Arama sonuçları: *

1. tyler durdne

1000tl ye kadar fps oyunu için mouse önerisi

Şuanda hali hazırda Performax Xadran mousenu kullanıyorum. klavyem beyaz buna uyum sağlaması için beyaz bir mouse istiyorum. claw grip kullanıyorum. fps oyunları oynuyorum genelde, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  2. tyler durdne

18k hazır sistem önerisi

selam dostlar arkadaşımın 18k bütçesi var ne önerirsiniz?
  3. tyler durdne

csgo CRU özel çözünürlük

csgoda 960x768 oynamak istiyorum crudan herşeyi yaptım oyuna girdim 960x768 seçtim ama siyah ekran oldu @DonanımFikir
  4. tyler durdne

dahili ekran özel çözünürlük

benim laptopun ekranı max 1366x768 oluyor ben cs de 960x780 oynamak istiyorum fakat yapamıyorum yardım edenlere şimdiden teşekkürler
  5. tyler durdne

15000 TL hazır sistem ömürlük

Uzun zamandır karar veremiyorum bir yerde sisteme iyi deniliyor bir yerde kötü. Bu sistemi bulabildim: PC Builder default customization - Pckolik ama sisteme PSU kasa anakart kötü diyorlar o yüzden almak istemiyorum. Bütçem 15 k yeni çıkan oyunları ultrada oynamak istiyorum ömürlük bir PC...
  6. tyler durdne

rx 6700 xt sistem alınır mı??

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=32862 bu sistem alınırımı?
  7. tyler durdne

12000-13000 tl rx 6600 ryzen 5 5500 sistem

böyle yada buna benzer sistemler varmıdır? sinerji lunaspia v2 buldum ama parana yazık diyorlar kararsız kaldım öneribileceğiniz sistemleri bekliyorum
  8. tyler durdne

csgo server dosyalarını silme

Bir Steam hesabı açtım sadece CS için yüklemekle uğraşmamak için arkadaşımın CS dosyalarını aldım steamapps common klasörüne attım fakat hiçbir servere giremiyorum her serverde banlanmış hesap eski CS dosyalarını silip yeniden oyunu yüklesem düzelir mi?
  9. tyler durdne

laptopa şarj aletini taktıktan sonra 2-3 saniye fps çok yüksek

laptopa şarj aletini taktıktan sonra 2-3 saniye fps çok yüksek oluyor sonra yine aynı fps değerlerine düşüyor bunun sorunu ne olabilir soru yukarıdaki gibidir neden böyle oluyor bilmiyorum
  10. tyler durdne

rx6600 + i3 12100f 12100tl VS rtx 3060 ryzen 5500 13000 tl

iki sistemde aynı fiyattadır. 1. sistem: rx 6600 + i31200f 2. sistem: rtx 3060 + ryzen 5500
Geri