Arama sonuçları: *

• Users: boisterous
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. boisterous

Başlangıçta otomatik onarım

Bir süredir laptopu her açtığımda otomatik onarıma giriyor direkt ve otomatik onarılamadı diyor sonrasında yeniden başlattığımda pc bu sefer normal bir şekilde açılıyor aldığım hatalar : rdyboost.sys , srttrail.txt Neredeyse her şeyi denedim temiz kurulum yaptım hızlı açılmayı kapattım, statik...
  2. boisterous

Sürekli Mavi Ekran Hatası

Merhaba birkaç haftadır laptopumu gün içerisinde ilk açtığımda iki kere üst üste mavi ekran hatası veriyor hataların ismi bazen değişiyor bunlar; kmode exception not handled system thread exception not handled system thread exception not handled THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED What...
  3. boisterous

Xbox Uygulaması İndirme Hızı Sorunu

Xbox uygulamasından bir şey indirdiğimde 400kb/sn yi geçmiyor nerdeyse steamde veya başka bir uygulamada 6mb/sn alıyorum ama xboxta böyle sorunu kısa bir süreliğine xbox uygulamasını sıfırlayıp onarıp üstüne cmd'ye ipconfig /flushdns ve netsh winsock reset yazıp pc'ye reset atarak çözüyorum...
  4. boisterous

Msi mı Acer mi? Hangisini almak mantıklı olur?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-7-6800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgxey-002-16-pm-HBC00005IOMGS?magaza=Teknorya...
  5. boisterous

directx12 oyunlarda alt tabdayken mouseu hareket ettirdiğimde ekran siyah oluyor

Civilization VI oyununu dx12 ile açtığımda alt tab atınca chromeda dolanamıyorum mouse'u her hareket ettirdiğimde ekran 1-2 saniyeliğine siyah olup geri geliyor başka oyunlarda da yaşadım masaüstünde olmuyor ama sadece tarayıcıda dolanmaya çalışınca oluyor edgeyi de denedim onda da aynı
  6. boisterous

27k bütçe Laptop önerisi oyun oynamak ve edit yapmak için

Önerebileceğiniz sistemler nelerdir Oyun oynamak video ve photoshop editleri yapmak istiyorum
  7. boisterous

Acer Nitro 5 AN515-46 bu fiyata nasıl

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-7-6800h-32gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgyey-004-32-p-HBCV00003TCW1G?magaza=Teknorya 26499 tl kuponla sizce nasıl alınır mı?
  8. boisterous

Cpu %100 oluyor ve valorant, gta 5 gibi oyunlarda aşırı fps drop yaşıyorum

Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz 16gb Ddr3 Ram Gt940m Ne yaptıysam düzelmedi CPU %100 oluyor inmiyor oyun ikide bir donuyor vsync açmayı denedim ayarları yükseltmeyi denedim bazen düzelse de sorun hep devam ediyor format attım yine sorun çözülmedi nvidia denetim masasındaki...
Geri