönetim ve inşa oyunlarını seviyorsanız çok keyifli olabilir. Güzel bir indirimde, yaz indiriminde de girmiş şu anda hala indirimde, şu ana kadarki en düşük fiyat, ilgisi olanlar alıp değerlendirebilir...
  3. zihnebendar

🔥İndirim 🔥Guess Iconic Ödeme Ekranında 2.249 TL %25 İndirim🔥🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1DNR44Q
  4. zihnebendar

❌İndirim Bitti! 🔥Versace Eros Sepette 1377tl🔥🔥

Bildiğimiz popüler Versace Eros Sepette 2209TL yerine 1377TL HepsiBurada Satıcı https://app.hb.biz/05w4b1cxmGCt
  5. zihnebendar

❌İndirim Bitti! 🔥Philips 5000 Serisi Sinek Kaydı Tıraş Makinesi🔥 90 Günün En Düşük Fiyatı🔥🔥

Benim gibi işi yüzünden sinek kaydı traş olması gerekenlerin araştırdığında bulduğu en fiyat performans cihaz kendisi. Ben şahsen kullandığım için de öneriyorum zaten Son 90 Günün En Uygun Fiyatı gelmiş. İhtiyaç dahilinde kaçırmamak lazım. https://link.amazon/B0g4G2enL
  6. zihnebendar

❌İndirim Bitti! 🔥Philips 7000 Serisi 13in1 1.799,00tl Saç - Sakal - Vücut🔥🔥

Şuanda son 1 yılın en ucuz fiyatı bulunuyor :pikacu: Hem kullanım açısından çok yönlü 13 in 1 bol bol başlık var hem de 120 dakika çalışma süresi, 60dk da full şarj olması da iyi zaten şarja takıp salıp gidiyoruz makineyi. Yorumlarıda güzel zaten bilindik başarılı makine. 120 dakika olayı da...
  7. zihnebendar

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Son 60 günün en uygun fiyatı var şuan. Beyler hem yandan hem önden ışık verebiliyor alanı da bayağı iyi ve şarjlı. Ayrıca yanıp sönen flash modu da var bayağı iyi ürün fiyatı da düşmüşken öneri olarak konusunu da açayım dedim. Ne zaman ne olur belli değil sadece elektrik gidince, tamirat...
  8. zihnebendar

Televizyon Bakıyorum Güzel Bir Şey Bulamadım Help

Büyüklük açısından ne kadar büyük o kadar iyi alan çok var ama bütçe kısıtlı max 23 falan verebilirim.
  9. zihnebendar

❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

[H3 id='Klasse+Pro+70x30+Mouse+Pad+6+farkl+modeli+var+beyaz+olmayan+dier+modeller+de+380+ve+430a+dm.']Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz olmayan diğer modeller de 380 ve 430'a düşmüş.[/H3] :pikacu: Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var. 300 TL'ye ugun fiyatlı...
  10. zihnebendar

Yardım Xiaomi 17 VS Xiaomi 15T Pro

Arkadaşlar 15T Pro almayı düşünüyorum fakat 28'inde de xiaomi 17 serisi duyurulacak, 17 serisinde düz 17 ile yakın fiyatta olacak gibi duruyor düşüncelerinizi bekliyorum.
  11. zihnebendar

Yardım Sakalı sıfır yapan makine önerisi

Dostlar mesleğim dolayısıyla her gün jiletle sakal traşı olmak durumundayım daha pratik olması için bir traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  12. zihnebendar

İş telefonu önerisi - uygun fiyat

Merhaba arkadaşlar iş için telefon almam gerekiyor, uygun fiyatlı öneriler bekliyorum
  13. zihnebendar

Bilgisayarda FPS Drop Problemi

Bilgisayarı 5 ay önce alındı. Bilgisayar özellikleri; AMD Ryzen 5 7500f - RX 7700 XT, Corsair vengeance 2x16 5600mhz ram, 1TB MLD M600 Depolama Oyunlarda fps drop yaşıyorum. Alt tab yaptığımda bu sorun bir saniyeliğine çözülüyor ve sonrasında tekrardan devam ediyor. Yardım lazım.
  14. zihnebendar

Yardım Acil Kulaklık/Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar Klavye ya da Kulaklık alacağım eğer ki uygun güzel bir şeyler olursa ikisini de alırım. Oyuna yönelik bir kulaklık almak istiyorum, rainbow six siege, battlefield 6 ve farklı shooter oyunlar da oynadığım için ses kasmak benim için önemli. İndirimde olan iyi önerilerinizi...
  15. zihnebendar

❌İndirim Bitti! Ücretsiz! Vodafone günlük 7 GB

Bugüne özel her kullanıcıya günlük 7 gb. Yanımda uygulaması hikâyeler kısmında mevcuttur.
  16. zihnebendar

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder sizce?

Bileşenler: İşlemci: Intel i3-9100F (4C/4T, 3.6–4.2GHz) Anakart: MSI H310M PRO-VD PLUS Ekran Kartı: RX 570 8GB Armor RAM: 16 GB ADATA XPG DDR4 3200MHz (2x8GB) Depolama: 1TB HDD X power series plsu 80 plus 500w. Düzenli olarak termal macun değişimi ve tozunu aldım bakımlarını yaptım
  17. zihnebendar

Format sonrası internet yok.

Bilgisayara format attım. Kasanın arka kısmında kabloyu bağladım ve ethernet ışığı yanmıyor Ağ bağdağtırıcısı da yok aygıt yöneticisinde. Uğraştım ama çözemiyorum internet yok şuanda. Anakartım b650m-r sitesinden lan chipset driveri kurdum başlattım en son uyku modunda olabilirsiniz, bağlı kablo...
  18. zihnebendar

Yeni Alınan Sistemde Yapılması Gerekenler

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım. Yarın kullanmaya başlayacağım donanım içeriğini alta ekliyorum geldiğinde hangi ayarları ve neler yapmalıyım? Ayrıca konu yeni bilgisayar alan ve ne yapmasını gerekmesini bilmeyen arkadaşlar için de rehber niteliğinde olacağından yardımcı olursanız...
  19. zihnebendar

İnceHesap Kargo/ Yeni Hazır Sistem alanlar

Yakın zamanda hazır sistem alanlar kaç gündür bekliyorsunuz ya da ne zaman sipariş verdiniz ve kaç günde teslim edildi?
  20. zihnebendar

Gamepower Heatsync ARGB LCD Ekran Kartı Tutucu

https://www.incehesap.com/gamepower-heatsync-fiyati-79164/ Bu ürünü nasıl takıyoruz bulamadım ve nasıl gpu cpu sıcaklıklarını gösteriyor anlayamadım. Ayrıca değer mi 1000tl ?
Geri