Arama sonuçları: *

• Users: lonoc11332
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lonoc11332

Nvidia Denetim Masası Ekran Bölümü Bulunmuyor

Nvidia GeForce RTX 3050 Ti 516.94 Game Ready Driver kurulu ancak ekran bölümü ve diğer seçenekler yok. Intel grafik panelinde ise harici ekran özelleştirilemez diyor. Özel çözünürlük ekleme çalışıyorum 1920x720 olarak, herhangi bir çözümü olan varmı sürümle alakalı? i5-12500h nvidia geforce rtx...
  2. lonoc11332

Logitech G300S nasıldır?

Gamepower Bane Kablolu Optik Oyuncu Mouse Gamepower Bane Kablolu Optik Oyuncu Mouse kullanmaktayım gecikmelerden dolayı ve kısıtlı ayarlardan dolayı yeni bir mouse alıcam. Logitech G300S mouse benzer boyutunda mouse kullanmışlığım oldu yeni aldığım Abra A7 v14.2 için bakıyorum. Buna benzer...
  3. lonoc11332

Satılık Steam Hesabı

Kendisi zamanında büyük bir emeği olan ancak bazı şartlar doğrultusunda yeni bir beyaz sayfa açmaya karar vermiştim. Fazlalık hesap sevmediğimden dolayı ve hayallerim için paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. Detayları vermek gerekirse kendisi 2017 tarihinde açılmış ve kaliteli...
  4. lonoc11332

AMD Ryzen 7 5800H Ram Takviyesi

İlerki zamanlarda kendime bir leptop alacağım ancak bütçe kısıtlamasından bir yana olumsuz yönde etki eder mi? bundan emin değilim. Sistemde 16GB ram bulunuyor ve üstüne bütçemi kısıp bir 16 daha takmak yerine 8 takmayı düşünüyorum. Asıl soru şu ki: Bu grafik işlemciyi rahatlatmasına yeter mi...
Geri